Vinga faceci już tak mają :/ u nich 37,1 stopni to już GORĄCZKA, leżą w łóżkach biedni i pokrzywdzeni a jak Ty masz stopni 40 to się połóż ale nie zapomnij ugotować, wyprać, posprzątać, iść na zakupy i zająć się dziećmi
Zakupiłam dziś Lovelę więc od przyszłego tyg zaczynam działać
Fifka to tylko pozazdrościć męża że taki kochany
mój co prawda też chętny do pmocy ale oczywiście On nie zrobi tego tak dobrze jak Ja
ale strasznie Ci współczuję problemów, mam nadzieję że dasz radę!
Ale może Kasienka ma rację i nie ma co zwlekać i jechać do szpitala sprawdzić? Moja siostra przy drugim porodzie też tak czekała bo mówi że woli w domu poleżeć i zaczęła rodzić w samochodzie a rodzić skończyła na izbie przyjęć nie przebrana ani nic bo już nie zdążyła ale "ja mam jeszcze czas"
Magsus jeszcze jest trochę czasu na torbę szpitalną
więc nie ma się co na zapas stresować
Trzeba być dobrej myśli! Ja miałam jakiś czas temu wątpliwości i czarne myśli czy aby napewno jestem gotowa na maluszka ale dziewczyny z forum nie zawiodły i jest lepiej!
Uszy do góry! :*
Miejskibandyta to ciekawie miałaś na każdym USG inna odpowiedź, teraz to Ci już tylko zostało dni odliczać i wyspać się póki jeszcze możesz :-) Kurczę Twoja teściowa i jej rozumowanie jest bezbłędne! Zmęczysz się bardziej i więcej stresu niż to warte
Jagus moja Zośka ma tak co 2-3 dzień czkawke
ale dopiero od 2 tyg tak mam więc nie masz się czym martwić
Elayna witamy serdecznie!
Dzosiaj byłam w szpitalu w którym mam zamiar rodzić, dostałam kartkę rzeczy potrzebnych na pobyt
oraz co mnie mile zaskoczyło Plan porodu który mam sobie wypełnić
pielęgniarki przesympatyczne, szpital w trakcie remontu ale nie jest źle