reklama
P
Pustiszi
Gość
Milusia21- przybijam 5 ja od południa leże i oglądam wszystko co się da w internecie, takie niechciejstwo okrutne
A ze mnie też super ogrodniczka tak się o kaktusa troszczyłam że zgnił.
A ze mnie też super ogrodniczka tak się o kaktusa troszczyłam że zgnił.
dona_76
Fanka BB :)
a u mnie z kolei dzisaij dzień super, bo od ponad 1.5 tygodnia poraz pierwszy nie boli mnie głowa, nie leżę tylko mogę chodzić i nawet naszło mnie na zrobienie frytek i warzyw na parze i teraz musialabym sie polozyc bo nażarłam się jak głupia , oby te bóle już się skończyły. jutro mam gości i musze być w formie
dona to super :-) mnie dziś naszło na kalafiorka i musiałam zrobić:-) do tego przełknęłam filety z kurczaka od dłuższego czasu, więc też sukces :-)
A wogóle, przed ciążą nie jadałam ryb- dorsza jedynie co, ale ledwo mi przez gardło przechodził, zawsze tylko podziubdziałam na talerzu i do kosza. W niedzielę M wymyślił, że muszę zjeść trochę ryby bo to dobrze dla dzidzi i uwaga! Zjadłam ze smakiem 2 duże kawałki rybki :-) normalnie aż mi się wierzyć nie chciało :-)
A wogóle, przed ciążą nie jadałam ryb- dorsza jedynie co, ale ledwo mi przez gardło przechodził, zawsze tylko podziubdziałam na talerzu i do kosza. W niedzielę M wymyślił, że muszę zjeść trochę ryby bo to dobrze dla dzidzi i uwaga! Zjadłam ze smakiem 2 duże kawałki rybki :-) normalnie aż mi się wierzyć nie chciało :-)
Ja dzisiaj z ledwa bieda zrobilam mieso dla meza, zjadlam malutki kawaleczek , ledwo mi przez gardlo przeszlo, znow jadlabym tylko nabial, makarony, placki ziemniaczane...a tu przydaloby sie jesc mieso...
Z Dwidem mialam podobnie i nie wiem czy to nie bylo pozniej przyczyna ze on przez 2 lata nie jadl praktycznie miesa, dopiero od roku je a w sumie ma 4.
Z Dwidem mialam podobnie i nie wiem czy to nie bylo pozniej przyczyna ze on przez 2 lata nie jadl praktycznie miesa, dopiero od roku je a w sumie ma 4.
Witam się jestem tu nowa , podczytuje was tu od początku ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować na forum:-)A termin ma na 18 stycznia :-) Sylka ja też na mieso nie moge patrzec aż mi się płakac chce jak robie obiad :-(.
Ostatnia edycja:
reklama
Witam nową mamusie
Aniia00 i juz mam ochotę na kalafior :-)
Ja czekam kiedy ten dzien sie wreszcie skonczy, tak mi sie dzis ciągnie i nudzi ze masakra. katar mnie dobija
Sylka ja w poprzedniej ciazy prawie całe 9 miesiecy nie tolerowałam miesa. pierwsze 4 msc nawet nie było mowy, potem sporadycznie małymi porcjami rozsądku, bo wiedziałam , ze trzeba. Teraz jestem w 13tyg i zaczynam powoli jesc mieso ale tez nie za czesto i małe porcje.
Miejskibandyta i ja zycze sto lat i wszystkiego dobrego!
Inomama ja nigdy jeszcze zadnej roslinki nie utrzymałam przy zyciu. Nawet jak moja mama wyjeżdza i chodzę podlewać kwiatki do niej to jak wraca nie ma już czego ratować
Miłego wieczora Wam życze
Aniia00 i juz mam ochotę na kalafior :-)
Ja czekam kiedy ten dzien sie wreszcie skonczy, tak mi sie dzis ciągnie i nudzi ze masakra. katar mnie dobija
Sylka ja w poprzedniej ciazy prawie całe 9 miesiecy nie tolerowałam miesa. pierwsze 4 msc nawet nie było mowy, potem sporadycznie małymi porcjami rozsądku, bo wiedziałam , ze trzeba. Teraz jestem w 13tyg i zaczynam powoli jesc mieso ale tez nie za czesto i małe porcje.
Miejskibandyta i ja zycze sto lat i wszystkiego dobrego!
Inomama ja nigdy jeszcze zadnej roslinki nie utrzymałam przy zyciu. Nawet jak moja mama wyjeżdza i chodzę podlewać kwiatki do niej to jak wraca nie ma już czego ratować
Miłego wieczora Wam życze
Ostatnia edycja: