reklama
P
Pustiszi
Gość
Anisen, Sylka - udało nam się wynająć mieszkanie po okropnie długim szukaniu
Dziękuję wam ! Cieszę się że nam się uda wprowadzić przed urlopem czyli przeprowadzka w drugiej połowie września juuupi w końcu nie będe musiała się odchylać przy gotowaniu z 25m na 80m i nie ma ani jednego skosu wmścianie!! przecież się tam zgubię Aaach dziękuje wam kochane, za wszystko poprostu za wszystko
Dziękuję wam ! Cieszę się że nam się uda wprowadzić przed urlopem czyli przeprowadzka w drugiej połowie września juuupi w końcu nie będe musiała się odchylać przy gotowaniu z 25m na 80m i nie ma ani jednego skosu wmścianie!! przecież się tam zgubię Aaach dziękuje wam kochane, za wszystko poprostu za wszystko
vinga89
mamusia syneczków
Anisen, łączę się z Tobą w bólu, mój też dziś do 22 w robocie :/
pyzy pyszniaste, całe opakowanie wciągnęłam szaleństwo
Pustiszi, 80 m to już nie w kij dmuchał, też takie chce!
Sylka, proszę, edytuj posty żeby coś dopisać nie piszemy posta pod postem
pyzy pyszniaste, całe opakowanie wciągnęłam szaleństwo
Pustiszi, 80 m to już nie w kij dmuchał, też takie chce!
Sylka, proszę, edytuj posty żeby coś dopisać nie piszemy posta pod postem
vinga89
mamusia syneczków
jak będziesz pamiętać to fajnie
tak mi się teraz przypomniało, miałam zapytać czy was też tak strasznie piersi bolą?
tak mi się teraz przypomniało, miałam zapytać czy was też tak strasznie piersi bolą?
Pustiszi gratuluje ;**
Anisen, vinga strasznie długo wasi mezowie pracuja ale ja tez bym chciala miec takiego pracowitego ; )
anisen no dzieciaki wymagajace kulinarnie ale to dobrze ; ):-)
Vinga piersi mnie wgl nie bolą ani nic nie urosły.;-)
Anisen, vinga strasznie długo wasi mezowie pracuja ale ja tez bym chciala miec takiego pracowitego ; )
anisen no dzieciaki wymagajace kulinarnie ale to dobrze ; ):-)
Vinga piersi mnie wgl nie bolą ani nic nie urosły.;-)
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Mi urosły, ale od jakiegoś czasu przestały mnie boleć tak, jak na początku. I apetyt mi wzrasta. Widać wchodzimy pełną parą w II trymestr
Pustiszi, gratuluję mieszkanka, my w 30 m2, więc zazdroszczę
kurdę, nie robić mi smaka na barszcz czerwony i pyzy, bo mój nagotował rosołu, który ma przerobić na zupę kalafiorową - jak odmówię jedzenia to mnie zabije
Pustiszi, gratuluję mieszkanka, my w 30 m2, więc zazdroszczę
kurdę, nie robić mi smaka na barszcz czerwony i pyzy, bo mój nagotował rosołu, który ma przerobić na zupę kalafiorową - jak odmówię jedzenia to mnie zabije