reklama
Uff to ja w nocy jako tako śpię, ale dziś obudziłam się o 6 i już zaczynałam schizować że malutka się nie rusza i wczoraj też była taka spokojna... I od razu zaczęłam się zastanawiać czy się gdzieś pępowiną nie owinęła i sama siebie straszę... Oczywiście potem pierwsza rzecz to net i sprawdzam jak to jest, dopiero jak przeczytałam że to w trakcie ciąży właściwie się nie zdarza to mi przeszło. Ale jestem głupia, sama się niepotrzebnie nakręcam chociaż normalnie raczej staram się myśleć racjonalnie;-)
My też mieliśmy dziś randkę - to nic że w środku dnia, mężuś zjadł sushi, ja coś bez surowej ryby i można uznać że to taka spóźniona w pierwszą rocznicę ślubu;-)
Tamtusia, napisz na czym byliście i czy fajne bo też mojego m chcę wyciągnąć;-) Udanego seansu:-)
My też mieliśmy dziś randkę - to nic że w środku dnia, mężuś zjadł sushi, ja coś bez surowej ryby i można uznać że to taka spóźniona w pierwszą rocznicę ślubu;-)
Tamtusia, napisz na czym byliście i czy fajne bo też mojego m chcę wyciągnąć;-) Udanego seansu:-)
Ikasia nie jesteś sama mnie tez juz szlak trafia codziennie to samo mam corcie wiec nie powinnam czuć sie samotna niepotrzebna i wogóle ale niestety tak sie czuje R coraz wiecej pracuje kiedyś wracał do domu w piątki i wyjeżdżał w poniedziałki koło południa teraz wraca koło południa w sobote i wyjeżdża w niedziele w nocy Ciagle sama jestem wszystko na mojej głowie ale dzięki Wam wiem ze nie jestem jedyna z takimi problemami i czuje sie z tym lepiej chociaz wolała bym żebyśmy nie musiały sie tak czuć czekamy na dzieci na nasze szczęścia a wokół same problemy!!! Mam córcia kocham ja nad życie jest w takim wieku ze często mi miłość wyznaje ale prócz tego ze jesteśmy mamusiami to nie zapominajmy ze jesteśmy żywymi istotami ludźmi tez potrzebujemy zainteresowania miłości !!! Wiem ze R mnie kocha ale brakuje mi jego obecności bo jak narazie jest w domu gościem !!!
Kamag witaj !!! Ja tez późno dołączyłam ale dziewczyny mnie ciepło przyjęły i czuje sie z nimi super !!!! Takze pisz ile tylko masz ochotę Jesli chodzi o spotkania to rzeczywiście fajny pomysł ale mało realny jesteśmy porozrzucane po Polsce i świecie w pierwszej ciazy należałam do forum i wiem ze tam dziewczyny kilka razy sie spotkały ale ja miałam za daleko bo większość pisała z Gdańska Gdyni !!! A ja okolice Warszawy wiec sama rozumiesz
Akuku moze ktos mógłby Cie zawieść tam jesli swoim samochodem sie boicie jechać ???
Kamag witaj !!! Ja tez późno dołączyłam ale dziewczyny mnie ciepło przyjęły i czuje sie z nimi super !!!! Takze pisz ile tylko masz ochotę Jesli chodzi o spotkania to rzeczywiście fajny pomysł ale mało realny jesteśmy porozrzucane po Polsce i świecie w pierwszej ciazy należałam do forum i wiem ze tam dziewczyny kilka razy sie spotkały ale ja miałam za daleko bo większość pisała z Gdańska Gdyni !!! A ja okolice Warszawy wiec sama rozumiesz
Akuku moze ktos mógłby Cie zawieść tam jesli swoim samochodem sie boicie jechać ???
milusia21
Fanka BB :)
Kurczę mam problem z pisanie,zlewa mi się wszystko w dodatku internet strasznie wolno chodzi,bo wywineli nam jakis numer że niby w parę dni limit przekroczylismy gdzie absolutnie nie jest to możliwe...walczymy o swoje ale maja az 2 tyg na rozpatrzenie naszej reklamacji:/
siva
Fanka BB :)
Witajcie Kochane - te "stare" i "nowe"
Ja ostatnio mało aktywna na forum, ale staram się Was śledzić. Od wczoraj "umieram" na ból kręgosłupa boli tak, ze wyć się chce...
Poza tym brakuje mi zapału do czegokolwiek. W piątek córcia moja ma pasowanie na ucznia i aż się boję, czy wystoję długo z tym bolącym kręgosłupem
Ja ostatnio mało aktywna na forum, ale staram się Was śledzić. Od wczoraj "umieram" na ból kręgosłupa boli tak, ze wyć się chce...
Poza tym brakuje mi zapału do czegokolwiek. W piątek córcia moja ma pasowanie na ucznia i aż się boję, czy wystoję długo z tym bolącym kręgosłupem
kamag czesc!! ;D zazdroszcze wam tych randek ja tez bym sie wkoncu wybrala do kina ah ;D nie dpisze kazdej z osobna bo boli mnie brzuch znów z cora caly dzien sama bo oni znów pojechali nsa grzyby po pracy i caly dzien same ;((TAKZE dziewczyny znam wasz ból ;(
reklama