hej dziewczyny z samego rana, chociaz moze nie dla wszystkich to jednak samo rano jest
, ja oczywiscie po nocy z przerwami w spaniu
jagus ty uważaj na siebie i nie szalej zbytnio
Pustiszi gratulacje dla koleżanki, ja wlasnie boje sie szybkiego porodu, wiem ze to glupio teraz zabrzmialo ale ja przed porodem musze dostac jeszcze antybiotyk (mam GBS+) i dlatego sie boje zeby zdązyć do szpitala na czas i zeby kroplowka zadzialala
Marika współczucia dla syneczka, może mu to przejdzie, ja mam w rodzinie dziecko ktore też chorowalo na cos alla astme we wczesnym dziecinstwie i brał różne wziewy a teraz jest w klasie 4 i wlasciwie nie ma z tym problemow, wiec mam nadzieje ze to taka choroba wieku dzieciecego
Blue to super ze wrzucilas na luz i jest lepiej, tylko nie szalejcie za bardzo w tym łóżku
Bandyta ty faktycznie zaczynasz juz 36 tydzień?
Fifka jakby nie bylo w aptece to mozna na necie kupic
Zapas do Sopelka - 4 końcówki (dzióbki) do aspiratora | Kąpiel i pielęgnacja \ Pielęgnacja nosa | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka, ale wiesz u mnie na zapyzialej wiosce bylo wiec w wielkim miescie na pewno tez bedzie
Akuku ja mialam zlamana noge i reke ale nie kojarze zebym miala goraczke, moze porzy okazji jakies przeziebienie mu sie przyplatalo po tej jezdzie na rowerze
a jezeli chodzi o zlamania to wczoraj teściu od mojego szwagra poszedl z wnukami na lodowisko i upadl i zlamal noge w biodrze. jest juz po operacji, cholera on jest juz kolo 70 wiec to juz slabe kosci i zle gojenie, oby sie to dobrze skonczylo
Fifka ty tez uwazaj na siebie, bo jak czytam twoje wpisy to zawsze sie boje ze cos u ciebie sie dzieeje
a tak wogole jak rano otwieram BB to pierwsze co zagladam na watek szpitalny czy przypadkiem nic sie w nocy nikomu nie stalo, i serce zawsze mi wali przy tym
Akuku i Fifka my tez zyjemy w celibacie od poczatku ciazy ze wzgledu na polipa na szyjce. moj m ma juz odciski na rece
taki żarcik
miłego dnia brzuchaczki