MAGNUS łza mi się zakreciła w oku jak przeczytalam to co piszesz o dziecku, matce no i ojcu. jak to jest ze nieszczescia zawsze chodza parami. dobrze przynajmniej ze dziecko juz normalnie funkcjonuje tzn jelitka, a mam nadzieje ze ojcu starczy sil a matka pozbiera sie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,................FIFKA ach te jesienne przeziebienia to prawdziwy koszmar - u mnie niestety mala ma oskrzela chore ................................MALINKA gratulacje płatnego macierzynskiego, to taki dobry zastrzyk gotowki...................................................................ANIU najważniesze zebyscie byli z auta zadowoleni i zeby wozek bez problemu zmiescil sie w bagazniku
..........................BANDYTA z pieskami tak jest ze gubią siersć, ale faktycznie przy malutkim dziecku to niezbyt fajna rzecz, ja mam malamuta ten to ma siersciuche a w okresie jej wymiany to po prostu wszedzie pełno jest takiej wełny ktora z niego po prostu leci kłebami, ale psina jest w kojcu....................................................................................................................MARIKA sliczny ten piesek, chociaz ja preferuje duze rasy, co nie oznacza ze male mi sie nie podobają
. super ze forum a tym samym my pomagamy przetrwac ci trudny czas.......................................................................................................NIE wiem co sie dzieje z tym moim kompem ale probuje wszelkich sopsobow pisania aby moje posty byly chociaz troszke czytelne