reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dona jak wyszedł cały to się nie stresuj :) Najgorzej jest właśnie jak się go czymś posmaruje, bo wtedy zatykasz jego aparat oddechowy (dla zainteresowanych: zwany przedchlinkami) a kleszcz dusząc się zwraca treść przewodu pokarmowego wraz ze swoją trucizną. A wtedy najłatwiej o zakażenie. A tak, nie powinnaś się tak stresować :) A jeszcze mi powiedz czy byl bardzo "napity"?

A tak w ogóle dziewczynki... hmmm...czasem sprawdzam czy leci mi siara i jak ścisnę cyca to nic. A czasem (wczoraj drugi raz się zdarzyło. Za pierwszym myślalam, że może ubrudziłam bluzkę majonezem) mam tak że mam zaschniętą plamkę na bluzce w okolicach sutka (tylko i wyłącznie prawego hahaha), a na samym sutku, w bruzdach pozasychane coś co wygląda trochę jak hmmm.. śpiochy z kącików oka. Takie lekko żółte, szkliste coś.

Ostatnia edycja:
aniia00 ja też oglądam ale za bardzo mnie wkurzają i chyba zaraz coś innego pooglądam żeby się w moim stanie nie stresować;-)
Salli ja nie zauważyłam jeszcze nic u siebie i w pierwszej ciązy tez nie miałam siary przed porodem, ale za to jak się potem rozhulałam z karmieniem to półtora roku karmiłam i gdyby nie mąż to jeszcze by to potrwało.

Agga, no u mnie się nie rozhula niestety. Będą grane tabletki na zanik laktacji bo karmić nie mogę. Więc chociaż teraz się ekscytuję że mleczarnie zaczynają pracować ;)

Wiesz, bo już myślałam, że mi się z oczu na cycki przesunęły jak się mój w nocy wiercił :p
Ahahahahahahahahahaha leżę :-D

aniia00 ja też oglądam ale za bardzo mnie wkurzają i chyba zaraz coś innego pooglądam żeby się w moim stanie nie stresować;-)

Ja to już wrzuciłam na luz dawno temu, z nich nic nie było i nie będzie :-D ale obejrzeć zawsze można:happy:

dona ja mysle ze jak wyszedl caly to spokojnie obserwuj sie ;*

fifka ja to ostatnio mam problem z luska nie chche spac,rozregulowala sie ale dzisjuz zasnela 21.40 a tak to zawsze ktos cos chce i nie mialam jak ze zdrowym rozsadkiem usiasc ;( ehh przy dwojce to wgl nie wiem jak ja wejde na forum ;( ;OO ? eh a ty biedna staraj sie jak najwiecej lezec prosze ;(!!!

A DZIEN za dniem tak leci ze ledwo wstane a juz 15 a zaraz wieczor kurde masakra jeszcze sie obwiniam ze mala moja ciagle oglada telewizor bo co te dziecko ma robic jak nikogo nei ma w domu to ja z nia nei wyjde ostatnio nei maialm wyjscia wnioslam ja na 3 pietro to pozneij odpokutywalam na nospie mam dosc jeszcze tylko 3 miesiace i beda mnie dzieci mogly zatyrac jak wola wtedy juz nei bede miala dla siebie zalu ale teraz mnei tak brzuch boli nie chcem przegiac ;(

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki U mnie remont pełną parą, chociaż przyszli dopiero na 16 te panele zakładać ale ja już od rana wszystkie lekkie rzeczy powynosiłam. Mężowi tylko tv i stolik pod tv zostawiłam. Z kanapami panowie musieli się męczyć i przesuwać. No i później padłam jak pies Pluto tzn brzuch wielki i obolały, kręgosłup boli...ahhh a jutro kolejny pokój trzeba wynieść wszystkie drobne rzeczy. Ale salon już w 99% skończony jeszcze jakieś listwy i już ładnie wygląda:-D.

Nisiao położną można wybrać jaką się chce. U mnie w miejscowości jako że nie jest wielka jest jeden punkt położnych, jest ich tam kilka i każda ma swój rejon i składa się u niej deklaracje. Chyba że wcześniej jakąś lepszą znajdziesz:tak:

Kaha ja też torby jeszcze nie spakowałam:no: Ja muszę pakować i dla siebie i dla maluszka bo nie wiem w którym szpitalu urodzę - zależy bliżej którego akurat będziemy. Jak byliśmy w szpitalu w mojej miejscowości ze szkołą rodzenia to było napisane żeby tylko z jedną reklamówką:szok:, a ja tak myślę "kurcze to nawet szlafrok nie wejdzie do tej 1 reklamówki" więc przesada.

Donka ja się nie znam na kleszczach ale też raczej panikara jestem i na wszelki wypadek poszłabym żeby obejrzał to lekarz.

Agga witaj

ANia u mnie mąż oglądał mecz, a więc ja mimo woli trochę też - nie ma się co denerwować, jest jak zwykle

reklama
Do góry