reklama
Hihi Fifka Ty po grecku a ja wczoraj robiłam rybę po japońsku Teraz "gryzie się" w lodówce i czeka aż ją wsuniemy na obiadek:-)
Edith witaj
Akuku masz mądrego synka i na pewno jakoś sobie z tym poradzi, dobrze że nie bierze tego jakoś bardzo do siebie. Też zauważyłam że wielu Polaków jak tylko przekroczy granicę to czuje się jakby ich ktoś ze smyczy spuścił i głupieją. Byłam kiedyś przez pewien czas w Niemczech i takie sceny tam można było obejrzeć że szok...
A z tym burczeniem w brzuchu to też się śmiałam - nieraz jak m się przytuli to mówi co ja temu dziecku robię, przecież tego nie da się słuchać
Tina to faktycznie głupia sytuacja... Może jak Twój tata przypomni sobie jak to jest mieć małe dziecko to na wnuka też bardziej zwróci uwagę?
Kurczę, a ja tydzień temu mówiłam rodzicom że chcę braciszka albo jeszcze jedną siostrzyczkę;-)
Anbas bardzo się cieszę że nie zostaniesz sama zaraz po porodzie Nie każda teściowa jest taka wredna więc 2 tygodnie na pewno w miarę spokojnie miną (jak na pierwsze 2 tygodnie takiego maleństwa;-))
Siva gratuluję sukcesu córeczki i życzę udanego weekendu z mężusiem
Edith witaj
Akuku masz mądrego synka i na pewno jakoś sobie z tym poradzi, dobrze że nie bierze tego jakoś bardzo do siebie. Też zauważyłam że wielu Polaków jak tylko przekroczy granicę to czuje się jakby ich ktoś ze smyczy spuścił i głupieją. Byłam kiedyś przez pewien czas w Niemczech i takie sceny tam można było obejrzeć że szok...
A z tym burczeniem w brzuchu to też się śmiałam - nieraz jak m się przytuli to mówi co ja temu dziecku robię, przecież tego nie da się słuchać
Tina to faktycznie głupia sytuacja... Może jak Twój tata przypomni sobie jak to jest mieć małe dziecko to na wnuka też bardziej zwróci uwagę?
Kurczę, a ja tydzień temu mówiłam rodzicom że chcę braciszka albo jeszcze jedną siostrzyczkę;-)
Anbas bardzo się cieszę że nie zostaniesz sama zaraz po porodzie Nie każda teściowa jest taka wredna więc 2 tygodnie na pewno w miarę spokojnie miną (jak na pierwsze 2 tygodnie takiego maleństwa;-))
Siva gratuluję sukcesu córeczki i życzę udanego weekendu z mężusiem
Dzień dobry prasowałam od rana bo tyle nie sie nazbierałao !!! teraz piorę ciuszki dla meleństwa i znowu będzie prasowanie
Inomama wiem tyle ze koleżanka wczoraj wieczorem dowiedziała sie dopiero bo tak cały czas spała oczywiście jaka była reakcja możemy sobie tylko wyobrazić wiem ze musieli znowu jej dec nasenne. Dziś rano poprosiła o wypis ale jeszcze nie mogą bo kiepsko sie goi rana po cesarce i moze jutro po południu wyjdzie. Widziałam zdjęcie małej jest śliczna narazie w śpiączce bo jelita miała skracane i miejsce łączenia musi sie zespolic lekarze sa dobrej myśli teraz potrzeba czasu zeby sprawdzić czy dziecko będzie mogło kupę robić normalnie czy nie daj Boże cewnik .
Tina u nas tez dużo takich przypadków tata mojej koleżanki zrobił juz 3 synka on ma 45 lat a jego nowa laska 25 lat Koleżanka tez była w szoku i przeżywała bo pierwsze jego dziecko jest starsze od jej córki o 4 miesiące drugie urodziło sie w tym samym miesiącu co syn jej brata a teraz urodziła 3 mieszkają w jednej małej miejscowości i bolą ja odcinki sąsiadów ze ojciec to ogier rozplodowy ma z nim kontakt nawet niezły chociaz żal ze matkę zostawił jest napewno tym bardziej ze matka ma z nim 2 małych dzieci .
Inomama wiem tyle ze koleżanka wczoraj wieczorem dowiedziała sie dopiero bo tak cały czas spała oczywiście jaka była reakcja możemy sobie tylko wyobrazić wiem ze musieli znowu jej dec nasenne. Dziś rano poprosiła o wypis ale jeszcze nie mogą bo kiepsko sie goi rana po cesarce i moze jutro po południu wyjdzie. Widziałam zdjęcie małej jest śliczna narazie w śpiączce bo jelita miała skracane i miejsce łączenia musi sie zespolic lekarze sa dobrej myśli teraz potrzeba czasu zeby sprawdzić czy dziecko będzie mogło kupę robić normalnie czy nie daj Boże cewnik .
