delewarre
Fanka BB :)
Delewarre - muszę ten pue zus obczaić, czy są takie opcje z obserwowaniem mojej renty kiedy mi przyjdzie!
Myślę, że jest taka opcja - jest taka zakładeczka i świadczenia wskakują dopiero wtedy gdy są przyznane decyzją tzn pojawia się data decyzji, data wypłat, kwota brutto, podatek itp. Mam możliwość podejrzenia tylko tego co ja mam przyznane Jedyny defekt to to, że trzeba się było do ZUSu pofatygować osobistycznie potwierdzić tożsamość, ale całość załatwiania trwała krócej niż 10 minut
He,he, fajnie z babcią do szkoły rodzenia
Co do dokarmiania dziecka to w moim szpitalu położne pytały, same nie dokarmiały. Ja to mam problem z cyckami, bo mam płaskie brodawki (wtedy o tym nie wiedziałam, myślałam, że takie są normalne ;-)) i Mikołaj cyca nie mógł złapać. Ile ja się namęczyłam z tym karmieniem (a ile obeczałam w nocy) i już będąc w domu, wysłałam Ł do apteki (po północy oczywiście ) po laktator, ściągnęłam mleko do butelki i dałam małemu wreszcie zjeść, aż słychać było jak mu to mleczko w brzuszku przelatuje :-) taki był głodny. Teraz jak sobie o tym przypomnę to śmiać mi się chce, ale wtedy to był koszmar. Ja się nastawiłam na karmienie naturalne, cyce wielkości arbuzów a tu taki zonk W domu ani jednej butelki, laktatora, ani smoczka nawet Ale wykarmiłam z pomocą tego laktatora pół roku, potem do pracy poszłam i zaczęłam dokarmiać.
Teraz to już przygotowana jestem na każdą ewentualność wszystko mam na wszelki wypadek