Witam Dziewczynki
akuku bardzo mi się podoba to podejście, szukanie spraw, które sprawiają Nam radość, myślę, że najważniejsze jest właśnie to, że jesteście szczęśliwą, wspierającą się rodziną, a finanse to płynna sprawa, raz są raz nie ma, albo raz więcej raz mniej, ja akurat tak sobie tłumaczę, bo my też mamy raz lepsze raz gorsze miesiące, zależy czy mąż gra więcej wesel czy mniej, teraz niestety zaczyna się ten gorszy czas, ale co dam, damy radę. Zobaczysz, że M. szybciej znajdzie pracę niż się spodziewasz i może nawet lepiej trafi, ja myślę, że wszystko co się dzieje jest po coś, a moja mama zawsze powtarza :NIE MA TEGO ZŁEGO, CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO, więc u Was też tak będzie!
fifka ale fajnie, że masz już 30 tydzień
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
gratuluję, teraz to już bliżej niż dalej:-) miło, że masz taki dobry kontakt z szefową, ja też mam świetne szefostwo, i wiem, że będą czekać na mnie, bo to wciąż powtarzają
inomama,vinga ja latem czasem miałam ochotę na piwko, jak było gorąco, ale ogólnie to nie brakuje mi wcale alko, na każdej imprezce rodzinnej za kierowce robię
blue wiem, że mięta nie jest najlepsza, bo moja siostrzenica np jak wypije mięte to wymiotuje bardziej niż przedtem, lepiej chyba gorzką herbatę, ewentualnie troszkę posłodzić, a jedzenie to chyba biszkopty, chrupki, sucha bułeczka, chlebek