reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
cze!

piątek, weekendu początek! taaaaaa, jakby to miało dla mnie jakieś znaczenie...codziennie mam weekend!
Dobrze, ze jutro jedziemy obkupić mnie! Bo znowu w nic się nie mieszczę...A we Francji otworzyli nowe centrum, tak więc...:)

macie jakieś najnowsze newsy, kiedy ten styczeń w końcu??????????????????????
i jeszcze takie mam pytanie: co kupujecie pod choinkę? dzieciom? mężom? bo ja jak zwykle mam problem:)

Milusia - jezuniu!!!!! mam nadzieję, zę dziś trochę choć lepiej z Kubulą!

Anbas - oj, to niefajnie...dużo tego antybiotyku...ale tak jak piszesz, lepiej brać niż z infekcją chodzić...a jak się okaże że nie musisz, to tym lepiej! więc sikaj im do próbnika raz jeszcze:)

Akuku - u mnie identyko! następny ma być chłopak - takie zamówienie:) już ja się postaram, zeby nie...żeby nic...żeby w ogóle:) i nie denerwuj się!!!!!!!!!!!!!

Cleopatra - w Polsce też tak miałam, bo parter, więc zawsze domofonem tam walili. Ale przestali...jak zaczęłam na pytanie :"Może pani otworzyć" odpowiadać "Nie":) i już:)

Anisen - to musi bosko wyglądać:) posikiwanie tu i ówdzie:) olej, nie biegaj, trudno no!

Magsus - normalnie jak kabaret jakichś z tymi awariami:) ale tak szczerze, to bym się zeźliła...

Sylka, Marika, Blanka - oby piątek przyniósł zdrowie dla Was i dzieciaczków!

Miejskibandyta - no! i niech kopie mocno, po co matkę denerwuje bezruchem?:)

Elama - fajowe podarki!

Dzien dobry dziolszki :)
Co do tych wszystkich chorobsk to dzisiaj moj Kubol wstal z czerwonymi, zaropialymi oczkami :( ehhhh. Albo jakies zapalenie spojowek mu sie przyplatalo albo zatarla sobie katarem I ma tam jakas bakterie :( Poprzemywam mu troche rumiankiem I zobacze...Jak mu nie przejdzie do poniedzialku to pewnie wizyta u lekarza.

Akuku - Ty kochana nie czytaj nic na necie bo od razu zachorujesz I ty!! Wiem co mowie bo ten doktorek google to mnie o malo nie wykonczyl kilka lat temu. Teraz juz nic nie czytam. Wiem ze to czekanie na te wyniki w UK I Ire moze dobic ...bo glupia morfologia czy mocz to min tydzien.,..ale co zrobic. Trzymam kciuki zeby z m bylo wszystko ok &&&&& A ty sie sprobuj nie zamartwiac.

Milusia - jak Kubolek dzisiaj? Mam nadzieje ze leki dzialaja I sie bidula nie musi tak bardzo meczyc...:(

Magsus - no to faktycznie sie "oblowilyscie"...Serio az niewiarygodne ze sie tak wszystko potrafi naraz sprzysiegnac przeciwko nam... No to moze dzis sie uda cos fajnego upolowac? :) Zycze udanych lowow zatem :)

inomama- no wreszcie weekend!!! Znaczy jeszcze musze odbebnic prawie 9 godzin I weekend ale I tak sie ciesze :) No I lece z tymi siuskami niedlugo...Zobaczymy co dzis ta przemila pani wyymodzi :)
A co do prezentow choinkowych...Hmmm to u mnie z tym zawsze ciezki orzech do zgryzienia... Ale zauwazylam ostatnio ze mezulowi sie dzinsy troche przecieraja na tylku ;p I tak kombinuje czy by mu nie zamowic jakichs fajnych dieselkow - bo on wrecz zakochany w tych spodniach a ze czesto ich nie kupuje to sie od czasu do czasu mozna szrpnac :) A dla mlodego chcielismy kupic jakis fany taki garaz poziomowy na auta...Bo ty autem ma od groma I widze ze jezdzenie nimi po ziemi tylko nie daje mu takiej frajdy....hoihih...ostatnio to auta jego lataja I w wannie plywaja tez :) Wiec jakies fajne miejsce na nie + przednia zabawa z tatusiem to mam nadzieje dobry plan. A ja to nawet nie wiem co bym chciala dostac...Kompletnie mi pomyslu brak :) Chcialabym chyba taka ksiazeczke z talonami jaka Ty dalas mezulowi twojemu :) Ale zeby w niej bylo kilka talonow na wyspanie sie :) :):) hihihihi

Witam w piątek :) :) :)
W końcu !!!
Dla mamusiek z bolącymi plecami - > byłam na tych plastrach. Trwało to 10 minut. koszt 30zł. Rano było lepiej. Szło się ubrać i wogóle ruszać. Plecy pobolewają ale jest trochę lepiej. Siedzenie przed kompem po 8 godzin robi swoje i na pewno ból od tasiemek nie zniknie ale przynajmniej już się nie poruszam zgarbiona.

