reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hallo :)

Tak wiec ja dzis rosolek :) i drugie lubelskie takie danie :)

Dzisiaj jest dzien handlowy :szok: Trzecia i ostatnia taka niedziela w tym roku :) wybieram sie zatem w poszukiwaniu dalszym komody ale najpierw przeczekam jeszcze bo ja na kibelku hihi az mąż z moja tesciowka skonczy gadac i wyjde :):)

Ja kurtki zimowej nie kupuje kurde szkoda mi kasy na chwile tak chyba zebym na przystankach marzla to to racja bym juz szukała ale dom samochod dom samochod pozostane przy moich dwoch jesiennych :)

A ja w kuchni zegar do tylu przestawilam wchodze ńiedawno cos mi nie tak patrze na drugi a ten kuchenny o godzine do przodu Hohlik jaki czy co ??? ;)

Milego popoludnia zycze muuua :):)

reklama
czesc, dojechalam , nawet nie bylo tak zle, ostatnio godzine juz bylo mi niewygodnie, ale dojechalam, a strasznie sie denerwowalam. Pasy oczywiscie caly czas zapiete. 6h jechalismy z 3 przystankami :-)

Witam późnoniedzielnie....
hmm... czuję jak brzuchal się spina troszkę, coś mam chyba z moczowodem bo tak jakoś dziwnie go czuję. I zmęczona jestem jak cholera. Ale może to dlatego (zmęczenie i brzuch) że byliśmy w weekend u rodziców moich i szykowałam pokój na pierwsze dwa tygodnie po porodzie. Trzeba było trochę posprzątać, poprzeglądać rzeczy i takie tam... A w środę znów do nich jedziemy, tym razem prać i prasować ciuszki dla dzidziolka.

Nadrobiłam;)
Dopiero dziś miałam czas zajrzeć co u Was, bo wczoraj bawiliśmy się na weselu - mam wrażenie, że malutka do tej pory szaleje mi w brzuchu;-)
Przy okazji mama dołożyła nam się do łóżeczka dla dzidzi, więc połowa kasy jest od babci:-)

Malwis ta kontrola nie jest taka straszna jakby się mogło wydawać i u nas wygląda to tak, że i pracownik i pracodawca dostawali ankietę do wypełnienia, chyba jeszcze jakieś tam postępowanie było prowadzone ale nigdy chyba tego zatrudnienia nie podważyli, więc zasiłek przysługiwał. Ale oczywiście co kraj to obyczaj i wszystko zależy od tego, jaką "politykę" Twój oddział ZUSu prowadzi:)

a mnie sie wydaje dziewczyny ze moj Antek znowu fiknał koziołka bo inaczej go czuje, a byl juz ustawiony główka w dół, ale moze to moje dziwne odczucie. dostalam troszke ubranek od kolezanki na takie mniejsze dziecko w rozmirach 44 - 56 bo jej córa urodzila sie wczesniakiem. popiore i na wszelki wypadek bede miala. glowie 50 i 56 tam sa wiec powinny sie przydac. no mam nadzieje ze te mniejsze nie beda potrzebne

A wiecie co,ja od wczoraj mam jakiegoś dolla...i nie zrozumcie mnie źle,ale źle sie czuje w ciąży..mam chyba chwilowy kryzys związany z moim odmiennym stanem..czuje sie ocuezala..w coraz mniej rzeczy sie mieszczę..szybko sie mecze..w do tego mam zatwardzenie i generalnie do dupy...wczoraj sie na noc obżarłam slodkiego jak nigdy chyba i potem myslalam ze zwymiotuję...a dzis kg na wadze dodatkowo...wiem że już niedługo,bo w sumie dwa miesiące,i ze będzie jeszcze gorzej...ale jakis taki kryzys dzis...chciałabym juz styczen żeby Tymus był juz na swiecie;);)

Hejaaaa !!

Dzisiaj tylko jedna pobudka w środku nocy nie na siku ale juz nie 4 chociaz :)
Pogoda okropna od soboty dmie gwiżdże huczy wichura no halny no... Rolet mało nie wyrwie :eek:
Komoda wybrana tylko teraz tak sie zastanawiam czy 2m szerokosci to nie za wiele...
Moj Mikuś tez fika jeszcze chociaz spokojniej niz zawsze ale patrzac za okno i mi sie nie chce skakac z radosci ....

reklama
cze!

u nas też halny...dmie tak, ze tylko patrze jak drzewa powyrywa. Tak więc nie dziwę się wszelkim smutkom, dołom i chandrom... trza cos robić, zeby się nie poddac. Ja na ten przykład zamierzam dziś ciasto na pierniczki świąteczne ( prosiłam w watku kulinarnym o przepis - macie?) i spróbuję takie coś:

Lampiony z pomarańczy - Kobieceinspiracje.pl

Jaguś - zdjęcia z weselicha pragnę!

Do góry