reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja chciałam pojechać po obrusy na stół i pudełka tekturowe bo są dużo tańsze niż tutejszych sklepach a'la domowych. I chciałam takie coś długiego przywiesza się do sufity taka siatka z dziurami na pluszaki o :)

takie rzeczy często można dostać w tesco. i to we wcale dobrych cenach. a też ładne.

A ja dzisiaj rano wstalam z bolem glowy, ale skorzystalam ze nie pada deszcz, poszlam na spacer I przeszlo....":)

a w Pl jade do Rampersa mega hurtownia dla dzieci ale ma tylko kilka sklepów w Pl i to u mnie na wschodzie ale upatrzyłam tam szczebelkowe łóżko :) identyczne i połowe tańsze niż tu :-)

Pustiszi, czy ty to: Rampers Sp. J.R. Ginalski, M. Zab³ocka ul. In¿ynierska 2 20-484 Lublin tel/fax (81)-441-71-40 infolinia: 801 066 757 NIP 946-10-44-158 www.rampers.pl e-mail: info@rampers.pl, • akcesoria • bramki ochronne • chodziki• dla mamy • foteliki samoch masz na myśli? Bo jak tak, to u mnie "na wschodzie" też mają sklep ;) Obawiam się jednak, że ceny mogą być już raczej centralne...

Kobitki, pytanko mam - czy lepiej kupić fotelik 0-13 kg czy 0-18 kg? I dlaczego?

takie rzeczy często można dostać w tesco. i to we wcale dobrych cenach. a też ładne.
kurcze wiem ale do tesco mam okropnie daleko :-( tu nie ma tesco, a jak bede w pl nie bede miała czasu na takie zakupy tu jest real i reszta takie duże meblowo gospodarcze sklepy ale strasznie drogie. Więc ikea jest taka optymalnym rozwiązaniem dla nas :-D a po drugie nigdy ale to nigdy nie byłam nawet w Pl w ikei więc mam powód na wyciągnięcie mojego z domu na wycieczkę :)

Pustiszi, czy ty to: Rampers Sp. J.R. Ginalski, M. Zab³ocka ul. In¿ynierska 2 20-484 Lublin tel/fax (81)-441-71-40 infolinia: 801 066 757 NIP 946-10-44-158 www.rampers.pl e-mail: info@rampers.pl, • akcesoria • bramki ochronne • chodziki• dla mamy • foteliki samoch masz na myśli? Bo jak tak, to u mnie "na wschodzie" też mają sklep ;) Obawiam się jednak, że ceny mogą być już raczej centralne...

Kobitki, pytanko mam - czy lepiej kupić fotelik 0-13 kg czy 0-18 kg? I dlaczego?
tak tak to to ja zamawiałam od nich kiedyś koce i karuzele do katalogu w pracy i takie cudaśne i nie drogie były myślałam że mają sklep tylko lublin, chełm, czy zamość warto pojechać :)

przepraszam Vinga nie chce mi się stworzyć jeden teraz :(

Witajcie!

Ja też jestem za fotelikiem 0-13 :) Miałam jeden i drugi, zdecydowanie polecam ten pierwszy ponieważ maluchowi po prostu jest w nim wygodniej.

hmmmmm ale mi dobrze, wcięłam z 20 pierogów z borówkami :) Mniaaaammmm!!!

reklama
Dziewczyny ale jak się kupuje wózek 3 w 1 prawda ? To jest gondola, spacrówka i nosidełko. Czy nosidełko nie pełni funkcji fotelika ?? Bo zgłupiałam już.

Do góry