reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Trzeba się od nowa przyzwyczajać ale może nie będzie tak źle hihi :-)

A ja się nie pochwaliłam, dziś rano na świat przyszła Nadia :) Mojego brata ciotecznego córunia :-)

Fifka trzymaj się

jej ja też dwa razy wchodziłam czy aby na pewno dobrze weszłam:-D do wszystkiego da się przyzwyczaić,tylko nie kumam po co ta zmiana...

jej czy ja musze tyle jeść???:szok: jem jak słoń,nie jestem głodna ale od wczoraj nie moge przestać:-D wczoraj zjadłam z 10 ciepłych lodów...:szok: zagryzłam bananem i jabłkiem a potem kanapkami z wędliną:szok::eek:

Ostatnia edycja:
Milusia nie martw się będziemy się odchudzać od stycznia - wspólna dieta i wzajemne wsparcie dziewczyn z BB:-)

U mnie też szata się zmieniła. Na początku myślałam że forum mi się zepsuło a to tylko mój internet coś dziś nawala i wolno chodzi:-(

aż mnie zamurowało :p nowe forum hehe. też sprawdzałam czy aby dobrze weszłam

Fifka dobrze że jedziesz, dawaj nam znać kochana co u Was. mam nadzieję, że same dobre wieści do ciebie usłyszymy

reklama
Fifka - 3maj się, wszystko będzie dobrze!
Anisen - zobaczysz, szybko się wyjaśni i kasę dostaniesz jeszcze przed porodem. Wierzę, że tak będzie, bo innej opcji nie ma!

Ja na poprawę humoru - poprawa wyglądu ;) Fryzjer zaliczony, wyszłam do ludzi i zaraz nastrój mi się poprawił :)

Do góry