reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen bardzo ci współczuje teściowej i tych odwiedzin. Ktoś powinien to odwołać, jesteś w ciąży zagrożonej, czy nikt tego nie rozumie. Żeby szybciej ta budowa się zakończyła i będziesz mogła oddychać pełną piersią

Anisen ja to bym ja na twoim miejscu pogryzła :) nie no żartuje trafiła ci sie teścióweczka :) ja ze swoją sie nie cackam ale moja to wogóle ewenement szkoda słów :baffled:

Dziewczyny dzięki :*
wiecie ale ona nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co wymyśla :( i była święcie przekonana ze ona mi będzie strasznie pomagać jak mnie nagoni do sprzątania, gotowania obiadu dla dwóch dodatkowych osób ( bo ona i teść ) , ze ona nam pomaga w budowaniu domu jak nam meble wynajduje i sama wybiera co mamy kupić, albo robi nam niesamowitą przysługę przywożąc przeterminowane albo nadpsute produkty za pól ceny. A do tego jak tylko słyszy nie to sie obraża na amen i ja jestem wtedy ta najgorsza bo buntuję Jarka przeciwko niej. Bo on tak jej słuchał jak był kawalerem :(. Nie dotarlo ze od 4 lat nie jest kawalerem. Ba nawet nie moze zrozumieć ze ja go nie buntuję tylko większośc nie wychodzi od niego.
ale J już ją usadził ;)

oj anisen romumiem cie znakomicie i wspolczuje:( ja mam taka sytuacje z rodzinka meza, ale o ile w mniejszym stopniu z tesciami, to w wiekszym stopniu z siostrzyczkami męża... nie jest lekko jak ktos wtraca sie w twoje zycie i nie widzi w tym nic zlego... albo chce cie ustawiac jak im odpowiada;/

Kasia mi się dziś maleństwo śniło (córcia, tak jak jest) i co prawda całokształt snu był głupi i trochę bez sensu ale powiedziałam m że jedno na pewno się zgadza - będzie miała śliczne, niebieskie oczyska;) Edith ja dziś dzwoniłam do szkoły rodzenia i pisze że przyjmują osoby od 21 tc. I przy okazji dowiedziałam się że co prawda są płatne zajęcia, ale można zadeklarować że chcemy od nich którąś położną i wtedy są bezpłatne:) Magsus to strasznie przykre z Twoją siostrą... Ale trzeba wierzyć że jeszcze będzie miała okazję się przekonać jakie to uczucie mieć swoje maleństwo w objęciach:) Anisen wiem że łatwo powiedzieć ale nie denerwuj się - nie możecie po prostu nie przyjąć tych zakupów od teściowej? W końcu co to za przysługa kupić za połowę ceny coś z czego i tak połowę się wyrzuci... A siostrze może spróbuj jakoś delikatnie zasugerować, że nie jesteś teraz w stanie się nimi zająć...

reklama
Jagus ja z buźkami nie mam problemu ale ciagle mi kasuje post ja chce go dodać i juz mnie trafia coś bo pisze do was dużo wiecej ale mi tego nie wstawiać tylko usówa i muszę sie logowac od nowa tak mam dziś cały dzień :(
jestem szczęśliwa bo miałam sie położyć juz z Julia ale zadzwonił Robert ze niedługo będzie to czekam na niego powiem wam ze tak sie stęsknie za nim przez cały tydź ze zazdrosna o dziecko jestem :) oczywiście bez przesady ale tak sie mówi :) wcześniej jakoś wytrzymywalam ale teraz ta burza hormonów chustawka nastroju brakuje mi go bardzo zreszta ja to taka placzliwa jestem jak wyjeżdża do pracy to zdarza mi sie tak powyc jak bym go na rok żegnala nie do pomyślenia 10 lat i jeszcze mi sie nie znudził :-D:-DChyba mam coś z głową:-)

Do góry