reklama
G
gość 574
Gość
Salli: ty z wawy jesteś, nie? To cię pociesze - zanim dojadę do pracy to odwożę małą do przedszkola - dwa autobusy zanim się doczłapiemy - tu akurat luksus, bo jak wsiadamy na Bielanach to dużo wlnych miejsc, więc zawsze siedzimy - potem tramwaj, metro i autobus - żeby dojechać do pracy (przesiadam się średnio co 2 przystanki) - odkąd jestem w ciąży 2 razy ktoś mi miejsce ustąpił - raz metrze baba się wydarła, że tu stoi kobieta w ciąży i zaraz ją zgniotą i niech ktoś się ruszy i jej miejsca ustąpi, a drugi raz miałam podobnie jak ty - stałam obok kogoś kto wstał i wysiada i na to miejsce migusiem się wślizgnął pan - no i pech - miał na wysokości swoich oczu mój brzuch, bo mam płaszcz normalny sprzed ciąży taki dopasowany i lekko się opina na brzuchu - i pan z westchnieniem takim, że go słychać było w Krakowie - ale wstał i mi ustąpił
Agagsm, no właśnie tacy są ludzie. Ale miałam też pozytywne przygody. Np raz mnie pani zaczęła przepraszać, że dopiero w połowie przystanku zauważyła, że stoję i że mnie nie puściła od razu. A potem siłą mnie zmusiła żebym usiadła, bo chciałam puścić starszą babkę na to miejsce (usłyszałam "ja Pani to miejsce ustępuję, bo Pani pewnie ciężko, a nie tamtej pani")
Poza tym ja nie rozumiem czemu my się jeszcze na kawę tudzież herbatę nie umówiłyśmy
Poza tym ja nie rozumiem czemu my się jeszcze na kawę tudzież herbatę nie umówiłyśmy
P
Pustiszi
Gość
Looody Łaaaaaa Nisiao! Ale mnie telepneło ja chce looodyyy
witam sie i nie moge uwiezyc ile naprodukowalyscie ojojoj i nie dam znow rady odpisac ,ostatnio coraz czesciej nawalm ze wszystkim ,wszystko tluke ,niszcze,zapominam i nie mam czasu :-(a wiec tej ciiazy jestem slonitrixem jakims...hm
ale pamietajcie ze jestem i czytam i zdrowia i szczescia dla wszystkich ;*!!!!!
ale pamietajcie ze jestem i czytam i zdrowia i szczescia dla wszystkich ;*!!!!!
malinka1984
Fanka BB :)
A ja jestem dziewczyny szczerze zdziwiona - ostatnio mnie przepuszczono w kolejce do kibelka w macu, a dziś w kolejce do pobierania krwi ledwo przyszłam i zapytałam, kto ostatni to pani, która była pierwsza powiedziała od razu, żebym wchodziła przed nią ))
milusia - zdrowia dla chłopców!
tina, my też dziś zaczynamy szkołę rodzenia, a potem idziemy oglądać karuzelkę u nas w mieście z ogłoszenia z tablicy - może kupimy
milusia - zdrowia dla chłopców!
tina, my też dziś zaczynamy szkołę rodzenia, a potem idziemy oglądać karuzelkę u nas w mieście z ogłoszenia z tablicy - może kupimy
Czikusia
Fanka BB :)
witam leniwie
przygotowuje sie psychicznie bo ide jutro na badanie z glukoza wiem ze troche pozno ale wczesniej nie moglam bo faszerowali mnie przeciez lekami....
zakrecilam sie zrobilam obiadek zaraz go skonsumuje i szykuje sie powolutku na szkole rodzenia dzisiaj drugie spotkanie juz ciekawe o czym bedzie tym razem
zapomnialam wam powiedziec co moj mały gamoń ostatnio odwalil... jest straszna wiercidupa, ganiam go dotykiem po calym brzuchu ale ostatnio leze sobie na plecach dottykam brzucha a tam pusto jakbym w ciazy nie byla mysle sobie nie mozliwe przeciez dziecka po drodze nie zgubilam))) smyram sie smyram jest!! odnalazl sie ksiaze schowal mi sie pod zebrami i jakos tak na boku calkowicie ja nie wiem jak on to zrobil ale nie zly akrobata z niego) mam nadzieje ze tak jak pociecha Akuku teraz sie wierci a po porodzie bedzie aniolkiem))
przygotowuje sie psychicznie bo ide jutro na badanie z glukoza wiem ze troche pozno ale wczesniej nie moglam bo faszerowali mnie przeciez lekami....
zakrecilam sie zrobilam obiadek zaraz go skonsumuje i szykuje sie powolutku na szkole rodzenia dzisiaj drugie spotkanie juz ciekawe o czym bedzie tym razem
zapomnialam wam powiedziec co moj mały gamoń ostatnio odwalil... jest straszna wiercidupa, ganiam go dotykiem po calym brzuchu ale ostatnio leze sobie na plecach dottykam brzucha a tam pusto jakbym w ciazy nie byla mysle sobie nie mozliwe przeciez dziecka po drodze nie zgubilam))) smyram sie smyram jest!! odnalazl sie ksiaze schowal mi sie pod zebrami i jakos tak na boku calkowicie ja nie wiem jak on to zrobil ale nie zly akrobata z niego) mam nadzieje ze tak jak pociecha Akuku teraz sie wierci a po porodzie bedzie aniolkiem))
Ostatnia edycja:
reklama