reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Kochane kobitki.ze wzgledu na to iz okazalo sie ze bedziemy miec synka ..wyprzedaje cały mój zapas ciuszków po córci :)Moze by Wam sie cos spodobało :) bardzo zalezy mi na szybkich sprzedażach bo musze pokupowac dla malego troszke ciuszkow a jestesmy w trakcie remontu i z kasą troche gorzej :( https://plus.google.com/photos/114472050614855643371/albums/5926724075204559953Za jakies 9 dni sie przeprowadzamy.Moja wspaniala tesciowa jezdzi tam codziennie a mnie zabronila sie pokazywać bym sie nie przemeczała :D az mi dziwnie ze ja wykorzystuje .wczoraj siedziala do 21 jak nie lepiej.dzisiaj o 12 tez jedzie. :(

reklama
hahahahahah :) inomamma - Twoje sny sa coraz lepsze!!! :) Ciekawe co bedzie w trzeciej odslonie :) :) :) Ale sie uhahalam :) I od razu sie przyznaje bez bicia- ja nie asia :)
akuku - dobrze ze wyniki u meza ok, a Ty tak jak dziewczyny mowia wyluzuj troche I odpoczywaj :)
vinga- to samo!!! jakie fugowanie ja sie pytam??? Lezec I pachniec I wypoczywac!!! :)
fifka- to fajnie ze mialas udany wieczorek :) A te kwiatuszki to musialy uroczo wygladac :) Szczegolnie ze zbierane wspolnie z Konradkiem :)
pustiszi - no to jeszcze dwa dni I fruuuuu na zakupki :) A dla siebie co zakupisz?? :) No I pokazuj mi tego dinuska na sciane I to juz :))))
jagus - to u ciebie bylo to co powinno byc u fifki - romantyczne ciemnosci :) Ale mam nadzieje ze ta usterka juz naprawiona :)
justynaj - no I super ze juz konczysz prace :) Troszke odetchniesz I z nowymi salami zabierzesz sie za te wszystkie przyjemne rzeczy o ktorych piszesz :)
emka - gratulacje dodatkowego zasrzyku finansowego :) super sprawa, zwlaszcza teraz :))))
sali - super sprawa z tymi warsztatami...sama bym sie chetnie na takie cos wybrala, ale niestety...tu to guzik jest ;/

Ja tez bym, sie musiala wziasc za ten kacik dla mojej Emki. Tyle ze to bedzie u nas w sypialni wiec za bardzo nie poszaleje, ale cokolwiek zrobic bym chciala zeby sie drugie moje dzieciatko tez cokolwiek wyjatkowo poczulo :) Ale narazie to jedynie zarys pomyslu mam jak by ten kacik udekorowac...bo kurcze jak poszalec na dlugosci lozeczka tylko...;/

kasienka-ja wlasnie tez uzbierałam całą komode ciuszków i po starszej córci i podostawałam troche.a tu sie okazało że chłopak :D haha

Vinga przyswajalnosc super , ale jedna tabletka ma tylko 17mg jonow magnezu czyli kolo 15 sie przyswaja, tego co ja biore ASMAG FORTE jedna tabletka ma 34mg jonow magnezu, przyswaja sie ok 31mg, a tego co Calineczka napisala LAKTOMAG jedna tabletka ma az 70mg jonow, z czego przyswaja sie 63mg ... ... nie trzeba brac np 8 tabletek takich moich czy 16 takich Twoich, zeby uzbierac ok 250mg magnezu ktory sie przyswoi, tylko wystarczy dziennie 4 tabletki

moj lekarz powiedzial zebym brala 8, a tego Calineczkowego bede mogla brac tylko 4, wiec napewno kupuje ten Laktomag

no i w Twoim tez jest potas, w tych naszych potasu nie ma

Moim zdaniem lepiej dawkowac mg niz wprowadzac w organizm duza dawke jonow mg ... Bo moga wystapic dusznosci zawroty glowy i za przerprosZeniem sraczka tez moze wstapic ... Chyba lepiej kilka mniejszych niz jedna konska ale to moja racja tylko moja heh :)

Anbas - a jak ja mam to pokazac jak ja sie wstydZe :p

witam się

jakas taką pustkę mam w głowie że nawet nie weim co napisać, strasznie męczą mnie zatwardzenia, każdy pobyt w toalecie musze później odleżeć w łóżku żeby dojść do siebie i psychicznie i fizycznie. powiwema wam ze zawsze się boję zeby przy okazji dziecka nie wycisnąć.
a dzisaij rano mialam mila niespodzianke bo weszlam na swoja wage i okazalo sie ze wcale nie 14kg na plusie ale 12.5kg i tak z tej radosci od razu zjadlam sobie ciastko:) no i pewno zaraz te 14 kg będzie ale olać to

Vinga jak przeczytalam twoj wpis o fugowaniu to mnie zmrozilo, chociaz dzsiaj 10stopni za oknem

Ja biore Magne B6 I tylko dwa razy dziennie...kurcze nawet nie mialam pojecia o tej wchlanialnosci itd...Ale po wykladzie od Kasienki to wnioskuje ze moj tez nie jest najgorszy - chyba ;/

reklama
cytat dnia, czyli moja rozmowa z mężem na gg

"ja: czy Ty wyrzuciles numer tej glupiej Aśki?
M: taaaak!!!!!!

ja: to dobrze
mozesz isc
a nastepnym razem nie bierz

M: kocham cie głupolu"

Ostatnia edycja:
Do góry