reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Blue pisz nam zaraz tu co sie dzieje...oby sie uspokoilo...

Ja wczoraj od 6 na.nogach..bylam w Krakowie,w firmie,potem ikea,rynek...i przyjechalam strasznie padnięta..
Już takie jazdy nie dla mnie :(..musze sobie zdać chyba sprawę z własnych ograniczeń...wkoncu to juz koncowka ciąży...no i Maly mamie pokazal wczoraj ze przesadzila z chodzeniem i jazda samochodem..bo strasznie e kopal...

Inomama mój na budowie od rana i chyba do 18 nie skończy.
Prasowanie, ehh mogę pomarzyć że mój to zrobi ;) ostatnio nie ma na nic czasu i sprzątanie też jakos mu nie wychodzi.

Tesciowa nawet nie chcę myślec że ona mi prasuje ;) najwyżej wyprasuję tylko to co na poród i na 2 dni do domu a resztę po porodzie będę jechać ;)

A tak wogóle to nawet nie mam z czego torby spakować !!

Wogóle ostatnio jest na bakier z nami :( wychodzi przed 8 do pracy, wraca o 22 albo 23 zmęczony. Czasem dzieci już spią jak wraca. Nie ma siły ani czasu na nic. A teraz sobie jeszcze wymyślił ze kupujemy mieszkanie w deweloperce ( mamy na to kasę ) na przetargu w Krakowie , on je wykończy i sprzedajemy żeby nie trzeba było brać kredytu na budowę domu. ja już jestem ta głupia bo sie zapytałam kiedy on to zrobi ? Chyba ze zamierza mnie z 3 dzieci zostawiać nawet na niedziele samą ! no ale to pomysł mamuśki!
do tego juz mu 3 razy dzwoniła ze mamy być jutro na 11 u niej ! na 11 ? Ona myśli ze ja będę wstawać w niedziele o 7 rano bo ona żąda nas widzieć przed południem ( a swoja drogą jak raz jechali do nas i J zapytał czy by nie przyjechali na 12 to mu odparowała ze nie będzie sie zrywać skoro świt ) . Niedoczekanie. Z tej złosci powiedziałam ze wyjedziemy o 14 jak dzieci zjedzą obiad ! i wyjazd od nich o 19 bo trzeba je wykąpać po powrocie .

Dzis mam obiad lenia : rosól, pyzy kupne i sos mięsny z zamrażalnika ;)

Znowu wracam do zywych
po krotce wszystkie chorowitki trzymajcie sie ;*
Fifka jak dobrze ze juz jestes:) zaciskaj udka
Jakos tak u mnie dziwnie wypadlo ze nie mam zjazdu a powinnam miec coz nie placze z tego powodu bo znowu mnie brzuch pobolewa wiec leze caly dzien w lozku dzisiaj
Wczoraj bylam z moja mama kupic Olusiowe pajacyki czapunie i kocyk gruby prezenty od babci;) po zalozeniu czapuni na moj brzuch Olek dał kopa-znaczy ze chyba mu sie podoba:) zauwazylam ze moja mama powoli wpada w szał zakupowy choc sama za duzo pieniazka nie ma ( sorki za prywate Vinga przy okazji zawsze patrze za kosmetykami z Hippa dla ciebie najwiekszy wybor maja w Bobasku ale kremu na pupcie nie ma:///)
a tak poza tym jestem o krok od zakatrupienia tesciow dziewczyny juz nie moge z nimi mieszkac...psychicznie nie daje juz rady i boje sie ze wybuchne i cos glupiego palne mam ochote uciec stad do swojego rodzinnego domu:(((
Blue mam nadzieje ze wody nie okazaly sie wodami obyscie byli z dzidziusiem zdrowi;*

Czikusia - czym Cię teście męczą? I jaaakim prawem ja się pytam!!!!

Od 8-15 w pozycji siedzącej za biurkiem dało się we znaki - nogi mają dość :) Lekko spuchnięte ale siedzę teraz w wyłożonymi girami do góry i schodzi ból i opuchlizna. Tak poza tym... rachunkowość jest całkiem fajna ;P I zaczynam się wkręcać.
Tak by the way podziwiam te, które pracują w pozycji siedzącej ; o

Bantyko współczuje :(. Musisz co jakis czas wstawać i sie przejśc choć trochę ( jeśli masz tylko taką możliwość )

Też nmysle o Blu . Blu co u Ciebie ?

Maly dzis sie rozpycha tak ze aż mnie boli wszystko :( a do tego malce szaleją bo nie byli na spacerze. Dopiero 16 a ja już zdechłam . Eh a w domu jaki sajgon był taki ... zostanie bo chłop zadzwonił ze moze o 21 będzie bo musi jechać oddać drzwi do castoramy. Zawsze wiatr w oczy :(

Blue odezwij sie ...

Ja dzis do naszej i tak malej lazienki wepchnelam przewijak z wanienka..na dolne polki polozylam paczki pampersow od 1 do 3 hahahaha, ale moge sie zabrac za pranie i prasowanie bo mam gdzie to ukladac tzn do szafy, bo oampersy w szafie zalegaly i inne takie...
W kazdym razie teraz sie obcieral o szafke i zlew z jednej strony a o przewijak z drugiej chcac skorzystac z toalety... pewnie wieczorem dzis bede ku...wowac ze co mi na leb padlo, ale musze sie przyzwyczaic a kilka tyg mi to zajmie.w sumie ja najbardziej cierpie na tym przemeblowaniu zreszta pokaze wam jak to wyglada teraz hehe.

Tak wiec ledwo wchodze i sie tam obkrecam, mam nadzieje ze juz sie duzo nie powieksze hehe

reklama
Akuku faktycznie dosyc ciasno:) ciężko ci bedzei obrócic sie z dzieckiem, ja tez mam wąską łazienkę i dlatego kąpac bede w pokoju w wanience na stojaku a przewijac na przewijku na łóżeczku polozonym

Do góry