Elo :-)
Kurcze szkoda ze przedszkole nie jest czynne cały tydzień... starszak daje popalić :-(
Bylismy z Konradem na eeg :-) poszło gładko, teraz czekamy na wyniki - 9 października na wizycie u neurolog. Trochę sie stresuje.
Adrian zaczął raczkowac I W KOŃCU bez najmniejszych problemów siada sam z pozycji na raka! Bardzo pomocne....
Po za tym tez wstaje, stoi bez problemów, chodzi za rączki :-) śmieszne wygląda taki kaczan
I fantastyczne bawi sie ze starszakiem! Mowie wam cudowny widok jak sie wyglądają i rechocza na cały dom! ♡
Marzus straszne :-( oby to nie byla padaczka.... zdrowia dla męża...
Sylka ciesze sie ze tak gładko poszło ze zlobkiem i ze ty sama widzisz ze maly nie cierpi :-) oj ja tez chciałabym do pracy wrócić.
Kasia tez mi sie wydaje ze maly przeżywa :-( i ja bym na twoim miejscu dalabym sobie spokój z praca jak nie musisz. Nikkt ci później nie odda tych pierwszych kroków, slow itp. Wiem co mówię :-(
Marika oj ha bym swojego na kopach za granice wysłała.... teraz bardzo sie stara ale boje sie kolejnej wpadki...
Elema wszystko dobrego z okazji rocznicy!
Akuku i jak było w Pl? ..
Jagus zaraz nasze maluchy zaczną chodzić i dopiero sie zacznie :-)
Cleo oby szybko te dolegliwości dały wam spokój :-)
Komag moj ma 2 zeby. Na razie przecieram wacikiem i nie szczotkuje. Jak będzie co to wyrobimy nawyk. Dla starszego tez zaczęłam jakoś powyżej roczku.