reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

jeeee....tamtusia ale Ci fajnie :) Co ja bym dala zeby sie gdzies z chlopem wyrwac...Kurcza albo chociaz w domu ale jakos ak inacze z kolacja czy cos....
Chyba musze zaczac urabiac meza mego w tym kierunku :)

reklama
Uff to ja w nocy jako tako śpię, ale dziś obudziłam się o 6 i już zaczynałam schizować że malutka się nie rusza i wczoraj też była taka spokojna... I od razu zaczęłam się zastanawiać czy się gdzieś pępowiną nie owinęła i sama siebie straszę... Oczywiście potem pierwsza rzecz to net i sprawdzam jak to jest, dopiero jak przeczytałam że to w trakcie ciąży właściwie się nie zdarza to mi przeszło. Ale jestem głupia, sama się niepotrzebnie nakręcam chociaż normalnie raczej staram się myśleć racjonalnie;-)

My też mieliśmy dziś randkę - to nic że w środku dnia, mężuś zjadł sushi, ja coś bez surowej ryby i można uznać że to taka spóźniona w pierwszą rocznicę ślubu;-)

Tamtusia, napisz na czym byliście i czy fajne bo też mojego m chcę wyciągnąć;-) Udanego seansu:-)

Fifka mam pytanko odnosnie twoich suwaczkow...Bo zauwazylam ze od tych problemow ze stronka suwaczke nie wiem dlaczego pokzauje mi mniej o jeden dzien...A na stronie suwaczkowej jest ok... U ciebie sie zgadzaja dokladnie te daty??

Ikasia nie jesteś sama mnie tez juz szlak trafia codziennie to samo mam corcie wiec nie powinnam czuć sie samotna niepotrzebna i wogóle ale niestety tak sie czuje R coraz wiecej pracuje kiedyś wracał do domu w piątki i wyjeżdżał w poniedziałki koło południa teraz wraca koło południa w sobote i wyjeżdża w niedziele w nocy Ciagle sama jestem wszystko na mojej głowie ale dzięki Wam wiem ze nie jestem jedyna z takimi problemami i czuje sie z tym lepiej chociaz wolała bym żebyśmy nie musiały sie tak czuć czekamy na dzieci na nasze szczęścia a wokół same problemy!!! Mam córcia kocham ja nad życie jest w takim wieku ze często mi miłość wyznaje ale prócz tego ze jesteśmy mamusiami to nie zapominajmy ze jesteśmy żywymi istotami ludźmi tez potrzebujemy zainteresowania miłości !!! Wiem ze R mnie kocha ale brakuje mi jego obecności bo jak narazie jest w domu gościem !!!

Kamag witaj !!! Ja tez późno dołączyłam ale dziewczyny mnie ciepło przyjęły i czuje sie z nimi super !!!! Takze pisz ile tylko masz ochotę Jesli chodzi o spotkania to rzeczywiście fajny pomysł ale mało realny jesteśmy porozrzucane po Polsce i świecie :) w pierwszej ciazy należałam do forum i wiem ze tam dziewczyny kilka razy sie spotkały ale ja miałam za daleko bo większość pisała z Gdańska Gdyni !!! A ja okolice Warszawy wiec sama rozumiesz :)

Akuku moze ktos mógłby Cie zawieść tam jesli swoim samochodem sie boicie jechać ???

Kurczę mam problem z pisanie,zlewa mi się wszystko w dodatku internet strasznie wolno chodzi,bo wywineli nam jakis numer że niby w parę dni limit przekroczylismy gdzie absolutnie nie jest to możliwe...walczymy o swoje:) ale maja az 2 tyg na rozpatrzenie naszej reklamacji:/

Witajcie Kochane - te "stare" ;) i "nowe"
Ja ostatnio mało aktywna na forum, ale staram się Was śledzić. Od wczoraj "umieram" na ból kręgosłupa :( boli tak, ze wyć się chce...
Poza tym brakuje mi zapału do czegokolwiek. W piątek córcia moja ma pasowanie na ucznia i aż się boję, czy wystoję długo z tym bolącym kręgosłupem :(

Siva mnie tez dokuczaja bóle kręgosłupa mam skolioze i duży brzuszek strasznie mi ciazy po całym dniu nie mogę sobie pozycji na łóżku znaleść no a długie stanie w jednym miejscu katastrofa !!!

kamag czesc!! ;D zazdroszcze wam tych randek :D ja tez bym sie wkoncu wybrala do kina ah ;D nie dpisze kazdej z osobna bo boli mnie brzuch znów z cora caly dzien sama bo oni znów pojechali nsa grzyby po pracy i caly dzien same ;((TAKZE dziewczyny znam wasz ból ;(

reklama
Ja jestem codziennie sama od 16 i czasami to idzie na łeb dostać normalnie, buzi nie ma do kogo otworzyć, nuda, myśli czasem takie, że aż głowa boli...

Do góry