reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Malinka jejku. Fobrze zr chociaz on spi i nie przechodzie tego tak ciezko ! A jak masz go za raczke nie trzymac.. ja pewnie bym jak pies tam warowala non stop wiec Ci sie nie dziwie.

reklama
Z chęcią bym warowala, ale nie pozwalają :(

Z Maćkiem lepiej, wydaje im się, że da radę sam oddychać. Jutro spróbują go extubować, jak to określają. Trzymajcie kciuki!

Milusia, ty dawaj znać, jak coś będziesz wiedziała.

Malinka aż mi płakać się chce jak Cię czytam ;( Biedne maleństo,a Ty jeszcze bardziej bo jesteś w cholernej niemocy i musisz patrzeć na swoje dziecko...Ale będzie wszystko dobrze!To jest po to żeby było lepiej!!!!Pisz jak tylko coś będziesz wiedziała

Ja wizytę mam we wtorek,jestem dobrej myśli,przecież musi być ok:-) mam 3 dzieci i nie mam czasu na takie głupoty :tak:

Milusia ja też trzymam kciuki!

Jutro będą Mackowi wyciągać rurkę. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i wróci na własny oddech. Niestety, nawet jeśli to się powiedzie, z z OIOM-u wyjdzie najwcześniej we wtorek.

Pojawił się nowy problem. On ssal dotąd nadal cycusia. Do wczoraj sciagalam dwa razy dziennie, łącznie ze 150 było. A dziś 10-20 tylko. Chyba cyce myślą, że koniec karmienia. Wątpię, żeby on miał podobne zdanie jak już się obudzi. Nie wiem, co robić. Takie gwałtowne odstąpienie w tej sytuacji będzie dla niego ciężkie. Myślicie, że mleko jeszcze mi wróci jak mały znów zacznie ssać?

Malinka na bank pokarm wróci - Maciuś jest 100 razy lepszy niż najlepszy laktator, dacie radę! Czekam na dobre wiadomości odnośnie wybudzenia i w ogóle wssystkiego:*

Milusia za Ciebie też mocno trzymam kciuki!

Malinka pokatm zanjka okolo 2 miesiecy wiec to ze laktator nie sciaga nie znaczy ze macius nie sciagnie. Pobudzi na nowo laktacje nie martw sie o to ;)

reklama
Dzień dobry.
Malinka o karmienie sie nie martw, unormujecie sobie. Niech tylko Maciek sie juz wybudzi...sciskam was:)

Milusia daj koniecznie znać jak u Ciebie.

Mi niestety nie udalo sie uchować przed wirusem...Zaczęlo sie od Natasia... Dzis juz i ja i Filip na maxa zaziebieni...:(

Do góry