reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Trzeba się od nowa przyzwyczajać ale może nie będzie tak źle hihi :-)

A ja się nie pochwaliłam, dziś rano na świat przyszła Nadia :) Mojego brata ciotecznego córunia :-)

Fifka trzymaj się

jej ja też dwa razy wchodziłam czy aby na pewno dobrze weszłam:-D do wszystkiego da się przyzwyczaić,tylko nie kumam po co ta zmiana...

jej czy ja musze tyle jeść???:szok: jem jak słoń,nie jestem głodna ale od wczoraj nie moge przestać:-D wczoraj zjadłam z 10 ciepłych lodów...:szok: zagryzłam bananem i jabłkiem a potem kanapkami z wędliną:szok::eek:

Ostatnia edycja:
Milusia nie martw się będziemy się odchudzać od stycznia - wspólna dieta i wzajemne wsparcie dziewczyn z BB:-)

U mnie też szata się zmieniła. Na początku myślałam że forum mi się zepsuło a to tylko mój internet coś dziś nawala i wolno chodzi:-(

aż mnie zamurowało :p nowe forum hehe. też sprawdzałam czy aby dobrze weszłam

Fifka dobrze że jedziesz, dawaj nam znać kochana co u Was. mam nadzieję, że same dobre wieści do ciebie usłyszymy

reklama
Fifka - 3maj się, wszystko będzie dobrze!
Anisen - zobaczysz, szybko się wyjaśni i kasę dostaniesz jeszcze przed porodem. Wierzę, że tak będzie, bo innej opcji nie ma!

Ja na poprawę humoru - poprawa wyglądu ;) Fryzjer zaliczony, wyszłam do ludzi i zaraz nastrój mi się poprawił :)

Do góry