reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Inomama śliczne te lampiony:) Super się będą prezentować:)
Mam nadzieję że niedługo jakieś zdjęcia dostanę, na pewno coś wrzucę:)

Kurczę ta moja mała baletnica takie piruety robi w brzuchu że momentami aż mi się wyć chce jak dostanę kopniaka... A z drugiej strony cieszę się, że się rusza bo wiem że wszystko dobrze:)

Jakoś taka niewyspana jestem pewnie pół na pół przez tą pogodę i przez wesele, ale może popołudniu sobie to odbiję:)
I proszę się nie dołować dziewczyny, wiem że pogoda i zmęczenie nie sprzyjają ale już jesteśmy duuużo bliżej niż dalej, a potem te nasze maleństwa nam wszystko wynagrodzą:tak:

Czesc dziewczyny!! witam sie poweekendowo:))

Ikasia: mam to samo:p takze nie martw sie, tak jak mowisz jeszcze chwila :)))

Inomama : super te , lampiony, tylko ja jestem taki antytalent do takich rzeczy ze nie wiem czy by mi to wyszlo;p

My na weekend bylismy u naszej paczki znajomyuch w miescie gdzie mieszkalismy:)) fajnie sie bylo spotkac, tym bardziej ze juz niedlugo takie spotkania sie skoncza. Mam nadzzieje ze chociaz oni beda nas odwiedzac:))

POgoda fakt straszna. Wczoraj jak wracalismy , ja prowadzilam bo to tylko godzina drogi, a moj S dzien wczesniej troszke wypil. Ale jak sie nagle zerwal wiatr, deszcz jakby ktos z wiadra lał i jeszcze zaczelo sie blyskac (armagedon normalnie) to spanikowalam i musialam sie zamienic z nim bo przerazona bylam:p

Ja juz nie wiem jak ta mala moja jest ulozona ,bo w roznych miejscach i kupie i sie wierci, az czasem sie zatstanawiam czy aby napewno jest tam jeden dzidziol:D

A dzisiaj w nocy taka ZGAGA poteżna, ze myslalam ze pale sie od srodka i udusze. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!

No nic milego dnia moje panie:*:)

Oj mamuśki! pogoda faktycznie piekna nie jest ,ale jakos z kazdym dniem humor mam lepszy :-) nic sie nie dzieje,leki toleruje dobrze, a na dodatek rodzinka skacze nade mna i mam wszystko pod noc podstawione :-p takze byle do grudnia :-p potem juz z gorki!

Witam

ikasia ja tez jestem w fatalnym nastroju nic mi sie niechce myślami jestem gdzieś daleko nawet niewiem gdzie :(
dzis w nocy mi sie śniło ze Gabrysia cycocha ciągnie :) jak sie przebudzilam to musiałam brzuch wymacac czy aby napewno jeszcze w ciazy jestem :)
czytam was na bieżąco ale niewiem co pisac !!!!! Weekend zlecial jak z bicza strzelił nigdzie sie nie ruszylam bo krok mnie boli niesamowicie i boje sie zeby przypadkiem nie wywołać wilka z lasu :( w sobote zaczęłam 30 tydź i tylko to mnie cieszy bo teraz to juz naprawde coraz bliżej 40 tyg :)

Hej cześć i czołem.

Dzisiaj i ja nieco zdemotywowana. Ale tylko troszkę. Przyjechała dziś do nas taka znajoma para oddać sprzęt wspinaczkowy, który im wypożyczaliśmy. Mariusz kiedyś w zamierzchłych czasach był w związku z tą KOBIETĄ, i kupili samochód, bardzo tanio, za 5 tys. na pół. Umowa na Mariusza poszła, po jakimś czasie się rozstali, przy rozstaniu się rozliczyli w taki sposób, że ona nie musi spłacać jego mati (mieszkała tam dwa lata za free) a on bierze frontere. I przez kurna dwa lata nie odzywała się nic na ten temat, a teraz, kurna, jak Mariusz zainwestował w to auto krocie, właściwie to samochód ten zarabia na siebie, ona przychodzi z roszczeniami, że chce 2,5 tys. ;o No i co mamy zrobić? Niby moglibyśmy nie spłacać tej francy, bo umowa na Mariusza, poza tym mieli umowę słowną, że ona nie daje nic za czynsz a on bierze Frontere, ale cholera! Wiem, jaki jest cholera jej obecny partner, gruba ryba w biznesie turystycznym na Jurze i że tak powiem, może dużo. Więc jak nie spłacimy, może się to na nas odbić w przyszłym sezonie :( Taki czas, a tu takie wydatki. Sziten!

Miejskibandyta - tak to jest z francami, nic na gębę nie można załatwiać, bo to później pokutuje. Współczuje Ci, ale myślę, że jak miałoby się to odbić czasem na waszym "biznesie" w przyszłości to może lepiej teraz france spłacić i mieć z głowy. Szkoda słów :(
Ja właśnie odwiozłam niedawno Julę do szkoły (załamuje mnie ona, bo zawsze po dłuższej przerwie czyli np po weekendzie ma płaczki, że musi iść do szkoły) i przy okazji zakupów jedzeniowych weszłam do sklepu z bielizna, żeby obejrzeć staniki do karmienia. Załamka :( teraz mam już 70F i powinnam go w sumie kupić, bo moje już zaczynają obciskać w miseczce, ale wiem na bank, że do stycznia, to ja będę potrzebowała jeszcze na pewno z jeden rozmiar większe do karmienia (zwłaszcza jak będzie już pokarm). A ten stanik to 155 zł, więc kasy nie mało :( Teraz przeglądam neta w poszukiwaniu tej firmy za mniejsze pieniądze...

reklama
Do góry