cze laski!
mi komp padł, a z telefonu to ja nie lubię, więc dopiero teraz pisze. Chyba choroba wychodzi ze mnie, krew rano pobrana, torba spakowana, tak więc jutro do szpitala skoro świt.
Jeszcze Zdzisia zapisaliśmy przy okazji do dentysty, nie poddajemy się
Do innego, nowego. Najpierw sprawdzi tylko, zajrzy i podejmie decyzje. Czy czopek w dupencje kolejnym razem czy narkoza....takie jaja, żeby zeby leczyć, normalnie tragedia!
Pustiszi - zdrówka dla babci!!!! ja mam 4 czapki ciepłe czapeczki, ale nigdzie nie ma rozmiaru, ięc chyba na kocie bedę ćwiczyła, która dobra...w szoku jestem z historii jaką Ci ludziska zafundowali, debile!!!!!!!!!
Anbas - biedaku jeden! najgorsze właśnie to, zę człowiek niczym sobie pomóc nie może! Tylko ludowe metody wchodzą w grę...zdrówka dla Cię!!!!
Miejskibandyta - oglądałam wiadomości, nie było nic o morderstwie na konkubinie - uffff! na mojego chłopa zdecydowanie pochwały działają - więc wiele rzeczy mozna załatwić marchewką, kijem nic. Wychwalam zatem pod niebiosa i szczerze przyznam, ze nawet ostatnio coraz bardziej jest za co
Czikusia - dziękuję w imieniu kota
i powodzenia w ogarnianiu magisterki
tak mnie Czikusia natchnęła...jakie są wasze znaki zodiaku? i czy choć trochę prawdy w cechach charakteru tych znaków jest w Was?
ja się przyznaję od razu, żem Lew...
Jaguś - kochana, oszczędzaj się, a nie maratony takie!
Bluelovi - tak Ci spieszno do łózka było?
masz zdjęcia? hehe
się mi chyba brak seksu na łeb rzuca...
Akuku - chyba gorączka przy złamaniu normalna nie jest...my też w celibacie, mam nadzieję, zę mąż ręki sobie nie złamanie!!!! i trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze sprawy!
Antinetka - gratki pierwszej nocy na swoim
Anisen - Ty leżec miałaś, haloooooooooooo. A mikołajki olej, bo to rzeczywiście totalnie bez sensu, jeśli tylko jedna strona się stara - ile można?