reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dona jak wyszedł cały to się nie stresuj :) Najgorzej jest właśnie jak się go czymś posmaruje, bo wtedy zatykasz jego aparat oddechowy (dla zainteresowanych: zwany przedchlinkami) a kleszcz dusząc się zwraca treść przewodu pokarmowego wraz ze swoją trucizną. A wtedy najłatwiej o zakażenie. A tak, nie powinnaś się tak stresować :) A jeszcze mi powiedz czy byl bardzo "napity"?

A tak w ogóle dziewczynki... hmmm...czasem sprawdzam czy leci mi siara i jak ścisnę cyca to nic. A czasem (wczoraj drugi raz się zdarzyło. Za pierwszym myślalam, że może ubrudziłam bluzkę majonezem) mam tak że mam zaschniętą plamkę na bluzce w okolicach sutka (tylko i wyłącznie prawego hahaha), a na samym sutku, w bruzdach pozasychane coś co wygląda trochę jak hmmm.. śpiochy z kącików oka. Takie lekko żółte, szkliste coś.

Ostatnia edycja:
aniia00 ja też oglądam ale za bardzo mnie wkurzają i chyba zaraz coś innego pooglądam żeby się w moim stanie nie stresować;-)
Salli ja nie zauważyłam jeszcze nic u siebie i w pierwszej ciązy tez nie miałam siary przed porodem, ale za to jak się potem rozhulałam z karmieniem to półtora roku karmiłam i gdyby nie mąż to jeszcze by to potrwało.

Agga, no u mnie się nie rozhula niestety. Będą grane tabletki na zanik laktacji bo karmić nie mogę. Więc chociaż teraz się ekscytuję że mleczarnie zaczynają pracować ;)

Wiesz, bo już myślałam, że mi się z oczu na cycki przesunęły jak się mój w nocy wiercił :p
Ahahahahahahahahahaha leżę :-D

aniia00 ja też oglądam ale za bardzo mnie wkurzają i chyba zaraz coś innego pooglądam żeby się w moim stanie nie stresować;-)

Ja to już wrzuciłam na luz dawno temu, z nich nic nie było i nie będzie :-D ale obejrzeć zawsze można:happy:

dona ja mysle ze jak wyszedl caly to spokojnie obserwuj sie ;*

fifka ja to ostatnio mam problem z luska nie chche spac,rozregulowala sie ale dzisjuz zasnela 21.40 a tak to zawsze ktos cos chce i nie mialam jak ze zdrowym rozsadkiem usiasc ;( ehh przy dwojce to wgl nie wiem jak ja wejde na forum ;( ;OO ? eh a ty biedna staraj sie jak najwiecej lezec prosze ;(!!!

A DZIEN za dniem tak leci ze ledwo wstane a juz 15 a zaraz wieczor kurde masakra jeszcze sie obwiniam ze mala moja ciagle oglada telewizor bo co te dziecko ma robic jak nikogo nei ma w domu to ja z nia nei wyjde ostatnio nei maialm wyjscia wnioslam ja na 3 pietro to pozneij odpokutywalam na nospie mam dosc jeszcze tylko 3 miesiace i beda mnie dzieci mogly zatyrac jak wola wtedy juz nei bede miala dla siebie zalu ale teraz mnei tak brzuch boli nie chcem przegiac ;(

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki U mnie remont pełną parą, chociaż przyszli dopiero na 16 te panele zakładać ale ja już od rana wszystkie lekkie rzeczy powynosiłam. Mężowi tylko tv i stolik pod tv zostawiłam. Z kanapami panowie musieli się męczyć i przesuwać. No i później padłam jak pies Pluto tzn brzuch wielki i obolały, kręgosłup boli...ahhh a jutro kolejny pokój trzeba wynieść wszystkie drobne rzeczy. Ale salon już w 99% skończony jeszcze jakieś listwy i już ładnie wygląda:-D.

Nisiao położną można wybrać jaką się chce. U mnie w miejscowości jako że nie jest wielka jest jeden punkt położnych, jest ich tam kilka i każda ma swój rejon i składa się u niej deklaracje. Chyba że wcześniej jakąś lepszą znajdziesz:tak:

Kaha ja też torby jeszcze nie spakowałam:no: Ja muszę pakować i dla siebie i dla maluszka bo nie wiem w którym szpitalu urodzę - zależy bliżej którego akurat będziemy. Jak byliśmy w szpitalu w mojej miejscowości ze szkołą rodzenia to było napisane żeby tylko z jedną reklamówką:szok:, a ja tak myślę "kurcze to nawet szlafrok nie wejdzie do tej 1 reklamówki" więc przesada.

Donka ja się nie znam na kleszczach ale też raczej panikara jestem i na wszelki wypadek poszłabym żeby obejrzał to lekarz.

Agga witaj

ANia u mnie mąż oglądał mecz, a więc ja mimo woli trochę też - nie ma się co denerwować, jest jak zwykle

reklama
Do góry