reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

DONA moj synek kiedys czesto lapal te jelitowki. Polecam NIFURIKSAZYD on jest bez recepty w tabletkach a na wymioty AVIOMRIN

SYLKA oj tam, ja tez slodycze zajadam. Pozniej przy karmieniu dieta glodowa to na pewno schudne :)

AKUKU niech te skurcze mina

FIFKA na pewno cos zorganizujecie z opieka nad synkiem

BANDYTKO Bravo

reklama
No to dobre wiesci :) wszystko bedzie dobrze z malutkim wierze w to :)

Ja dzisiaj sie czuje nie bardzo ale pogoda taka ze nie ma sie co dziwic ... Kupilam sobie kalendarz adwentowy no ostatnio mialam chyba w wieku 9 lat ale zaraz chyba polkne te czekoladki co by sprawdzic czy smak pozostal niezmieniony :)

A ja podczytuje grudniowki. Juz trzy sa rozpakowane. Uswiadamia mnie to, ze juz nie dlugo. Niby wiem, ze jestem w ciazy. Czuje to z kazdym kopniakiem. Ale jakos do mnie nie dochodzi, ze zaraz pojawi sie dziecko.Pewnie poczuje to, jak skonczy sie remont i zaczne kompletowac rzeczy dla dzidzi

dzień dobry!

Sobota, jak zwykle z tym samym porannym scenariuszem, łącznie z tym, ze ja teraz do Was, a Łon do prasowania:) i się dopomina, zebyśmy zrobiły wątek jeden dla facetów, bo się chce wypowiedzieć:)

Kaczuszka - to ja Ci życzę, by humorek i dobre nastawienie towarzyszyły Ci jak najdłużej!

Miejskibandyta - kurde dawno w Ikei nie byłam...może za tydzień?:) ja też lubię świateczną atmosferę i nie razi mnie wcale, ze za szybko ją robią w sklepach. I wow! jestem pod wrażeniem Twych biznesowych wyczynów!

Fifka - ja tak miałam właśnie przy Kajtka rodzeniu, się wystylizowałam, a pani mnie zrypała i zmyła na wejscie:)

Anbas, Ania, Pustiszi, Salli, Dona - to już chyba wpisane w ostatnie miesiące takie cierpienie jest...ja mam wrażenie, jak chodzę, ze kości ledwo na miejsce trafiają, tak bardzo rozluźnione wszystko jest.

Cleopatra - też miałam spanielka, więc wiem jak ciężko z uszami u nich. I oczami w sumie też. Ale dobrze, zę ma już zrobione co potrzebne było

Pustiszi - to ja może Ci napiszę wiadomość prywatna ze wszystkimi, co? i sobie skopiujesz:) a jak Twoje sztućce, bo jakoś się mi dziś przypomniały, dało się uratowac?

Akuku - ja mam stąd, po praniu wygląda bardzo
Zdrowa Pościel dla Dzieci - PRODUKT POLSKI - AMY

Fifka - co 15 minut? matko...ja bym już była w szpitalu. Dobrze, zę od rana lepiej!

Salli - ja się peniam jak młoda, a już rodziłam, więc tak - możesz się bać:)

Dona - no to trochę trzyma córcię, biedna no! zdrówka dla niej!

Ikasia - czyli maraton filmowy był? co fajnego widzieliście?

Anisen - ulżyło nam wszystkim, a Tobie pewnie najbardziej. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!!

Milusia - mnie to może nie pytaj:) ale oprócz głupich, czyli takich jakie lubie najbardziej to: książki, płyty, wiertarka:), karafka z kieliszkami...

oj tak- to juz tak niewiele zostalo,a bedziemy rodzic jedna po drugiej:-) powiem wam szczerze,ze nie mysle wcale o porodzie i nie nastawiam sie negatywnie, najwazniejsze zeby synek przybral na wadze do tych 2500 g i bede spokojna;-)

a co do prezentow dla meza to moj juz napisal swoja liste co by to chcial dostac:-pmam powybierac z tego,a bedzie zadowolony (tak powiedzial). Za to dla rodzicow i siostr (mieszkaja jeszcze z rodzicami) prezenty mam juz kupione i czekaja, coby je zapakowac tylko;] nawet synkowi juz kupilam (tygryska spiochy):-):-)

akuku - ja piorę w proszku i płynie. Nawet nowe i tylko odświeżane. Nowe piorę zawsze nawet dla nas, bo kiedyś się naoglądałam jakiegoś programu, że barwniki mogą uczulać i powinno się prać no i właściwie nie wiadomo kto wcześniej ciuchy przymierzał....
Jak już pierzesz to myślę że z proszkiem i już...

Fajnie że u Anisten jest ok

Te skurcze to niestety tak już będzie do końca....

A ja dzień mam w stylu zjadłaby ale nie wiem co....
Gotuję na obiad barszcz z uszkami, na kolację zrobiłam sałatkę niemiecką.... ale nie wiem czy to jest to co chcę .... kurcze coś za mną "chodzi" i nie wiem co.....

a teraz se wpadam na pomysł że może oryginalną bluzę i koszulkę mu kupie:-)
(hehe zazwyczaj kupuję mu jakieś fajne ciuszki,no ostatnio dostał perfumę:-D)

My kupujemy drobnostki wszystkim(całemu rodzeństwu) typu szampon,żel po prysznic czy coś takiego,dla dzieci chyba pościel kupimy,mamy 2maluszki w rodzinie więc jakąś przytulankę,dla moich rodziców masażer do stóp,a teściom nie wiem:eek: bo masażer mają...:eek:

Ojej , zawsze jak mnie kilka dni nie ma to coś się dzieje.

Anisen, kochana, wszystko już będzie dobrze :)

miejskibandyta, super, zaradna kobietka jesteś :tak:

Przez te kilka dni co nie pisałam to poodwiedzałam rozpakowane koleżanki (a się nazbierało kilka :) ), bo później już nie dam rady. I muszę się przyznać, że jestem wykończona tymi wizytami. Męczę się już chyba nawet mówieniem. Autentycznie mam zadyszki w trakcie mówienia ;-)
A zaraz mi kuzynka podrzuca swoje dziecię na popołudnie - więc sobotę mam już zorganizowaną, hehe.

PS. I w ogole jestem jakaś taka wykończona, ledwo dyszę ...

Ostatnia edycja:
reklama
Inomama - tak prosze !! :) :) bede dozgonnie wdzieczna :)
A sztucce hihi mam nowiutkie juz nie takie fajne ale mam czym szamac :)

Ja dzisiaj zaraz sie biore za sesje... juz znalazlam foty bede kopiowala pomysly na fotki :) duzo jest z zegarami dwoma na jednym 11:55 a na drugim 11:05 nie rozumiem znaczenia :/ ze to niby roznica w dobie czy co ??

Do góry