Malinka, mi tez sie ciezko przewfocic, co chwila w nocy na siusiu biegam, w dzien tak czesto mi sie nie chce... wiec pije duzo w dzidn, a wieczorem juz nic...bo jak wieczofem wypije to moglabym z toalety nie schodzic... ja tez podobno chrapie i biedny m przeze mnie zasnac nie moze hehe.
Fifka i jak po wizycie poloznej ? Juz doczytalam, super ze mozesz piersia karmic, wygodniej dla ciebie i nie bedzie problemu z nauka cyckowania, i gratuluje zgubienia pemoowiny.
Ja jak karmie jem prawie normalnie, w uk tak jest i moje makuchy nigdy kolek nie mialy..ale moze dla samej diety bede sie oszczedzac.
Inomama to milego zapalania swiatelek na choince. Co do fotelika to ja swojego nie przymiezalam do auta ale wyglada na dosyc lezacy.
Anisen milo ze masz super humorek, ja uszka kupie gotowe a pierogi zrobi z mama. Fajnie ze sie wyspalas, trzymam kciuki za wyniki.
Co do zabka Alexa to szukac w kupie nie bede hehe.
Ikasia do mnie to nawet nikt nie dzwoni zapytac jak sie czujd, poczatkowo myslalam ze poczatek ciazy a pozniej beda pytac...bratowa w ciazy byla to ja przynajmniej 2 razy w miesiacu dzwonilam i pytalam jak sie czuje jak usg itd... a u mnie cisza, nawet jak z mama rozmawiam to sama nie pyta jak sie czuje tylko ja jej mowie co i jak... ehh przykro mi troche bo o bratowa non stop pytala i bylo mowionezeby sie oszczedzala itd, a ja...no coz chcialam 3 to mam... ehh
Anbas ja tez mam ok. 20 st. W domu, cieplej w salonie chlodniej w sypialniach. Dlatego przewijak z wanienka na sioe w lazienfe ma stac bo tam szybko nagrzeje..
Malinka no moje dzieci sa chowane bez czapek, tylko Viki nosil jako niemowlak a pozniej tylko kapturek..hehe
Pustiszi odpoczywaj co by wiecej skurczy nie bylo.
Vinga hehe bo tesciowa liczyla na to ze Cie sama spakuje jak Ty na porodowce bedziesz hehe...przeciez nie wiadomo, jedna kobieta rodzi 10 godzin a druga ledwo do szpitala dojedzie i glowke widac wiec lepiej miec torbe gotowa... ja przy chlopcach mialam przed 30 tygodniem a teraz jeszce nie dokonca spakowana ale to dla tego ze czekam na paczke, choc dlugo zwlekalam hehe.
Wczoraj zrobilam golabki i wlasnie obiad zjadlam, byly pyszne, a czej sa bo jeszce mi pol zostalo bo zmiescic nie moglam hehe..i jeszce mam na jutro obiad, bo na dwa garnki podzielilam.
Jeszcze musze cos gazowanego popic przed porodem, bo mimo ze tu tegonie zabraniajakarmic hehe, tu szkotkimaja coca cole na porodowce hehe, to ja sama nie che takich rzeczy pic tylko woda, herbata i ew slaba kawka lub inka.
No i do mc donalda musze skoczyc hehe.
Bylismy na koncercie w szkole u Alexa, ale to nie bylo to co bedzie w piatek, bo teraz 7 klas spiewalo, w tym jedna piosenke Alexa klasa. A w piatek bedzie kilka piosenek.
Jutro z Alexem idziemy na testy alergiczne zaraz po szkole.
W piatek mam polozna, juz 3 tygodnie minely? Ja sie pytam kiedy?