reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Fifi jak super, że już jesteś*** i wszystko z Wami ok. Cieszę się strasznie:) Wypoczywaj teraz i postaraj się jak najmniej o tym myśleć co zdarzyło się w szpitalu. Choć sama miałam łzy w oczach jak pisałaś o koleżankach z pokoju Twoich.

reklama
Fifcia, kochana, my tu wszystkie w wielkiej panice bylysmy i kazda z nas to przezywala , takze prosze Cie miej teraz wszystko za przeproszeniem w d...ce i odpoczywaj 24h/dobe, musi ten nasz Adrianek jeszcze kilka tygodni wytrzymac. Forum tez sie w ogole nie przejmuj teraz najwaznijsze jest Twoj synek, a Konradek i maz musza Ci pomagac, pozniej wszystko wynagrodzisz starszemu..jest tatus , ktory na pewno dobrze sie nim zaopiekuje zawsze bedziesz miala podglad na nich.

Fifka dobrze ze już jestes z powrotem i do grudnia proszę mi nie opuszczać forum:-)

Jej kupiłąm pół kg cukierków czekoladowych i tak chodzę tylko po 2..:-D i tak po 2 już prawie nic nie ma:-D

a ja najlepiej nic bym dziś nie jadła, coś mi dziwnie na żołądku "leży", cały czas pełna się czuję. miętę sobie parzę to może po niej przejdzie

ahhh mój syn przechodzi etap wyścigów samochodów na ścianach... dobrze że tatuś tego nie widzi :-p

Kasia nie przejmuj się ja ostatnio taki apetyt mam codziennie:-D będziemy się martwic po połogu:-D z racji tego że to pewnie moja ostatnia ciąża to już sobie nie będe mogła tak na legala pozwolić się opychać:-D

Ja jak ma taki apetyt to tez sobie tak tlumacze kiedy jak nie teraz :-) Ja dzisiaj tez mam apety , wlasnie zjadlam 4 nalesniki z serem:-) Pora na sieste;-)

A ja jak Vinga cos kurcze jakby mi zawalalo w zoladku miete tez pije a jak juz cos cialne to zaraz zaluje bo mnie nyje ... A wcOraj jak sie opilam szampana to sie 2h mecZylam ale tak mi brakowalo bąbli ze hooho ....

Ja dzisiaj sune po domu doslownie tak sie przestraszylam tych skurczy w nocy Ze w dooopce mam dzisiaj zupa z zamrazarki wysypalam warzywa sie pyrtoli bedzie taka nastawilam zajrze za godzine :)

reklama
Fifka bardzoooo się cieszę, że już z nami jestes:) dobrze ze mąż załątwia to zwolnienie...juz naprawde niedluo Ci zostalo..a tak jak dziewczyny piszą...najwyzej bedziesz miala plaskodupie:p:p

Ja dzisiaj bylam na oddaniu siuśków i krwi,...potem troszke polazilam i w sumie siedze juz w domku caly dzien...ogladnelam jakis film..potem obiad, pranie...dzisiaj mniej sie ruszam, bardziej oszczedzam, bo jutro intensywny dzien...u mnie w firmie mają spotkanie, jakies szkoleniam, tak jest co miesiac, i zabieram sie z kolezanka..posiedze chwile w firmie, spotkam sie z ludzmi, pogadam z kadrową, a potem do ikei, na rynek, spotkam sie z kolezanka ze studiow..i powrtow do domu...wiec dosc intensytwnie:):):

Do góry