Kurcze dziewczyny jakoś mało przytyłyście :sorry2:

Ja myślałam ze jestem w normie ale chyba nie. wzrost 171 waga start 68 waga teraz ok 78/79kg.

Oczywiście najwiekszy przyrost wagi miałam na samym początku jak zaczely sie tylko mdłości, ale co poradzę że tylko MAMBA i czekolada pomagały :) jakoś trzeba było przetrwać ten czas. :-)

Inomama ja tez mam problem z tymi prezentami ale u nas kupujemy tylko dzieciom tzn Julii mojej chrzesnicy Wiktorii i jeszcze Basi ( córka mojego brata ciotecznego często przychodzi do Julii ) jest 7 dorosłych osób w domu jeszcze przyjeżdża siostra ze szwagrem to razem 9 co roku był dylemat co komu i wogóle i tak 3 lata temu doszliśmy wszyscy do wniosku ze tylko dzieciom kupujemy a ja R i on mi coś zawsze sobie damy ale przed świętami w tym roku sie śmieje ze dam mu druga córkę ale prezent będzie spóźniony :-)No chyba ze !!!!na same święta sie rozpakuje !!!!! a on mi ???? Trzecia zrobi po świętach hahaha :-D

Anbas - mąż już wyjął talon na spanie do 12 na jutro... co zrobić, raz w roku może:) tylko po co tak ostentacyjnie ja pytam i już dziś! jakbym miala zapomnieć:)

Kamag - dobrze, zę plastry zadziałały. Ja przytyłam z 45 do 52, więc też niemało:)

Magsus - kawalarz z Niego:)

Ja kupilam ostatnio męzowi na urodziny ta koszule i mu sie nie podoba...ale jej nie oddawalam bo mi sie bardzo podoba i go namowie , zeby w niej chodzil KOSZULA REGULAR FIT, RESERVED
Ja w grudniu to cala wyplate chyba wydam, bo na poczatek Mikołaj, pozniej gwiazdka i jeszcze 5 -te urodziny Dawida, małemu kupie cos na pewno z Scooby-Doo zwiazanego, bo to jego mania teraz.
Dla meza , myslalam, zeby jakes masaze zamowic, bo ciagle sie skarzy na bole kregoslupa.

Kurcze Sylka nawet nie mow o kasie na grudzien...;/ Bo nie dosc ze siweta trzeba za cos zrobic...to do tego wiadomo prezenty. A oprocz tego moich dwoch siosrzencow ma urodziny (3 I 7 grunia) obaj to tez chrzesniacy wiec present musi byc mimo ze oni w polsce a ja tu :) No I miedzy tym mikolaj. A zeby bylo malo to 26 urodziny tesciowej I 30 urodziny mojej mamy :) Ale tu objade taniej bo poprosze siostre I szwagra zeby w naszym imieniu kupili mamom kwaity :)
Wiec mam nadzieje ze Emma poczeka jednak w brzuszku do stycznia :) hihihihi
Ps. A koszula dla meza bardzo fajna :) Moj by byl bardzo zadowolony I ze wroru I z koloru :) hihhi

Kamag witaj w klubie tych większych :-) Bo reszta to same chudzielce :-DPisze tak bo zazdroszczę :-)
Oby te plastry Ci pomogły bo chyba jak dobrze rozumiem pracujesz jeszcze ??? A moze przy takich bólach warto sie zastanowić nad L4 ???

Inomama u mnie jak i ciebie weekend trwa cały tydź od lipca cieszy mnie jednak bo R przyjedzie i to jest tylko dobra strona weekendu w moim przypadku :)

ambas oby siuski były czyste jak łza :-)Trzymam &&&&&&&&

reklama
Inomama, ja też mam problem w tym roku, chociaż na ogół udawało mi się coś fajnego wymyślić...
A jeszcze w tym roku muszę się zaraz zacząć ogarniać, bo gdzie ja w grudniu będę zapitalać z takim brzucholem po galeriach?
Kupno prezentu dla teścia zrzucę chyba na męża, ale sobie sam raczej nie kupi... ;)
Do tego jeszcze brat męża i szwagierka, bo chyba będziemy razem spędzać Święta... W zeszłym roku wypadała pierwsza Wigilia bez mojej Mamy, więc dla mnie i tak żadnych świąt nie było, spędziliśmy BN we dwójkę z kotami w domu bez żadnych obchodów, ale w tym roku to już może nie przejść...

Ostatnia edycja:
Do góry