dziewczyny ale produkujecie, wczoraj po poludniu wylaczylam kompa bo bawilam sie z mala i pozniej juz go nie wlaczyalam a teraz nie umiem nadrobic
......................................................... co do koszuli to w moim szpitalu tez daja do porodu swoje koszule, a dla dzeicka potrzeba tylko chusteczki nawilzajace, sudokrem i pieluszki, no ale jeszcze nie wiem czy nie kaza mi rodzic gdzies indziej a wowczas niczego nie bede wiedziala i to tez jest stresujace.......................................pustiszi piekny ten rysunek na ścianie, zazdroszcze talentu, mi w pracy bardzo by sie przydal no ale bozia nie dala
. zabieraj sie za malowanie a bedzie piekne. co do szwagra to tez by mi cisnienie podniosl takim postepowanie, cholera przeciez musisz miec wszyskto wywietrzone................................................... bandyta ale ty godnisz z tymi terminem
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Jaguś moj mały ma bardzo żadko czkawkę albo ja jej nie odczuwam...................Marika to super ze lekarz cie uspokoil i ze malemu tak faktycznie nic powaznego nie dolega....................Vinga pamietam koszmary z wyciaganiem katarku, ja musialam wrecz klasc ja na pleckach i blokowac jej ruchy bo moj maz nie chcial mi w tej czynnosci pomagac, bo jak tweirdzil nie bedzei sie znecal nad dzieckiem, no myslalam ze mnie cholera wezmie, nerwy mialam straszne, bo przeciez to nie jest znecanie ale pomaganie, ale chlop to chlop i nie da rady przeskoczyc peewnych sytuacji/////////////////////////////////////Emily jezeli chodzi o twoja coreczke to sobie mysle ze to teraz taki okres na nia przyszedl a za jakis czas bedzie znowu zdyscyplinowana...............................Fifka Kasienka ma rację zwlaszcza ze ostatnio sama bylas zdziwiona ze to byly skurcze jak do porodu.,,,,,,,................Deleware super list o ałtobusach
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Elayna witam na naszym forum, lepiej pozno niz wcale
,,,,,,,,,,,,,,,Vinga no biedny mały, bardzo możliwe ze to zęby dają o sobie znać, najważneijsze ze paracetamol pomógł