jej dziewczyny ale dzis dzien zeczywiscie ;(
odzywam sie dopiero teraz bo w dzien nie mailam jak jak malutka zasnela to padlam razem z nia w nocy mielismy pierwsze zyganko w jej zyciu takei po jedzonku nei mówie o ulewaniu mlekiem ;( od 3-5 wymiotowalo mi biedactwo, ja przestraszona m przestraszony bo jeszcze nigdy nam sie to nei zdarzylo dobrze ze sie przebudzilam i zareagowalam bo by mi sie dziecko udusilo wymiocinami ;( bo zaczela przez sen takie malenstwo nie panuje jeszcze ani nei powie, napewno wiem ze to nie jelitowka bo tylko w nocy wymiotowala dzis juz nie wiec cos prawdobodobnie jej stanelo na zełądeczku
dzisiaj caly dizne nei chcaila nic ypic dopiero po rosolku zaczelam jej dawac soczek ze strzykawki i tak do wieczora wypila poltorej szklanki wiec mysle ze nie tak malo jak na nia
i teraz moje pytanei do mam ktore maja dzieciaki w podobnym wieku ,co im dajecie pic na drugi dzien mięte, rumianek? nic kompletnie nei mialam w domu....yh wiem ze to smieszne ale moja luska w ciagu 16 miesiecy tylko raz miala antybiotyk wiec ja nei zabardzo pamietam co sie takim maluchom daje ?a
akuku nigdzie sie nei wybieraj !! zobacz iel ja nasmędzilam :O :* wiem cos o tym cholera jak sie wali to wszystko na raz ;(
fifka widze ze ty jestes przedszkolanka z powolania swietnie meic prace do ktorej che sie wracac zazdroszcze i widac ze ty jestes wlasnei taka osóbka kóra uwielbia dzieciaki ;D miła wesoła
a co do mówienia to moja luska tez tylko mama ciagle mowi i jakeis takei sporadyczne jak kondrad.hm ;(i gratuluje jutro 30 tydzien
siva zdrowia dla córeczki :*
sylka zdrowia dla męza ;*
aj wy z tym jedzeniem ja tez chinczyka uwielbiam
mniam teraz w ciazy zaczynam sie czuc jak mala dziewczynka czasmai bym chciala zeby ktos cos ugotowal za mnie i dla mnie ;DD