Tina u nas tez dużo takich przypadków tata mojej koleżanki zrobił juz 3 synka on ma 45 lat a jego nowa laska 25 lat Koleżanka tez była w szoku i przeżywała bo pierwsze jego dziecko jest starsze od jej córki o 4 miesiące drugie urodziło sie w tym samym miesiącu co syn jej brata a teraz urodziła 3 mieszkają w jednej małej miejscowości i bolą ja odcinki sąsiadów ze ojciec to ogier rozplodowy ma z nim kontakt nawet niezły chociaz żal ze matkę zostawił jest napewno tym bardziej ze matka ma z nim 2 małych dzieci .
Hejka. Pisze na szybciocha z tel :-)
Inomama jestctaka stronka Kinomaniak.tv - filmy online, seriale online tam tylko sie rejestrujesz i ogladasz bez limitu za free. tylko czasem dostep jest kijowy jak ci z premium sie wbija.
Anbas super ze tesciowa przyleci :-)
Witam nowa kolezanke :-)
Inomama jestctaka stronka Kinomaniak.tv - filmy online, seriale online tam tylko sie rejestrujesz i ogladasz bez limitu za free. tylko czasem dostep jest kijowy jak ci z premium sie wbija.
Anbas super ze tesciowa przyleci :-)
Witam nowa kolezanke :-)
Tina1201
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. To juz drugie dziecko z ta dziewcyzna w zasadzie nieduzo starsza ode mnie.Jego corka z tego zwiazku ma 6 lat i super jest naprawde)Ja uwazam ze dziecko niczemu nie jest nigdy winne. Dziewczyny zrozumcie tu nie chodzi o ze mysle sobie ze on nie powinien, ze beznadziejna sytuacja czy cos, mam poprostu mieszane uczucia, bo to jest moje pierwsze dzieciatko i jego pierwsza wnuczka i tak po ciuchu myslalam ze bedzie takim oczkiem w glowie dziadka mimo ze jest daleko, a w takiej sytuacji ze wiadomo ze bedzie sie skupial na swoim.... moze jestem i samolubna nie wiem poprostu jakos tak mi niefajnie....druga sprawa jest taka, ze ta jego dupa jest kobieta niepowazna i to nie jest tylko moja opinia, z tego co slyszalam ( i on tez to mowi) zupelnie nie dorosla do roli matki, do tego podobno, co jest dla mnie chora ,,nie chce znow latac z wozkiem" dajcie spokoj kretynka....wiec powinien byc troche bardziej odpowiedzialny i myslec co robiii...........................................matko niektorzy faceci to sieczka w glowie totalna.... no nic sytuacja taka jest i trzeba sie z nia pogodzic nic nie poradze skupie sie poprostu na swojej coreczce i chyba przestane czymkolwiek przejmowac)
Inomama : raczej dziekuje, nie chce patrzec na tą bladź mojego ojca;P
Inomama : raczej dziekuje, nie chce patrzec na tą bladź mojego ojca;P
hmm nie wiem od czego zacząć na razie moja ciąża przebiega spoko, na początku nie miałam żadnych mdłości- no może lekkie, ale nie wymiotowałam,więc tak jak przeczuwałam będzie chłopiec jestem teraz w 22 tyg,mały często kopie szczególnie wieczorem i rankiem. właśnie wróciłam z miasta, bo zaczynam kompletowac wyprawkę nie wiem czy nie za wcześnie, ale pomyślałam sobie że jak mam zimą z brzucholem się męczyc po sklepach to wolę teraz zacząć no a poza tym troche tego jest zwłaszcza że nikt z rodziny nie mial ostatnio małych dzieci więc ubranka muszę kupować. Zastanawiam się tylko kiedy zacząć chodzić na szkołę rodzenia?? orientujecie się?? coś słyszałam że po 30 tyg ale nie jestem pewna ?
cleopatra1
Fanka BB :)
Edith witaj! Fajnie że jesteś. A co do szkoły rodzenia to w mojej miejscowości jest taka bezpłatna i dla chętnych tak że nikt nie sprawdza obecności ani tego że ciąża jeszcze wczesna to nie można. Także ja się wybrałam. Dziś na 15.30 mam właśnie spotkanie. Żałuje tylko że na razie nie ma ćwiczeń a same wykłady ale podobno mają być od października.
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
hej mamuśki! mam do Was pytanko w sprawie snów śniło się wam moze wasze dzieciatko? tzn przede wszystkim jakiej jest płci? bo ja mam ostatnio szturm snów o córeczce i nie wiem czy to przez to,ze caly czas mysle o tej plci, ze chcialabym syneczka, czy jakos tak podswiadomie czuje księżniczke w brzuchu