reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

eeeeee siva- no weź nie strasz babolu....

dzieki wszystkim za życzenia....dochodzimy powolutku do siebie po urodzinkach. Mam już 3 letnią córkę...szok haha

wszystkim chorowitkom zdrowia...wszystkim brzusiom odpowiedniej dawki magnezu.

reklama
Diablica spoznione zycze8nia dla corci. Duza juz dziewczynka. Moj Viki wnlutym 4 lata..szok normalnie.
A tach dzis sobie myslalam ze jak dzidzius bedzie zaczynal prpzedszkole to Alex bedzie mial 8, 5 roku a Viki 7 lat...

A mnie chorobsko dopadlo..wrr. gardlo boli ehh..obym sie nie rozlozylw... dzieci narazie katar i oby szybko minelo.

Anisen wszytko bedzie dobrze, zobaczysz.

Ide sie polozyc dobranoc.

HOPE trzymam kciuki za dobre wiesci

MAGSUS u nas tez tormentiol sprawdzal sie rewelacyjnie. Juz po dniu znaczna poprawa
FIFKA wlasnie ja tez mysle ze poczuje ze dzidzia pojawi sie tuz tuz jak zaczne cos dla niej szykowac
SIVA ja bym tak samo zareagowala, jak ty na taki wypad meza.
Duzo zdrowka

Anisen - co za zołzowata teściowa Ci się trafiła to już nie wspomnę:wściekła/y:. W szafkach sobie poukładasz jak już wrócisz do formy. Mam nadzieję że chociaż wnukami się należycie zajęła jak Ciebie nie było i niczym ich nie potruła???:szok: Podpytaj Tych Twoich starszaków co z babcią robili??
Miejski Bandyta gratulacje!!! Zasłużona nagroda za tyle wysiłku w tym stanie
Diablica Buziaki dla córeczki - bo chyba jeszcze nie składałam - dużo prezentów i żeby się życzenie to tortowe spełniło:tak:

Hope super że wszystko w normie. Tak trzymaj i wracaj szybko do nas w dwupaku oczywiście;-) Aha i teraz już spokojna mama musisz być - nie stresować się.

Salli dzięki kochana za informacje. Zawsze to kilkanaście lub kilkadziesiąt brzuchatek mniej się zamartwia o jedną biedną która nam do szpitala trafiła.

Końcówka ciąży to syf.

I dziękuję wszystkim za gratulacje i za kciuki! ;*

Kaczuszka - ja też coś porobię i do łóżka, znów coś porobię - i do łóżka. A w nocy error.

Siva - to jakaś alergia, że tak czułaś, że puchniesz? Ja często miałam takie akcje jak tabletki antykoncepcyjne brałam - w sekundę puchłam a później 2 godziny to schodziło. Ręce, usta, powieki, dłonie, stopy i wszystko swędziało niemiłosiernie.

Ostatnia edycja:
anisen ciesze sie ze juz jestes w domu :*** ze dowiedzieliscie sie konkretnie co z malutkim i ze tesciowa nie przewrócila bardziej do góry nogami ci w chalupce :O :) :;** bandytko gratuluje super ;****** a i dla mnie to mozesz rodzic od piatku :DD zaczniesz 38 tydzien :) fifika wytrzymaj jeszcze 15 dni i mozesz rodzic ;DD ejjj jak ot juz blisko ;OOO dalej w to nie wieze ;OOOOdobrze ze juz jestes gotowa :) siva dobrze ze juz lepeij masakra ciekawe co ci zadszkodzilo ;O? ja ostatnio zauwazylam ze po prenatalu jak zjem za male sniadanie to mi nie dobrze :OO aaaa jutro zaczynam 34 tydzien jak to leci ;D! jeszcze 28 dni i chcem rodzic ;DDbo dluzej nie wytrzymam kregoslup mi odpadnei chyba :OOO

Blue mi też kręgosłup odpada no i stopy oczywiście jak za długo na stojąco / chodząco coś robię. Dziś robiłam zupkę jarzynową, więc trzeba trochę postać zanim to wszystko się obierze i pokroi, bądź utrze na tarce - tak mnie bolało:-( myślałam że zostawię w połowie.

Poza tym dziś przed południem 2 razy mi się nie dobrze zrobiło - tak jakoś na wymioty a nic akurat ciekawego nie jadłam. Nie wiem czy to przez to że malec żołądek uciska czy co?

Niby do końca nie daleko a tu coraz więcej takich atrakcji:no:.

Anisen będzie dobrze teraz maluszek najważniejszy a teściowa (stara krowa :-D) sory ale ja swoją tez Kocham :cool:

Siva nie podoba mi sie to co piszesz !!!!! Kurcze od czego to mogło być ???? Gdyby sie powtórzyło sznuruj do lekarza i powiedz o tym. Ja mam zwracać uwagę na takie rzeczy bo mam problemy z ciśnieniem i biorę dopegyt 2*1 wszelkiego rodzaju nagle obrzeki torsje itd mogą wskazywać na zatrucie ciazowe takze uważaj !!!!!

Akuku kuruj sie jeszcze choroby Ci trzeba !!! Ja na szczęście nie złapalam od Julii przeziębienia troszkę katar miałam ale juz po :)

przedemna pewnie długa nie przespana noc juz drugi dzien odpłynełam po południu i spałam 2,5 godz niewiem co sie dzieje pewnie po tych lekach na cisnienie przespie sie w dzien a noc z głowy niestety byłam jak nacpana poprostu oczy mi sie zamykały same a teraz bede liczyć owce :)

Spokojnej nocy !!!! Ide połoze sie moze mi sie uda zasnąć :)

reklama
Sylka ty dzisiaj wartę trzymasz kobieto?:-)To ja z tobą ,to przeziębienie nie odpuszcza i jeszcze na dodatek ząb mnie boli jak diabli szalwią pluczę ,ale nie pomaga i chyba dzisiaj zadzwonie do dentysty ,tylko jakie on mi da znieczulenie boszeeeeeee,az mnie kosc pod okiem i skron rwie.Na zgagę połoz sie wyzej i weż Renie powinno pomóc.

Do góry