inomama
Fanka BB :)
cze dziewczęta!
co to się dzieje! normalnie 25 stopni na zewnątrz! lato czy jaki grzyb?
Akuku - rozumiem Cię...oj rozumiem...mimo wszystko ściskam raz jeszcze
Miejskibandyta - oczwyście, ze się nie dał ortodoncie! poryczał sobie i poszedł. A co! już ja to wiem, jak dobrze kasę wydawać.... co 2 tyg se posiedzi na fotelu i dla matki radocha, ze ma gdzie zutylizować pieniądze
Niasiao - u nas też tak sie mówi, ze ani chrzestną ani świadkiem na ślubie, ani w konfiguracji z mężem. I jeżeli ma Cię to stresować, to odpuść sobie kochana, nie ma co
Sylka - ja używam adaptera od początku ciąży i bardzo sobie chwalę. Zdecydowanie czuje się bezpieczniej.
Elama - no to super! cieszę się z Toba, bo wiem jak to do bani jest, gdy z każdą pierdołą musisz do byłego po zgodę chodzić. A najczęściej takie typki, dla samego jątrzenia nie zgadzają się...
Blue - mam nadzieję,ze weekend bedzie dla Ciebie lepszy i odpoczniesz...
Fifka - jak to jeszcze w dwupaku???? toć Ty masz jeszcze długo w nim być!
dziewczynki poszpitalne, wytrwajcie w domach do stycznia!
co to się dzieje! normalnie 25 stopni na zewnątrz! lato czy jaki grzyb?
Akuku - rozumiem Cię...oj rozumiem...mimo wszystko ściskam raz jeszcze
Miejskibandyta - oczwyście, ze się nie dał ortodoncie! poryczał sobie i poszedł. A co! już ja to wiem, jak dobrze kasę wydawać.... co 2 tyg se posiedzi na fotelu i dla matki radocha, ze ma gdzie zutylizować pieniądze
Niasiao - u nas też tak sie mówi, ze ani chrzestną ani świadkiem na ślubie, ani w konfiguracji z mężem. I jeżeli ma Cię to stresować, to odpuść sobie kochana, nie ma co
Sylka - ja używam adaptera od początku ciąży i bardzo sobie chwalę. Zdecydowanie czuje się bezpieczniej.
Elama - no to super! cieszę się z Toba, bo wiem jak to do bani jest, gdy z każdą pierdołą musisz do byłego po zgodę chodzić. A najczęściej takie typki, dla samego jątrzenia nie zgadzają się...
Blue - mam nadzieję,ze weekend bedzie dla Ciebie lepszy i odpoczniesz...
Fifka - jak to jeszcze w dwupaku???? toć Ty masz jeszcze długo w nim być!
dziewczynki poszpitalne, wytrwajcie w domach do stycznia!