Anisen
kochamy Cię mocno
ja byłam przekonana ze najgorsze za nimi.
Łzy mi lecą z oczu i nie mogą przestać.
Łzy mi lecą z oczu i nie mogą przestać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku, Anisen, Pustiszi, Magsus - ale macie "wesoło" z tymi teściowymi;-) Ciekawe, jaka moja by była bo nie miałam okazji poznać...
Fifka, bardzo się cieszę, że już wróciłaś - tak jak dziewczyny piszą, byle się Adrianek wstrzymał do grudnia to będzie super - wszystkim nam niezłego stracha ten Twój maluch napędził;-)
Byłam dziś pierwszy raz na zajęciach ze szkoły rodzenia i bardzo mi się podobało Super, że coś takiego jest Położna mówiła, że kiedyś na mocne skurcze przepisywano chyba relanium (albo coś o podobnej nazwie, mam nadzieję że nie przekręciłam) a obecnie jest podawane tylko w szpitalach i ponoć działa rewelacyjnie... Wymieniła jeszcze kilka leków, które lekarz może przepisać ale o fenoterolu ani nie wspomniała, a że nie dotyczy mnie to więc też nie pytałam o jakieś zamienniki czy coś...
Anisen teraz przeczytałam o maleńkiej... Straszne to jest, nie wyobrażam sobie, jak jej rodzice muszą teraz potwornie cierpieć:-( Aż same łzy się cisną do oczu
Tymbareczka odpoczywaj teraz dużo i na pewno będzie dobrze, już niedużo zostało do końca. Jak będziesz się denerwować to maluch też to będzie czuć i na pewno na jego serduszko też to będzie miało wpływ, więc tym bardziej staraj się myśleć pozytywnie