reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi o matulu ale Ci sie trafił element !! Przebija wszystko!

Wiesz co Ty muszisz jak ja , nauczyć sie olewać ją z góry w dół bo inaczej Cię wykończy. A tak, jak potraktujesz jej gadanie jak bajki albo teksty z TV to krzywdy Wam nie zrobi ;)

Ciekawe co by powiedziała jak ja w domu prawie nic nie robie ;)

reklama
Dokladnie ja z nia nie gadam a jak dzwoni pyta sie o mnie R to ten zawsze na glosnik i kaze mi mowic a ja NIE!! Wezme tej sluchawki I odp. Dziekuje poki co dobrze i wychodze.... Teraz dzwoni wyputuje wkupia sie bo na luty sie do nas wybiera do wiosnu chce zostac hehehe no musze sie smiac bo kabaret paranienormalni to przy tum cudaku pikus :)

Anisen pustiszi to wam sie larwy trafiły !!!!!!! Moja nie jest lepsza albo przebija wszystkie do kupy złączone nie dość ze wpiepszyła nas w długi to jeszcze chodzi i odkręci kota ogonem ze to przez nas biedę klepie jak upomnialam sie o kasę to w twarz mi sie zaśmiala i powiedziała ze na biedna nie wyglądam i ze ona nam nie kazała drugiego dziecka robić wiec teraz mamy sobie radzić a do Roberta obowiązków należy rodzicom pomagać !!! Och nie bede przytaczać jakim językiem z ta s..... Rozmawiałam !!!!! A dzis bezczelnie do mnie dzwoni i pyta czy zawioze ja rachunki opłacić bo deszcz pada to jej powiedziałam ze z cukru nie jest i sie nie rozpuści albo niech sobie taxi zamówi!!!

Fifi cudownie ze w domku juz jesteś synuś szczęśliwy napewno wyobrażam sobie :) a biegunke to i ja mam od wczoraj :( uważaj na siebie bardzo Cie proszę !!!!!

Fifka witaj ponownie:) bardzo sie ciesze ze jestem nadal z nami i oczywiście w dwupaku:), co do biegunki to wydaje mi sei ze przez lezenie wercz moze byc zatwardzenie a nie biegunka bo jelita nie pracują tak jak podczas chodzenia

Kasia mam tylko niecale opakowanie leku i jak obliczylam to przy mojej dawce starczy mi do 24 lisopada i juz sie boje, ale na szczescie ide 19 na wizyte no i mam nadzieje ze dostane jakis zamiennik, bo bez tego bede musiala na pewno isc do szpitala zwlaszcza ze ja nie moge ot tak sobie rodzic bo mam miec cc, m.in. przez łozysko ktore zapowiada sie ze bedzei przodujace

Akuku spokojnie przetraw zakup i wtedy podejmij decyzje, nie rób niczego po wplywem chwili, moze jutro wozek juz bedzei sei podobal:)

JEzu dziewczyny ale wam współczuję teścowych i nie bede imiennie wypisywać, bo wszystkie wiemu komu teściowa odwala kaszane

pustiszi to sie usmialam....o matyldo to ty masz sama zostac w Niemcach a on ma przyjechać do domku na lubelszczyznę tak....a w razie czego ot ty sobie poseplenisz po niemiecku że rodzisz....ja pindole....no sory ale ryje sie tak że mało ekranu nie opluje mało tego ma swoją ŻONE zostawic na święta....nie dość że w każdej chwili możesz urodzić jej wnuka to jeszcze na świeta sama ....buhahahah....och te mamusie.

fifcia- no mnie poraziło to co napisałaś o laskach z pokoju...o tym jak to człowiek nie zdaje sobie sprawy aż nie jest za późno....raz że ciagle mi siedzi w głowie opowieść Anisen o jej kolezance teraz to...i powiem ci wybacz...ale takie przykłady jak twój uczą nas...przynajmniej mnie...oszczędzać sie żeby nie przeżywać takiego stresu jak ty..
ja też mam nakaz polegiwania....róznie z tym jest ale zetelnie staram sie klasć z dzieciem jak wraca z przedszkola....własnie dlatego że mam Ciebie kotku w głowie...
z całego serca życzę wam aby Adrian spokojnie doczekał do tego 37 tyg....i spokoju życzę....choć odrobiny spokoju

Dona m postanowil juz za mnie i kola beda pompowane, mowi ze ja teraz zostawie bo mi zal 20 f a potrm bede mafudzic, wiec juz spakowane kola jutro wysylamy.

Aa moja tesciowa ostatnio stwierdzilam ze kamienie moj m ma napewno przeze mnie bo mu glowe susze i go stresuje zapewne...no i biedak wszystko sam w domu robi a ja ksiezniczka zapewne leze... jak mi cisnienie podniosla to szok, a m nie mial sily gadac bo akurat mielismy zly dzien zle info itd... i nic nie mowil czym mnie wkurz5l bo ona tak pozniej opowiada ze tak jest ahhh.
No masakra niestety.

reklama
witajcie::)

widze nowe forum...pozmienialo sie...ale te literki takie malutkie sa hehe albo tylko u mnie takie sa,

Ja bylam w szpitalu 2tygodnie:( bo Synciowi tentno skakało-mega dla mnie ciagle podlaczona pod aparature mierzaca Malego ale jakos dalam rade. jestem w domku od wczoraj i czuje sie nawet oki.tylko martwie sie;(

Do góry