bandyta ja cie podziwiam, ja dzisiaj postalam 2 godziny przy desce do prasowania (poprasowalam ubranak dla Antosia
oczywiscie tylko te najmniejsze rozmiary i tera leze z bolem kregoslupa z za godzine musze jechac do przedszkola po mala. twojego zalacznika nie umiem otworzyc
inomama a u mnie piekna pogoda, slonce swieci. gratuluje randki
, tez bym poszla gdzie sam na sam, na taki romantyczny wypad, niestety moj facet daleki jest od romantyzmu
anbas to moze byc zapalenie piersi jezeli gdzie przewialo bo jednak one juz sa teraz wrazliwe
ikasia kazda z nas ma czasem gorsze dni, a ze faktycznie jak sie nie pracuje to dzien jeden nie rozni sie od drugiego, ja niekiedy musze sie teraz zastanawiac jaki jest dzien tygodnia. nie wiem moze cos sobie wymysl niemeczacego do roboty,np czapeczke na drutach dla malego
kaczuszka u dziewczyny z ktora rozmawialam czekajac u gina tez byla kontrola z zusu a ona tez ma wlasna dzialalność. ja mam 9 na plusie jezeli chodzi o kg, i powiem szczerze ze zaczyna mnie to przerazac
Tina mój facet tez ostatnio krecil nosem bo ja ciagle czegos szuka, a to dokumenty nie wiem gdzie polozyla, a to kluczyki od auta. matko faktycznie zaczynam sie o siebie martwic