reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

kurcze dziewczyny ale dziwne maly strasznie sie wiercil bo siedze przy laptopie i nagle czulam jak mi cos cieknie cholera i teraz jak pisze to tez bylam sikac przed 10 minutami a czuje ze mi ciekne z pochwy ***** zawalu dostane niech mi ktoras napisze jak to sie kucalo i kaszlalo mocno zeby sprawdzic czy to wody ;(?????juz nei mysle trzezwo ;OO
fifka jestes pomoz :!@@@

reklama
Blue jeśli to wody to będziesz miała wrażenie ze sikasz bezwiednie. Spokojnie bo to też może być nadmiar śluzu który jest normalny w tym okresie. Ukucnij i napnij brzuch - jakbyś chciała się załatwić albo zakaszlnij. Jak leci to mogą być wody i jedź do szpitala!

Blue kucasz i kaszlesz, ale moze ci resztka z pecherza poleciec. Ale sprawdz jakby co to mozesz na ip jechac.

kurde nei wiem kaszlalam i inic moze za slabo neiw iem jestes zakreconazalozylam suche majtki i siedze przed laptopem bede czujna mam nadzieje ze to nei to ;OOO ale mam okropnie twardy brzuch ;O nospe bralam o 18 wiec nie chcem brac drugiej ;( kurde

niewiem czego sie sspodziewac bo jak mi buchly wody z luska to wszystkie naraz juz jak mieli pecherz przebijac :( czuje sie dziwnie bo to takie mokre jak siuski sluzu nei mam wgl ;( ale mam cisnienie a nie chcem dac po osbie poznacbo tesciowa siedzi obok i zawalu chyba by dostala ;(

edit: ide sie podmyc i zaloze czysta bielizne jak mi cos bedzie kapac to sie zbieram na ip jak nei to zostaje w domu boze modlmy sie za suche majtki ;O:(

Ostatnia edycja:
Fifka no wiem, ze sama sie nie wypisalad. Tak jak napisalam, mam nadzieje ze lekarze wiedza co robia. Moze tam u was to nie takie koniowaly, jak u nas w szpitalu. A kiedy teraz masz jakies sprawdzanie? A co twoj gin prowadzacy na to?

Bluelovi konircznie napisz co tam. Ja ostatnio tez jakas mocno wilgotna w tamtym miejscu. Czasami cos pocieknie ale raczej to cos jest sluzowate

reklama
Blue ja to samo mialam troche sie uspokoilo ale wkladka to malo bylo bralam cienkie podpaski poinformowalam ginke ze od 2 tyg. Nie mam uplaw tylko woda normalnie woda a ta ze tak moze byc i nic mi nie odpowiedziala konkretnie tylko sprawdzila wody plodowe jeszcze sie meczylam tydzien i ten juz tak spokojnie nie mam az tak mokro ale trzymam kciuki za twoje suche majtki bo i ja non stop siadalam na kiblu i czy samo leci czy nie patrzylam:/

Do góry