reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Justynaj - pozazdrościć u mnie w pl sklepie kupiłam kapustę kiszoną popsuta, następnie pierogi trocina jakaś. Są tylko zupki chińskie piwo gazety i chrupki :/ ale mam super ruski sklep :) pierożki, uszka, chleb, wędlinka, TWAROŻEk :):) i co najlepsze moje ukochane serki homogenizowane "Krasnystaw" uuuh :happy:

reklama
Cześć laski!

Ale się cieszę, że dzisiaj piątek, jutro wreszcie się wyśpię, i ten wstrętny budzik nie będzie bezlitośnie bełkotał o 5,30:confused2:, jak codzień. Teraz siedzę w robocie i już odliczam minuty do weekendu. Od rana ostro pracuje, żeby móc sobie do Was luknąć przed zakończeniem pracy:-).

Anisen siwy dym masz z tą teściową, Mów jej wprost, to nie Twoja sprawa kobieto, jak zacznie się wpierniczać w Wasze wydatki czy budowę.
MiejskiBandyta gratuluję, kiedy pierwsza noc?:-)
Pustiszi powodzenia

Dona a ja jak przeczytałam to co napisalaś to wpadlo mi do głowy że może ta koleżanka nie chciała cie urazic tylko pocieszyć , niektórzy ludzie maja dziwny sposób bycia i może te jej ;;nie chcem wiecej sluchać o złych rzeczach to moglo znaczyć dona musi byc dobrze nie mysl o głupotach , nie zamartwiaj sie '' ???a czasami kobieta w ciazy moze sprzecznie cos odebrać ostatnio byl fajny artykul w gazecie : mąz mówi do żony ,,nie ma nic w lodówce;; a zona wybucha łoscia i mówi ,,a kiedy mialam zrobic zakupy jestem taka zajeta'' a ten mąż mówiąc ze nie ma nic w lodowce chciał jechac z zona na zakupy i jej pomóc a ona odebrała to jako pretensje :-p

:szok:jak poszłam spac o 13 to o 16.30 wstałam a moja mała jeszcze śpi:szok:

Załamka moje długo wyczekiwane mieszkanie z ogłoszenia prywatnego okazuje się klapą, oprócz kaucji 1200€, trzeba zapłacić maklerowi 1000€ prowizji nie wiadomo za co w ogłoszeniu nie napisali że przez biuro maklerskie jest tak sie na nie napaliłam bo niedaleko od miejsca gdzie teraz mieszkamy. Gdyby nie ten makler podejrzewam że dawno właściciel znalazłby lokatora. Głupi chytry materialny kraj ja chce do pl :(

Cześć Dziewczyny,
Nie było mnie kilka dni, ponieważ zaraz po ostatniej wizycie u gina wyjechałam w leśną głuszę odpocząć podczas remontu, który toczył się w mieszkanku. Na usg wyszło, że termin porodu jednak wcześniej - 26 stycznia, ale po kilku bezskutecznych próbach zedytowania mojej sygnatury, poddałam się i zostawiam to kilkudniowe przekłamanie na suwaczku ;)
Dziś po raz pierwszy poczułam się "emocjonalnie" ciężarną, kiedy na widok spiep.... podłogi w wyremontowanym pokoju zaczęłam płakać, jakby mi kto umarł... teraz to już się nawet uśmiecham, choć podłoga do poprawy, ale co się naryczałam to moje. Poza tym czuję się ok, jak tylko prześledzę Wasze wpisy z ostatnich kilku dni, będę na bieżąco co u Was :)
Tymczasem życzę Wam miłego wieczoru i odpoczynku w weekend :)

Pustiszi, ja w takich przypadkach wychodzę z założenia że tak miało być bo czeka na Ciebie coś lepszego i na pewno znajdziecie super mieszkanko:)

Jestem tak zme cz ona ze usnac nie moge :/:/

a ze zawsze z mama cos ogladamy (m oglada z reguly filmy ktorych ja nie lubie) wieczorem to mama siedzi cos oglada a ja uspiam...ale dzis mam jakas nerwice normalnie, zreszta juz od kilku dni mnie trzyma...
I jak slysze jak mama cos cmoka (bo je po nocach) a ja juz zasypiam to mnie szlak trafia :/:/
No i jeszcze ma tego elektrycznego papierosa i jak go pyka to juz wogle eksplozja... Ahh ale juz nic nie mowie bo 26 sierpnia jedzie do pl.
Wsadzilam sobie zatuczki do uszu wiec juz nie slysze...

Ale kurde od 18 oczy mi sie zamykaja, a ja zmiast spac to soe wku..rwiam.
Masakra normalnie :-(

Sorki ,musialam sie wygadac.
Powiedzialam tylko m zeby jak przyjdzie do lozka obudzil mnie zebym zatyczki wyjela. No jak moglam zawsze spac przy kazdym halasie to teraz zmeczona jestem, ale kazdy dzwiek mnie denerwuje ahh..

reklama
Hej dziewczyny!!:))
Długo sie nie odzywałam z wiadomych przyczyn:). ALe musze sie pochwalic, ze moja skóra wyglada o niebo lepiej, no i oczywiscie czuje sie zupelnie inaczej!!:) Leże na oddziale położniczym ( na patologii ciązy nie było miejsca), poznieważ z oddziały dermatologicznegi skierowali mnie tutaj z uwagi na to, ze mam byc pod stała opieka ginekolga:). ALe juz jest lepiej to najwazniejsze. Leże sobie słucham jak z sal obok czasem dzieci popłacza nie jest zle:)

No WY tutaj o jedzeniu, owocach, czeresniach , dogadzaniu sobie, tymczasem u mnie to dogadzanie mzoe sie juz dzisiaj skonczyc. Okazuje sie, ze w badaniach, które mi tuu porobili wyszło, ze bardzo mozliwe, ze mam cukrzyce ciążowa:( i Skonczy sie dogadzanie. Nie wiem co bede jadła, bo mam ochote przed wszystkim na słodkie. Dzisiaj bd wszytsko wiadomo.

Któras z Was miała taka cukrzyce? Bede musiała poczytac troche jak sie postepuje w takim przypadku.
Całuje!!!:*

Do góry