reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka bo ja szlaban na bzykanko dalam m po tym jak ostatnim razem maly byl okropnie nisko..boje sie wczesnego porodu..wiec musi sobie chlopina radzic..ta pewnie sobie reke zlamal bym ja mu pomogla hehehe.

Goraczka przy zlamaniu jest normqlnym objawem ?

reklama
Akuku my też mamy bana na bzykanie już od paru miesięcy... mąż dzielnie trwa w celibacie :-D

Idąc tropem Sylki też idę na kawę :tak: Konrad dzisiaj coś źle spał ale za ro pospał aż do teraz :-)

Wczoraj wieczorem strasznie się źle czułam... jakis napadów gorąca dostawałam - aż twarz piekła.. a po nich skurczy ale noc za mną już na szczęście.... Za jakieś dwie godziny moja mama przyjedzie tak więc na forum pewnie będę dopiero bliżej wieczora :*

hej dziewczyny z samego rana, chociaz moze nie dla wszystkich to jednak samo rano jest:), ja oczywiscie po nocy z przerwami w spaniu:(

jagus ty uważaj na siebie i nie szalej zbytnio

Pustiszi gratulacje dla koleżanki, ja wlasnie boje sie szybkiego porodu, wiem ze to glupio teraz zabrzmialo ale ja przed porodem musze dostac jeszcze antybiotyk (mam GBS+) i dlatego sie boje zeby zdązyć do szpitala na czas i zeby kroplowka zadzialala

Marika współczucia dla syneczka, może mu to przejdzie, ja mam w rodzinie dziecko ktore też chorowalo na cos alla astme we wczesnym dziecinstwie i brał różne wziewy a teraz jest w klasie 4 i wlasciwie nie ma z tym problemow, wiec mam nadzieje ze to taka choroba wieku dzieciecego

Blue to super ze wrzucilas na luz i jest lepiej, tylko nie szalejcie za bardzo w tym łóżku:)

Bandyta ty faktycznie zaczynasz juz 36 tydzień?

Fifka jakby nie bylo w aptece to mozna na necie kupic Zapas do Sopelka - 4 końcówki (dzióbki) do aspiratora | Kąpiel i pielęgnacja \ Pielęgnacja nosa | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka, ale wiesz u mnie na zapyzialej wiosce bylo wiec w wielkim miescie na pewno tez bedzie

Akuku ja mialam zlamana noge i reke ale nie kojarze zebym miala goraczke, moze porzy okazji jakies przeziebienie mu sie przyplatalo po tej jezdzie na rowerze

a jezeli chodzi o zlamania to wczoraj teściu od mojego szwagra poszedl z wnukami na lodowisko i upadl i zlamal noge w biodrze. jest juz po operacji, cholera on jest juz kolo 70 wiec to juz slabe kosci i zle gojenie, oby sie to dobrze skonczylo

Fifka ty tez uwazaj na siebie, bo jak czytam twoje wpisy to zawsze sie boje ze cos u ciebie sie dzieeje

a tak wogole jak rano otwieram BB to pierwsze co zagladam na watek szpitalny czy przypadkiem nic sie w nocy nikomu nie stalo, i serce zawsze mi wali przy tym

Akuku i Fifka my tez zyjemy w celibacie od poczatku ciazy ze wzgledu na polipa na szyjce. moj m ma juz odciski na rece:) taki żarcik:)

miłego dnia brzuchaczki

Akuku - goraczka przy zlamaniach sie czasem zdarza. Hihihihi, mowisz ze az tak by sie poswiecil zeby reke lamac tylko po to zebys mu pomogla?? :):):)
pustiszi, bandytka - walczcie dzielnie o wychowanie chlopow bo to niemalze jak wychowanie dzieci :) jak popuscice na poczatku - to potem napewno juz nic nie 2ugracie" :) Trzymam kciuki za wasza konsekwencje I postepy waszych facetow :) :) :p) &&&&&
fifka - te fale goraca to ja tez miewam wieczorami...mi sie wydaje ze to wszystko od hormonow bo przeciez temperature w domu caly czas ta sama...Ale oby bylo tego jak najmniej bo to troche malo przyjemne...
milusia- biedy ten Twoj maly. Niech zdrowieje jak najszybciej. Moj mlody tez ma cos na ksztalt astmy....Znaczy tak lekarze mysla bo czesto mu sie zdarzaja ataki kaszlu w nocy bez zadnego przeziebienia. Juz sie ze sto razy prosilam zeby go zbadali czy refluksu nie ma bo mi to bardziej na refluks wlasnie wyglada, ale ciagle slysze ze najpierw trzeba probowac leczenia takieo...recze mi juz troche opdadaja bo maly ma niecale 2.5 roku a oni zamiast skrocic jego meki trafna diagnoza to go faszeruja roznymi lekami jak krlika doswiadczalnego...ehhhh
donka - wy nie sami w tym celibacie :) My wlasciwie od sierpnia tez zupelnie....Od tego mojego pierwszego zapalenia pecherza. Tak sie z tym umordowalam ze sie poprostu boje jakiegokolwiek "gmerania" w tych okolicach :)

buziaki dziewczyny w ten chlodny poranek :) Tez ide po kawke :)

Ostatnia edycja:
Anbas a kto go tam wie hehehe...ale ma pecha bo mnie choroba zlapala, gardlo zawalone i wale czosnkiem hehe.. tak wiec poswiecil sie bez sensu hahaha
A tak serio to on zly jest ze sie znowu polamal, ale dobrze ze teraz a nie za miesiac...

