reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Bluelovi
no nie żartuj,że to wody..tzn glupio pisze,mam nadzieje,że to nie to...kładź się i leż zawsze jak masz wątpliwości może warto pojechać do gin i to skonsultować.
Jejku dziewczęta 3mcie się,naprawde teraz to jest wazny czas a tak sie dzieje u nas....3mam kciuki za wszystkie,spokojnej nocy wypoczywajcie.

reklama
Ahoj! :)

Wstałam, siedzę przy kawce i idę zaraz do szkoły i jakoś tak mi się wszystko chce i mam dobry humor i w ogóle :D to chyba się nazywa głód wiedzy, bo cieszę się jak głupi do sera na myśl o jakiejś tam edukacji :D na szczęście już w lutym wracam na studia, aaj doczekać się nie mogę :)

A tak poza tym - czemu jest tak, że jak nigdzie wstawać nie muszę to nie śpię od 3-8, a jak muszę wstać, to ciężko mnie wybudzić? :szok:

Miłego dnia i weekendu! :)

Kaczuszka bardzo mi przykro, tylko pamietaj ze to moze jeszcze byc być błąd w wynikach, nie ma co sie teraz na zapas przejmowac

Bandyta to super ze wybor wozka udany , no ja kiedys pytalam Fifka (dośwaidczoną w tej kwestii) o chustę i zakupilam nawet, zobaczymy czy u mnie się sprawdzi:)

Fifka jezu to duo masz tych skurczy, kilkanascie na godzinę, jak byłam w szpitalu to powiedzieli ze kilka na dobę może być, powtarzam kilka na dobe a nie kilkanaście, no ale wiesz co kraj to obyczaj. Fifka a ja uwielbiam programy o operacjach plastycznych , a kiedys robilam opatrunek szwagrowi bo mial bardzo silne oparzenie i trzeba bylo takie nagie cialo opatrywac to az mi sie slabo zrobilo, wiec chyba nie bylby dobry ze mnie chirurg:)

no ja niestety z oliwka nie chodzilam do szkoly rodzenia bo mialam zakaz od ginekologa - tradycyjnie bylam na podtrzymaniu, no a teraz to nawet o tym nie myslalam

Akuku ja tez sie tego boje ze nie zdaze do szpitala i cos zacznie sie za szybko, a ja mam ok godziny jazdy i jeszcze musze dostac antybiotyk przed porodem, no i pamietacie ze musze miec cc. Jezu jak tak pomysle to to najbardzeij mnie przeraza, nie bol po cesarce czy opieka nad dzeickiem. tylko fakt zeby zdazyc na ciecie i antybiotyk

co do kąpieli w gorącej wodzie to zgadzam sie z Akuku tez slyszalam ze nie wolno, nawet lekarz mi mowil

Julinna badź dobrej myśli a my trzymamy kciuki za twojego syneczka

Malinka ja w tym stanie to ani 6 spraw bym nie zalatwila, w mozgu zazwyczaj dziura i wiecznie czegos szukam, po prostu czuje jakbym cofala sie w rozwoju:)

Fifka to ty lez i odpoczywaj, do mnie tez dzisiaj mam przyjeżdża zeby zaopiekowac sie Oliwka bo maz bedzei caly dzien zajety na dworze z moim taka, wędzok bedą robić:) zapraszam za niedlugo na swojską kiełbaskę:)

Nisiao ja wczoraj po lekarzu weszlam tylko do jednego skelpu z ubraniami zeby kupic chrześniakowi prezent na urdziny i trawalo to moze z 10 minut i odkad wrocilam do domu az do 3 nad ranem taki mialam silny bol w pachwinach ze nie umialam bezbolesnie przewrocic sie na lozku

blue z tego co sie orientuje jezeli lezysz i masz mokre wkladki i czujesz ze leci a jezeli wstniesz i nie leci to moga byc wody, bo przy staniu dzeicko zamyka ujcie wlasnym cialem, ale nie wiem jak to jest jak dziecko nie jest odworocone głowka. jezu blue i co ?

Pustiszi a jak twoje przeziębienie, przeszło?

dziewczyny no gdzies ci przyszli lekarze musza sie uczyc, mnie to jakos nie przeraza, bylam kiedys na badniu jelit i kazali mi przyjac pozycje jak muzulmanie w meczecie i tez byla studentka na szczescie kobieta bo przy facetach chyba nie dalabym ze wstydu rady tylka wypiąc

Hej
Ja dopiero wstalam wypilam na noc melise i poprostu odplynelam dawno tak dlugo nie spalam co prawda budzilam sie ale zasypialam

Blue ???? Napisz jak dzisiaj wyglada sytuacja

Czesc, blue i jak tam?, moze tylko sie troche posaczyly, czasem tak jest ale wtedy trzeba to skonsultowac. Mi jak wody odeszly w domu, to jeden skurcz wstalam na rowne nogi zrobilam ze 2 kroki i chlust poleciala ciepla wody, w ogole nie bylo w stanie tego zatrzymac, nagle cala kaluza sie zrobila kolo mnie, maz mopem to wycieral, pozniej szybko prysznic wzielam i pojechalismy do szpitala.

Mam nadzieje,ze wszystko ok u Ciebie blue:-) ja tez czasami mam mokra cala wkladke,ale spodnie nie sa nigdy przemoczone... najwazniejsze zeby nie panikowac,ale kontrolowac sytuacje...

zasmarkane cześc!

dziewczynki, mam pytanie, czy was też kopniaczki tak bolą? wczoraj myslalam, ze zejde normalnie. I z każdym dniem gorzej!

AA, mąż się pyta czy już Go pochwaliłam, bo prasuje i jedzie na zakupy i obaid bedzie robil. No wiec chwale na forum:)

Fifka - ja bym w życiu Cie ze szpitala nie wypuściła, ni cholery! leż ile możesz, skurcze wyciszaj tabletkami jakimiś, bo kurde, coraz bardziej niebezpieczne to wszystko jest! można w ogóle nie zgodzić się na wypis????

Miejskibandyta - no to widzę, zę kolejna rozradowana szkołą rodzenia:) i nie tylko, życiem po prostu:)

Kaczuszka - trzymam kciuki za dobre wieści od Cię!

Nisiao - identyko mam! starość nie radość:)

Bluelovi - jak to wody! no błagam Cię...pisz tu szybko nam!

reklama
Do góry