reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
O Matko Fifka trzymaj się ,duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa.Czekamy na wieści.
Wiecie co boję się ,bo nam się juz zaczyna sypać worek.Mam pietra normalnie:sorry:
Jadę dzisiaj do dentysty ,bo mnie kosc pod okiem boli chyba od korzenia zęba ,zeby to nie bylo nic powaznego:no:.My jeszcze nie gotowi na przyjscie maluszka musi do początku stycznia wytrwać

Dona zajmiemy się tym w najbliższym czasie :) trzeba będzie kilka nowych wątków założyć bo i listę i jakąś galerię
Fifi obiecała nam zdjęcie Adrianka :) podobno cudne włoski ma :tak:

Kurcze wchodzę a tu taka wiadomość...najważniejsze że Maly Adrianek zdrowy..i w sumie duży chłopak ;);) gratulujemy naszej pierwszej mamusi;););)

Fifi, Adrianek-gratrulacje dla dzisiejszych niezaprzeczalnych bohaterów!!!!!!!! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!! Jej już mamy pierworodnego styczniowego dzieciaczka, super!!!

Fifka: gratulacje serdeczne - aż mi ciary przeszły i łzy w oczach, że pierwszy styczniowy maluch już na świecie - szok!:tak:dużo zdrówka i spokoju dla was! Całkiem niemały z niego facecik:) i na zdjęcia oczywiście też czekamy!

no i z lekka zwątpłiłam - chyba zacznę coś przygotowywać, bo ani torby spakowanej, ani ciuchów popranych. Ja tu tak sobie pełen luz, a tu maluchy do drzwi pukają...

reklama
Do góry