Tina1201
Fanka BB :)
Hej Mamcie!!
milusia: biedny maluch
Zdowczka jak najwiecej
fifi: oj daje popalic, daje
miejski: widzisz jakie szczescie, juz sie interes rozkreca
)
Marika: narzekaj narzekaj ja tez bym caly czas to tylko robila
juz do psa gadam zeby sie wynarzekac;P
Inomama: hehe widze ze nie tylko ja mam gar slaby jesli chodzi o te wyznania
Moj to juz sluchac mnie nie moze pewnie ;P
Ja dzisiaj od rana na nogach bo robilam badania, wrocilam zjadlam i mdli mnie wiec leze ... matko jak nie glodna to niedobrze zwariowac idzie!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze chociaz to zelazo mi spadlo, bo znow na leki wydawac mi sie nie usmiecha...
Dzisiaj mam wizyte mam nadzieje ze dowiem sie od moejgo lekarza czegos na temat porodu, najwyzszy czas. Swoja droga chore miasto 100 tys mieszkancow a najblizsza porodowka 18 km poza miastem i to jeszcze o nienajlepszej renomie;/ paranoja....
A dzisiaj wpada do mnie babska ferajna na wieczor pokera juz nie moge sie doczekac
))))milego dnia mamusie
))
milusia: biedny maluch
fifi: oj daje popalic, daje
miejski: widzisz jakie szczescie, juz sie interes rozkreca
Marika: narzekaj narzekaj ja tez bym caly czas to tylko robila
Inomama: hehe widze ze nie tylko ja mam gar slaby jesli chodzi o te wyznania
Ja dzisiaj od rana na nogach bo robilam badania, wrocilam zjadlam i mdli mnie wiec leze ... matko jak nie glodna to niedobrze zwariowac idzie!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze chociaz to zelazo mi spadlo, bo znow na leki wydawac mi sie nie usmiecha...
Dzisiaj mam wizyte mam nadzieje ze dowiem sie od moejgo lekarza czegos na temat porodu, najwyzszy czas. Swoja droga chore miasto 100 tys mieszkancow a najblizsza porodowka 18 km poza miastem i to jeszcze o nienajlepszej renomie;/ paranoja....
A dzisiaj wpada do mnie babska ferajna na wieczor pokera juz nie moge sie doczekac