Trzymajcie kciuki bo dzis idziemy donadwokata a potem do szefa m i mam nadzieje ze sie cos dowiemy.

Ja mialam noc bezsenna, budzil mnie czosnek w nocy a ze jadlam go z pieczonym boczkiem to caly czas czulam posmak kielbasy czosnkowej, fuuuj,.. zgaga, kapec w buzi, dzidziol sie prezyl i wyginal, a ja jeszce mysli milion w glowie...mam nadzieje ze wrocimy wczesnie i bede mogla sie przekimac zanim odbierzemy dzieciaczkow z przedszkola i szkoly.

Milego dnia

Anbas pomyliłaś mnie z Mariką;-):-) moi tylko nieprzeziębieni (nic nowego:-D)

Ja też se kawusie piję a co tam:-) (obok kawy to to nawet nie stało:-D)bo lurka z małej łyżeczki z mlekiem,ale smak jest:rofl2:

Anbas pomyliłaś mnie z Mariką;-):-) moi tylko nieprzeziębieni (nic nowego:-D)

Ja też se kawusie piję a co tam:-) (obok kawy to to nawet nie stało:-D)bo lurka z małej łyżeczki z mlekiem,ale smak jest:rofl2:

Jezuniu...no...pomylilam ;p az mi wstyd ;p Teraz same widzicie jakie mam dziury w mozgu ;p Wybaczcie pleaseeeeeee :)

heh ja nadrobiłam miłosne zaległosci w weekend odfajkowane mam do porodu :)
i mnie zachęciłyście do kawki lurcie zrobilam jak Milusia ale z normalnej kawki bo po wczorajszej ince myslałam ze padne :/

wiecie co zawiozłam chłopa do pracy bo sie okazało ze dzisiaj nie pojdzie ze mna do lekarza bo mu chyba wczorajszy burger king mozg zawładnął i zapomniał ja nie wiem kiedy do szpitala mnie zapisze ;/ noo a ja ledwo nogami przebieram tak pachwiny (więzadła) bolą i dobrze ze zawiozłam i dostałam newsa bo jakbym przed wyjazdem to preczytała to bym chyba nie byla w stanie wrocić otóż:

wiadomość na fb: U.. trzymam kciuki za was wszystko będzie dobrze modle sie za małego musisz myśleć pozytywnie a wszystko bedzie dobrze ...

ja co ????? i jeszcze raz czytam .... i nie wierze co czytam opisuje więc:

no nie wiem ale "mały" mojego męża ma sie dobrze u mnie tez okej nie wiem o czym piszesz.... (kolega jakby co)

no i zaraz kolezanka pisze czy to prawda ze urodziłam ? i ze mały w stanie krytycznym ....
wyrwało mnie dziewczyny wyrwalo mnie myślałam ze zwymiotuje gorąco z zimnem poty mnie oblały... serce mało nie wyrwie ...i co najlepsze po brzuchu sie macam jakbym uwierzyłą ze urodziłam jakas chora sytuacja w głowie mojej..

o mojej ciąży wiedzą 4 os. z pracy które juz nie pracują w tej firmie ale no znamy sie no rodzina wiadomo .. no i te osoby wiado dalej do pracy przekazały bo wiadomo kontakty zostały no w każdym bądź razie z nudów ktoś sobie z rana wymyślił ze wczoraj czy w weekend urodziłam ,,, poki co nie szukam winowajcy bo jestem na zbyt roztrzesiona ale jak mi przejdzie i jak wroce wieczorem od lekarza to mimo ze kontakty mam kiepsie od kad wyjechałam z ludzmi to sie skoncza calkowice bo takich plot to nikt sobie nie życzy ... i niech mi nikt tam nie kracze niech mnie obgaduja ale co winne dzieciatko nosz kur**** jestem taka zła... wściekła... ze musiałam to napisać przepraszam ale jestem niemile tak zaskoczona ze nie wiem co mam sama myslec o ludziach...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki

Witam po długim weekendzie, ależ było fajnie wybyczyć się w domku:tak:. Córcia prze szczęśliwa bo oboje rodziców tylko do jej dyspozycji :-D.
Ja jak to ja, nie cierpię się nudzić, wysprzątałam chatkę i wypieków troszkę narobiłam, była szarlotka domowa i muffinki.
A dzisiaj już szara rzeczywistość:tak::baffled:.

Anbas zdrówka kochana

Blue czytałam o Twoich przebojach. Cieszę się, że już lepiej, a lekarz słów brak na niego:baffled:

Akuku zdrówka dla męża

Do góry