reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
No I bardzo ladna I funkcjonalna :) I skoro wam sie taka podoba to nie widze celu dyskutowania o tym z tesciowa :) Zrobic I juz a szafy niech sobie na tablicy wystawi skoro sie chce ich pozbyc ;p :)

ps. a w ogole to widze ze ona z waszego nowego domu to by sobie chciala zrobic skladzik swoich starych mebli...A moze ona ma taki plan ze sobie szykuje miejsce dla siebie?? :))))) Juz mi nawet takie pomysly do glowy wpadaja ;p

Ostatnia edycja:
Anisen bardzo fajna ta garderoba, a co do tesciowej to niech sama sobie te stare szafy z powrotem do mieszkania wsadzi, no co za babsko

ale niech teściowej reformy i pantalony za przeproszeniem zostaną w jej mieszkaniu ... nie rozumiem po co się wdrążać w temacie o teściowej

Anisen, bardzo fajna ta garderoba, niech sobie teściowa swoje stare graty w domu trzyma, a nie wam wpycha! Nie daj się! :)
Inomama, zaraz napiszę co i jak, bo na razie jestem w szoku, że Fifka już rozpakowana :)
Matko, aż mi się dziwnie zrobiło, że Adrian już z tej strony brzucha... Coś mi się zdaje, że teraz to już się mogą posypać maluchy... A ja nadal mam torby do szpitala niespakowane, bo mi paru dupereli brakuje...
Ale z drugiej strony - mieć już Lenkę w domu, móc ją przytulić - nie mogę się doczekać :)

ja mam w domu budowanym przy sypialni, dużą. Zawsze mi sie marzyła a teraz jak mam to trzeba ją będzie urządzić ;) no i własnie ja zawsze marzyłam o tym ze będą w niej drążki, pólki, kosze, szuflady ale nie szafy !
Czy do garderoby sie wstawia szafy ?

Anisen ja też mam takie wyobrażenie garderoby... nie szafa a pokój z półkami i wieszakami. my mamy w nowym mieszkaniu garderobę, jeśli pokoik 1,5mx1,5m można nazwać garderobą hyhy

jezuniu dziewczyny, przed chwilą wzięłam odkurzacz w ręce i mało nie zemdlałam... już ciąży mi ta ciąża fizycznie :no: czy wy też takie wykończone fizycznie jesteście? ja w ogóle się wyspać nie mogę, chociaż wcześnie się kładę i późno dość wstaję, potem jeszcze 2 godziny drzemki z małym a ciągle się czuję jak zwłoki.. bez sił całkiem

jeszcze co do Fifki :) malutki ładnie załapał picie z cycusia :) a ona sama ma dużo pokarmu

reklama
Vinga ja wstalam przed 8.00 i jeszcze nie mam sily zeby cokolwiek zrobic. Totalny brak energii.

Jeju juz karmi Adrianka, a jeszcze wczoraj byl w brzuszku...ach...:-)

Do góry