Józefina
Zaciekawiona BB
Dzień dobry
Co będziesz robić z włosami?
Dawaj do mnie i nie smutaj ja odkąd się przeprowadziliśmy cierpię na brak towarzystwa bo sąsiadka lewa a drugi sąsiad się nie wprowadził jeszcze a na przeciwko łąka więc bardzo mnie ucieszy towarzystwo a słabszy dzień należy się kazdemu..
Gdzie można takie kupić?? najtańszy karmnik w moim rozmiarze na wyprzedaży widziałam za prawie 50zł więc uchyl rąbka tajemnicy
Brawo na wygraną wojnę składają się wygrane bitwy 3mam kciuki aby wpadek było jak najmniej
mamo nie denerwuj się tylko daj mi trochę czasu ;-) jeszcze Ci dzidzia tak zagra na żeberkach ż enie będziesz wiedziała stać czy leżeć ;-)
My bylismy nad Bałtykiem w lipcu, cudnie było a po powrocie do siebie własnie tego wiatru mi najbardziej brakowało, czułam się tak jakby u mnie w mieście było mniej powietrza
10 godzina a u mnie w cieniu 32st tadam... lato :-):-):-)
moja mala spi juz a ja wcinam macdonalda ) hih zachcianki mialam dzisiajj robic zdjevie brzucha ale stwierdzilam ze juttro juz zrobie bo zapisalam sie do fryzjera to wtedy zrobie ) ide na 12.15
Co będziesz robić z włosami?
Józefina - nie dzięki Bogu wszystko dobrze tylko wczoraj wieczorem złapała mnie taka nostalgia i dzisiaj też tak bez wiary, może dlatego że sama w domu jestem od rana do wieczora i zamykam się w sobie ...
Dawaj do mnie i nie smutaj ja odkąd się przeprowadziliśmy cierpię na brak towarzystwa bo sąsiadka lewa a drugi sąsiad się nie wprowadził jeszcze a na przeciwko łąka więc bardzo mnie ucieszy towarzystwo a słabszy dzień należy się kazdemu..
bluelovi- ja tez mcdonalda dziś zaliczyłam...
a do tego zakupiłam dwa staniki, w tym jeden do karmienia za bagatela 35 zł i jestem happy...
Gdzie można takie kupić?? najtańszy karmnik w moim rozmiarze na wyprzedaży widziałam za prawie 50zł więc uchyl rąbka tajemnicy
Cześć laseczki
Kolejny dzień upałów, dzisiaj ma być 38 stopni w cieniu, masakiera !
Dziewczyny może jeszcze za wcześnie na chwalenie, ale wczoraj pełen sukces, cały dzień bez pampka, ani jedne majteczkii nie zabrudzone. U dziadków siku robi na trawkę, a w domu do kibelka. Czyli wystarczyli dwa dni ścierania podłogi i tłumaczenia. Jeszcze zobaczymy jak dzisiaj będzie, choć wiadomo, ze będą zdarzać się wpadki, ale myślę, ze coraz rzadziej.Jestem taka dumna z mojego dziecięcia.
Brawo na wygraną wojnę składają się wygrane bitwy 3mam kciuki aby wpadek było jak najmniej
Oj, ale Wam zazdroszczę tych ruchów. Ja miałam kilka dni z rzędu takich, ze coś tam delikatnie czułam, ale od paru dni zupelna cisza, wsłu****e się i nic, może czasem jakieś drobne coś, ale nie mam pewności, czy to maluch czy nie a wcześniej musiał się jakoś lepiej ułożyć bo w ogóle nie miałam wątpliwości. Ech, rosnij, maluchu, żeby się mama nie musiała denerwować.
Ja też mam na jutro McDonalda zaplanowanego, bo będziemy z urlopu wracać i zapewne tam będzie najbezpieczniej się na jedzenie zatrzymać. Dziś miał być ostatni dzień plażowania ale nic z tego, zaraz ma się rozpętać burza Wszyscy narzekają na upal, u nas cały czas temperatura była przyjemna, momentami nawet bylo mi za chlodno przez wiatr - ot l, takie uroki polskiego morza. Ale przynajmniej dwa razy aż udało mi się wejść do wody i popływać.
mamo nie denerwuj się tylko daj mi trochę czasu ;-) jeszcze Ci dzidzia tak zagra na żeberkach ż enie będziesz wiedziała stać czy leżeć ;-)
My bylismy nad Bałtykiem w lipcu, cudnie było a po powrocie do siebie własnie tego wiatru mi najbardziej brakowało, czułam się tak jakby u mnie w mieście było mniej powietrza
10 godzina a u mnie w cieniu 32st tadam... lato :-):-):-)