reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Mam nadzieję, że cycuś nie wyschnie bo on tego nie zniesie. Wystarczy mu już stresów.

Jadę tam właśnie. Oby wszystko się udało i przekazali mi tylko dobre wieści.

Blanka, taka pogoda. Mój mąż w szpitalu się zaziebil i nie wchodził do Maćka cały weekend. Ależ był zły...

reklama
malinka-dawaj znać co i jak, trzymam kciuki mega mocno-będzie ok bo inaczej być nie może
milusia-napisz coś więcej na temat tego guza (wielkość, kształt), ja to przeszłam, a w zasadzie przechodzę dalej, więc może coś podpowiem

Cieszę sie Malinka ze Maciuś wybudzony;)

Nie rozumiem dlaczego maluszki od małego narażane są na takie przejscia:( mam nadzieje ze dla was to wszystko niebawem będzie juz tylko wspomnieniem...

Mnie rozłożyło masakrycznie. Filipek tez smarcze sie bardzo :(

Co u was dziewczyny ?;)

Malinka ja właśnie przeczytałam co i jak i cieszę się że Maciuś oddycha już sam:) życzę wam dużo zdrówka by wreszcie te wszystkie szpitale były tylko złym wspomnieniem. Dużo siły wam życzę bo wiem z doświadczenia jaki wpływ miał pobyt w szpitalu na mnie ale też na Wojtka. Trzymam kciuki

Blanka u nas ja pierwsza byłam zaziębiona a Wojtuś ode mnie złapał tylko że on miał też temperaturę. Dziś jest już lepiej bo rozrabia łobuz jeden ale poszłam do przychodni żeby go osłuchał czy płuca ok? W końcu już dwa razy mieliśmy zapalenie to mój strach jest większy ode mnie

Milusia czekam niecierpliwie na dobre wieści i trzymam kciuki!

Babeczki dużo zdrówka dla wszystkich, pozdrawiam buziaki

nie mam dobrych wieści...:-(
guz nie jest jeden a jest ich 3,największy jest dwa razy taki jak to było to w pierwszym opisie usg...25 mam biopsję ,będą pobierać z 2 guzów.... wyszłam zapłakana...myślałam że to będzie tylko profilaktyczna wizyta,a okazało się że jest dużo gorzej...Dziś nasza 3 rocznica ślubu-piękny prezent...

Malinka Kochana ciesze sie że u Was wszystko dobrze:*
grudniuweczka największy ma ponad 1,2 cm,tylko u mnie jest kwestia mojego wieku...ja jestem za młoda na takie guzy...one nie występują przed 26r.ż.. to jest znikomy procent...a ja mam 25lat! co innego u kobiet po 40stce,wtedy to jest u 50%kobiet...ale nie w takim wieku...:zawstydzona/y:

reklama
Milusia przeżyłaś szok to zrozumiałe:( ale nie wolno się załamywać. Masz trójkę małych dzieci dla których musisz znaleźć siły do walki z chorobą. Czy to że jesteś taka młoda ma jakiś wpływ - chyba młody człowiek ma więcej siły by przez to przejść. A mąż na pewno przeżyje szok więc chyba ta wasza rocznica nie będzie taka jakbyś chciała :(
trzymaj się kochana i nie poddawaj! Buziaki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry