reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hej kochane!

Dzisiaj odebrałam wyniki moczu małego i byłam u lekarza ale na szczęście mały zdrowy :tak: piecze go bo jakiś lekki stan zapalny na napletku się zrobił ale nie ma żadnego zakażenia układu moczowego... uf...

Kaha ja też mam dwie torby :tak: Jedną dużą na wszystkie moje rzeczy- taka podróżna ale nie jest jakaś ogromna... i druga mniejszą (taką sportową) na rzeczy maluszka - ta torba jeszcze nie spakowana bo jest czas.

Czikusia hahaha u mnie jak u Anbas! Mały był ruchliwy a teraz,... żywe sreberko... grzeczny jest, jako niemowle to w ogóle aniołek bo nie płakał prawie wcale ale jednak energią to pół miasta by obdarował....

Agga witaj i rozgość się! :-)

Anisen nie martw się i ciesz się mamą!!! :*

Sylka Nisiao
wy tak tu o obiadach a ja myślę co na jutro zrobić.... :confused: nie mam pomysłu...

Blue
fajnie że zajrzałaś bo się troszkę o ciebie martwiłam :*

Milusia
zdrówka dla chłopaków!! Współczuję ci tych wszystkich przebojów... forum się nie przejmuj i dbaj o siebie!! :tak:

Hope dzięki :* Mi też dni uciekają... miałam już do końca ubranka posortować i ciągle brakuję mi dnia...

Inomama też cię kocham :* co do szyjki na wątku wizytowym napisałam.

Sylka, Vinga Tina hehehe gdybyśmy tylko bliżej siebie mieszkały to serio nie miałabym nic przeciwko otworzeniu takiego przedszkola :-D

Tina
szkoła rodzenia fajna rzecz :-) fajnie wspominam z pierwszej ciąży!

Anbas
hahaha nawet nie wiesz jak ja dobrze ciebie rozumiem z tym zapominaniem...

Sali nie fajnie wyszło w tym szpitalu :-(

Jestem jakaś taka "zrąbana" że nie mam na nic siły... :-(

Fifka ja tez dzis zrąbana na maxa. Po przedszkolu z malym na angielski, potem posiedzialam z nim w sali zabaw . Jak wróciłam to kregosłup żyć nie daje . Tyle bym chciala robic , tu pojsc , a tu choc checi są to siły brak. Jak ja nie lubie tego/

fifka ja na jutro planuje leczo a jeszcze mam zupe broklułową :)
No to teraz jak wyniki ok są u małego to szybciej bedzie sie dalo wyleczyc ten maly stan zapalny.

Kurcze mnie przeraza jak czytam,że Wy juz to i tamto macie..jasny gwint ja nawet nie myslalam o spakowaniu torby,ale kurcze można powoli kompletować już....wiecie że teraz nam to zleci...aż mnie tak ścislo... hehheee

No i dziś w Pierdonce zakupilam te cieple lody,aleeee dobreeeee.Były też fajne rajstopki dla dzieci na 8 zł,kupiłam 2 pary w różnych rozmiarach :)
Jak narazie to mam dla Kini wózek i 2 pary rajstopek i 4 pary skarpetek,ależ mi idzie to kupwanie jakos tak....nie bylo jeszcze okazji wparzyc do sklepu.

Haha na mnie nie patrzcie bo ja ciężki przypadek jestem :-D Już leżałam w szpitalu i wiem ze z dnia na dzień mogę leżeć znowu dlatego spakowałam się tak wcześnie

Agga witaj :)

Ja dzis prawie nic nie robiłam a tak samo nie do życia jestem pisze do was juz po raz 5 chyba i kasuje wszystko bo mi sie kupy nie trzyma nic !!! Taki mi sie zajad zrobił na jednym kąciku ust ze buzi nie mogę za bardzo otwierać bo pęka i boli mnie a oczywiscie wczoraj jak byłam z dzieckiem w aptece to o wszystkim pamietałam tylko nie o sobie :baffled:

dziewczyny właśnie odkryłam u siebie kleszcza, wyrawalam go, zdezynfekowalam miejsce i nie wiem co robic, powinnam robic jakies badania, caly czas patrze na to miejsce po ugryzieniu i jest czerwone ale moze to z szarpania przy wyrywaniu no i cala sie poce moze z nerwów, cholera jeszcze mi tego brakuje

Dziękuje za powitanie dziewczyny.
Muszę przyznać że ja jakoś jeszcze nie bardzo myślę o pakowaniu torby ba ja nawet nie bardzo myślę o wyprawce. Cały czas sobie myślę aaa tam jeszcze czas a tu dzisiaj siedzę i liczę a to tylko 3 miesiące zostało:baffled:
Tak prawdę mówiąc to po pierwszym dziecku mam wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy ale jedyne co zakupiłam miesiąc temu to kołyskę i 3 pieluchy tetrowe.
A teraz tak z innej beczki czy któraś ogląda mecz?

Dona, wyszedł cały? Dobrze by było żeby nic z niego nie zostało w skórze. Jak nadal będzie zaczerwienienie, idź do lekarza. I bardzo dobrze, że wyciągnęłaś go a nie np na początku posmarowałaś masłem czy spirytusem. Ten błąd robi wiele osób a w ten sposób najłatwiej o zakażenie.
A pocisz się z nerwów :) nie stresuj się tak :) Będzie gites :)

reklama
Salli taka wyszedł cały, ale normalnie płakać mi się chce, a męża to mam ochotę tak zje..... ze szok. zobacze jutro rano, chociaz boje sie ze nie przespie spokojnie dzisiejszej nocy

Do góry