reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja tylko na chwilę. Dodzwoniłam się do gin i powiedziała ze mam jechać do szpitala... nie moze zwiększyć mi leków bo źle na Fenoterol reaguję i się boi i o mnie i malucha. Tak więc ja już sopakowałam rzeczy i wychodzę do szpitala...

Będę pisać pewnie do Vingi lub Dony co u mnie.

Kaczuszka ja na zdjęciu z suwaczka ważę 65 tyle ile teraz. Po prostu mówie brzuch rośnie a ja chudnę dlatego nie przybieram na wadzę ale wyglądowo jest mnie coraz mniej...

reklama
Fifka jedz niech sie tam Toba zajma, Adrianek nie moze jeszcze wychodzic, a Kondradkowi nic nie bedzie..zostanie z tata, teraz Twoja szyjka najwazniejsza.

Hope
dzieki za zyczenia:-)

reklama
Fifka trzymam kciuki za was !!!!

Nie odpisuje wszystkim bo 5 dni mnie nie było i nie mogę nadrobić !!! :(

ja nieprzytomna jestem od kilku dni śpię po 2 lub 3 godz cieżko zasnąć a jak zasne i wstane na siusiu to juz po spaniu !!! Nie mam juz sił dzis troszkę poprasowalam i zmeczyłam sie strasznie :baffled:

Do góry