Hej dziewczynki
Dziecie me padlo to postaram sie cos odpisac.
Magsus nigdy wiecej takich przezyc, jak to przeczytalam to az mnie ciarki przeszly i jak mala spi w wozku to co chwila sprawdzam czy oddycha. Do lozeczka mamy monitor oddechu + niania angelcare ac401, polecam jest swietny.
Pustiszi trzymam kciuki za bioderka!!
Agagsm super ze syncio tak pieknie przybiera.
Fifi a gdzie ty takie filmiki ogladasz?
Vinga nie doluj sie, przeciez to wiadome ze chce sie jak najlepiej dla dziecka, wiem ze gips to nic komfortowego i dla was i dla Gabrysia, ale na pewno pomoze, trzymam kciuki.
Marika zdrowka dla dzieciaczkow!
Bandytka ja mialam hemoroida ale sam mi zniknal bez niczego
Nisiao martwi mnie to jedzenie twojej malej, na tyn etapie moja mala zjafala 150 mm, moze sprobuj ja przyglodzic troche i wtedy zje wiecej? Ja na poczatku karmilam co 3h teraz co 4 ale Natalia wcina juz 180 :-)
A teraz troche prywaty :-)
W zeszlym tyg bylismy zaszczepic mala, ale szczepienia nie bylo, bo jak zmierzylu malej temp to miala 37 temp i przesuneli nam na jutro, ale jak wrocilismy do domu to miala 36,2, wiec doszlismy do wniosku ze byla troszke za cieplo ubrana.
Pochwale sie bo mala wazy juz 5kg, wiec od urodzenia przez 2 miesiace przybrala juz 2620g wiec chyba pobila rekord Adrianka Fifki
ubranka na 56 juz niektore za male, spioszki zakladam na 62 juz :-) pampki rozm. 2. Zjada okolo 180ml mleczka co 4h, czasem zje mniej. Pada srednio kolo 22, budze ja na jedzenie miedzy 1 a 2 w nocy, zalezy jak wypadnie karmienie a potem juz spi czasem nawet do 9.30, rano zje i jeszcze do tej 11-12 pospi, pozniej tylko takie kilkuminutowe drzemki, ale mimo to w dzien jest nawet grzeczna, lezy w bujaku, czasem domaga sie noszenia, ale wiadomo taki szkrabek potrzebuje jeszcze bliskosci mamy. Smieszka jest mala, jak do niej mowie to sie usmiecha. Kapiemy sie co 2 dzien. No to chyba tyle chcialam:-)
Przepraszam, ze sie nie udzielam, ale jak juz mala padnie to nadrobiam forum, ogarnuje mieszkanie, siebie i ide lulu :-) ale jestem caly czas na bierzaco :-)
Pozdrawiam wszystkich!