reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

O raju . Fifka miałaś choć do grudnia poczekać łobuzie !! a Ty w listopadzie jeszcze .
Gratulacje ( ps trzeba założyć wcześniej wątek z GRATULACJAMI) . Niech Adrianek będzie zdrowy !!

Ze mnie sie lekarka w szpitalu śmiała ze tak mnie nafaszerowali magnezem i potasem ( po 2 kroplówki dziennie ) ze mały jak serduszko sie nie zbuntuje moze posiedzieć do wywoływania ;) Ale przyznam ze mnie zmroziło jak przeczytałam wiadomość od Fifki. Jak to dobrze że dostała sterydy.
Ja dzis szykuje torbę do szpitala ! oj teraz nie zamierzam tego odstawiać :)

Dostałam ekstra 200 zł nie planowane i mąz powiedział : kup sobie cos za to ;) i zamierzam, zamierzam zobaczymy co z zamiarów wyjdzie ;)

reklama
wczoraj udało się ki nie ryczeć, no ale jak dziś mam nie????????? uryczałam się okropnie! ze szczęścia na szczęście:):):)

Fifeczko - nie wiem czy z tej belgiji sms dojdzie, wiec tu jeszcze raz: OGROMNE GRATULACJE pierwsza rozpakowana styczniówko! przecierasz nam szlaki, oby każda tak szybko i sprawnie rodziła! Ja pragnę zdjęcie Adrianka!!!!!!!!!!!!!! żądam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ucałuj Go we wszystko! jezuniu, ale się jaram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akuku - nic już, słowa nie rzeknę o tej Twej pasji sprzątania:):):) pogratuluj koleżance - super!

dziś pocenia nie było, wystarczyło może owcę odstawić?

Kasia - o moj i zakupy to jest bardzo udany duet, aż za! lista moja swoją drogą, ale dodatkowo tyle nakupuje wszystkiego, ze nie mam gdzie tego ustawiać! szczególnie lubuje się w makaronach...

wszystkim, które coś swędzi współczuję mocno! miałam to, ale przeszło na szczęście, natomiast rany aż sobie od drapania porobiłam

Antinetka - to czekamy na wieści od Cię! mam nadzieję, ze ortopeda pomoże Ci podjąć decyzję!

Anisen - zaproś mnie, kawkę zrób, baw rozmową, a wszystko Ci uprasuję!

Ania - to ja życzę głownie kurierowi, zeby wózek dziś doszedł, bo jak tam ruszysz....:)

Jaguś - podoba się mi scenariusz Twego dnia! jaki film bedzie?

Milusia - wow! fajnie tak kartki robić...zrób fotki i pokaż dzieła!

p.s. dostała Fifka smsa! i pisze, ze Adrian, oprócz wagi, radzi sobie jak donoszony noworodek, więc rewelka!

Ostatnia edycja:
Ja tez nie moge uwierzyc ze to juz, myslalm ,ze przynajmniej do tego poczatku grudnia maluszek posiedzi, a gdzie tam , pewnie chciał rodzicom i bratu zrobic prezent na Mikołaja :)

Akuku to ty znasz ta Ewe i Kamila co wygrali wczoraj Bitwe o Dom?, ja ogldalam gdzies od polowy edycji wszystkie odcinki, bardzo ladne mieszkanko sobie urzadzili, mysle ze na rowno z ta druga rodzina Mikołajczykow , tez mieli piekne mieszkanie.

Ja dzisiaj troche lepiej spalam, obudzilam sie w nocy to brzuchol odkryty i na plecach spalam, swedziala mnie skora ale mniej , staralam sie nei drapac , bo drapanie wywoluje ze zaraz kolejne miejsce mnie swedzi, a nawet powiedzialbym ze ta skora mnie łaskocze.

fifka jejjku gratuuluje!!!!!!!! Mamy pierwszego stczniowego maluszka w listopadzie !!! Ale duzy jest i zdrowy. Ciesze sie ze wszystko poszlo bez komplikacji. Odpoczywaj teraz kochana

Fifka - kochana nasza...Gratulacje przeogromne!!!!! Uryczalam sie jak dziecko jak poczytalam newsa. Ciesze sie bardzo ze z Adriankiem wszystko ok!!!!! Zdroweczka Wam zycze I szybkiego powrotu do domku!!!!
Jezuniu co za informacje od rana :) Ale jestem podjarana....Jakby to o moje co najmniej chodzilo :) Tak bardzo sie ciesze!!!!!!

ADRIANKU WITAJ!!!!!!

Akuku - gratulacje dla kolezanki :)

Ostatnia edycja:
Anisen garderoby nie mam, chociaz dosyc mi sie zapragnela jak zapytalas? takie zachcianki ciążowe

ja tez sie dzisiaj nie spocilam

ja mam w domu budowanym przy sypialni, dużą. Zawsze mi sie marzyła a teraz jak mam to trzeba ją będzie urządzić ;) no i własnie ja zawsze marzyłam o tym ze będą w niej drążki, pólki, kosze, szuflady ale nie szafy !
Czy do garderoby sie wstawia szafy ?

reklama
Anisen - to wszystko zalezy od gustu I estetyki samego zainteresowanego...Tak z doswiadczenia ci mowie jako architect...Sa ludzie ktorzy preferuja klasyczna wersje garderoby - czyli wlasnie drazki, polka, szuflady itd...Ale niejednokrotnie spotkalam sie z klientami ktorzy mieli swoja wlasna wizje garderoby, w ktorej wg nich np. nie chcieli zeby buty byly na wierzchu ze wzgledu na zapach, lub tez poprostu uwazali ze ubrania w "otwartej" garderobie narazone sa na kurz...Mozesz rownie dobrze wykonac ja pol na pol...I czesc rzeczy umiescic w szafkach a reszte na polkach I drazkach...Tak jak mowie to w glownej miezre jest gust wlasiciela domu. Ale moja osobista opinia bylaby taka, ze budowanie osobnego pomieszczenia przeznaczonego na ubrania, buty itd tylko po to zeby wstawic do niego zwykle zamykane szafy poprostu mija sie z celem.. Przeciez przeznaczenie szafy jest dokladnie takie samo jak garderoby tylko uzywany jej wtedy kiedy wlasnie na ze wzgledu na brak miejsca nie mozemy sobie na nia pozwolic :)

Do góry