Kaczuszka bardzo mi przykro, tylko pamietaj ze to moze jeszcze byc być błąd w wynikach, nie ma co sie teraz na zapas przejmowac
Bandyta to super ze wybor wozka udany , no ja kiedys pytalam Fifka (dośwaidczoną w tej kwestii) o chustę i zakupilam nawet, zobaczymy czy u mnie się sprawdzi
Fifka jezu to duo masz tych skurczy, kilkanascie na godzinę, jak byłam w szpitalu to powiedzieli ze kilka na dobę może być, powtarzam kilka na dobe a nie kilkanaście, no ale wiesz co kraj to obyczaj. Fifka a ja uwielbiam programy o operacjach plastycznych , a kiedys robilam opatrunek szwagrowi bo mial bardzo silne oparzenie i trzeba bylo takie nagie cialo opatrywac to az mi sie slabo zrobilo, wiec chyba nie bylby dobry ze mnie chirurg
no ja niestety z oliwka nie chodzilam do szkoly rodzenia bo mialam zakaz od ginekologa - tradycyjnie bylam na podtrzymaniu, no a teraz to nawet o tym nie myslalam
Akuku ja tez sie tego boje ze nie zdaze do szpitala i cos zacznie sie za szybko, a ja mam ok godziny jazdy i jeszcze musze dostac antybiotyk przed porodem, no i pamietacie ze musze miec cc. Jezu jak tak pomysle to to najbardzeij mnie przeraza, nie bol po cesarce czy opieka nad dzeickiem. tylko fakt zeby zdazyc na ciecie i antybiotyk
co do kąpieli w gorącej wodzie to zgadzam sie z Akuku tez slyszalam ze nie wolno, nawet lekarz mi mowil
Julinna badź dobrej myśli a my trzymamy kciuki za twojego syneczka
Malinka ja w tym stanie to ani 6 spraw bym nie zalatwila, w mozgu zazwyczaj dziura i wiecznie czegos szukam, po prostu czuje jakbym cofala sie w rozwoju
Fifka to ty lez i odpoczywaj, do mnie tez dzisiaj mam przyjeżdża zeby zaopiekowac sie Oliwka bo maz bedzei caly dzien zajety na dworze z moim taka, wędzok bedą robić
zapraszam za niedlugo na swojską kiełbaskę
Nisiao ja wczoraj po lekarzu weszlam tylko do jednego skelpu z ubraniami zeby kupic chrześniakowi prezent na urdziny i trawalo to moze z 10 minut i odkad wrocilam do domu az do 3 nad ranem taki mialam silny bol w pachwinach ze nie umialam bezbolesnie przewrocic sie na lozku
blue z tego co sie orientuje jezeli lezysz i masz mokre wkladki i czujesz ze leci a jezeli wstniesz i nie leci to moga byc wody, bo przy staniu dzeicko zamyka ujcie wlasnym cialem, ale nie wiem jak to jest jak dziecko nie jest odworocone głowka. jezu blue i co ?
Pustiszi a jak twoje przeziębienie, przeszło?
dziewczyny no gdzies ci przyszli lekarze musza sie uczyc, mnie to jakos nie przeraza, bylam kiedys na badniu jelit i kazali mi przyjac pozycje jak muzulmanie w meczecie i tez byla studentka na szczescie kobieta bo przy facetach chyba nie dalabym ze wstydu rady tylka wypiąc