reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

milusia ale wstrętna baba :no: aż mnie nerwy wzięły jak to przeczytałam. zgorzkniała zołza, dobrze, że mąż potrafi stanąć w twojej obronie.. mój by nic nie zrobił.
na szczęście krwiaka nie ma, jest sama ropa pod dziąsłem i wydaje mi się, że jest to coraz większe. idę z nim do dentysty jak radzi wujek google :p

reklama
milusia- co za baba!:wściekła/y: ale mnie to zbulwerowalo! pewnie zgorzkniala stara panna albo baba,ktora dzieci miec nie moze, bo innego wytlumaczenia nie ma... jak mozna tak kogos potraktowac!:wściekła/y:

Wredne babsko, az bym ja za klaki wytargala:realmad::no2::no2:

Diablica, zdrowka dla corci, Vinga i dla synka tez.

Moj siedzi w domu, zaczerwienione ma gardlo, wczoraj bylam z nim u lekarza to jakies wirusowe, ma posiedziec wdomu, hasco , wapno wit c i powinno przejsc.

Zrobilam golabki, zapraszam jak ktos ma ochote:-)

A mi mąż zrobił dziś obiad...:szok:dziwnie tak siedzić i patrzeć jak to ktoś inny robi:-D
Zrobił zapiekanke z brukselka,jakimś sosem w środku i żółtym serkiem:rofl2:
Mężczyzna w kuchni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-D

Milusia super z tym kursem że się udało, sama też kiedyś łowiłam takie okazje ale poza fryzjerskim nie udało mi się więcej, a kosmetyczny też bym chętnie zrobiła.
A co do baby z okienka, jak sobie to tylko wyobraziłam to mi ciśnienie skoczyło :crazy: Bardzo dobrze, że ją będziecie skarżyć, nie wiem skąd się tacy ludzie biorą.

Jak tak czytam jak jesteście wszystkie przygotowane na przyjście maluszka to się tylko pocieszam, że najpóźniejszy termin mam ze wszystkich styczniówek. Ale i tak pora ogarnąć mieszkanie, bo wyprawka jest, ale w torbach bo miejsce jeszcze nie przygotowane :zawstydzona/y:

Zdrówka dla wszystkich chorowitek i chorowitków!

O jacie Milusia no baba powinna na dywanik zasuwac i przy kims "wyzszym" publicznie Cie przeprosic no jak tak mozna ?? Dobrze ze maz wstydu jej narobil wrrr bezczelna

Cześć Dziewczyny,
Ja wczoraj nie pisałam, bo dwa dni na kręgosłup "umierałam" a radziłam sobie paracetamolkiem, więc nie muszę Wam pisać jakie efekty (jak mi normalnie leki zwiotczające na kręgosłup nie pomagają) :( A dziś od rana czułam się jakbym zatruła się czymś, ale na szczęście już lepiej.
Wszystkim chorowitkom i ich rodzinkom zdrówka życzę!
Milusia - nie przejmuj się babskiem a skargę faktycznie złóżcie - niech ma nauczkę! Ja dwa tygodnie temu miałam podobną sytuację i powiem Wam, że wpadłam w taki szał (u mnie było trochę inaczej, bo baba wepchnęła się przede mnie w kolejkę, w której stałam przed nią od początku i rżnęła głupa, że ja sobie wymyślam), tak ją zwymyślałam (ale kulturalnie, żeby nie mogła się przyczepić,że nie wychowana jestem:) ), że czułam normalnie ze zaraz w powietrze pójdę. Ale dzięki temu szybko mi przeszło ;)
Jak tak czytam, ile już macie dla dzidziolów i jak przygotowane jesteście to normalnie szok! Mi oczywiście ciągle kasy brakuje i sama nie wiem, jak dam radę na macierzyńskim płatnym 80% :(

reklama
Em-ka a no podobnie jest właśnie przy wodach bo właśnie czop i worek owodniowy są taką barierą... a jak u mnie jest rozwarcie to przez pochwę tylko cieniutka błonka dzieli malucha od środowiska zewnętrznego...

Milusia ja pierdziele ale babsztyl.... dobrze że mąż złoży skargę... ja to w ogóle nie kapuję toż ta kobieta chyba też w ciąży była... Ja zauważyłam ze np wychodząc wózkiem z autobusu częściej - o ile w ogóle ktokolwiek....- pomagają mężczyźni... a te stersze panie to czasem jeszcze przed wózek się wpie^przą....

Siva współczuję ci... ja cierpię na rwe kulszową ale o dziwo w tej ciąży jakoś daje mi żyć... gorzej było z Konradem bo wtedy to wyłam z bólu i do WC dojść nie mogłam...

Sylka podrzuć jednego!

U mnie dzisiaj na obiad jest żurek z kiełbasą białą i jajkiem :tak:

Walizka dla mnie do szpitala zapakowana na nowo czeka sobie w kuchni i druga z rzeczami maleństwa też już praktycznie gotowa - czekam na przesyłkę z Allegro. :-D Teraz leże sobie z laptopem i upajam się zapachem ubranek popranych w Loveli... boże jak ten zapach przypomina mi noworodka...

Do góry