reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
No zaraz mnie cos trafi...
Dzis Alex przeszedl ze szkoly i powiedzial ze jakies dzieci wyzywaja go "smierdzaca dupa" Alex jest w klasie w ktorej jako jedyny jest obcokrajowcem i tam jest ok, w innej klasie 1 jest 4 polakow i wlasnje oni go tak wyzywaja, tzn dzis powiedziwl o 2 dziewczynkach i jednym chlopcu (3 dziewczynka chora) na szcescie spotykaja sie tylko na lunchu...ale sorki skad 5 letnie dzieci biora takie teksty ?
Jejku jak ja sie musze denerwoac, szcerze nie spodziewalam sie takich wyzwisk wsrod 5 latkow!

Kawałek drogi :) miałam napisać, że pewnie mieszkasz w okolicach gór świętokrzyskich, takie przeczucie :) znalazłam niedawno dziewczynę z Kielc :-) mamy synków z tego samego miesiąca :)

Akuku dzieci najwięcej biorą od rodziców takie zachowanie, tak muszą słyszeć w domu, to samo jest tutaj w Polsce w podstawówkach, podział na lepszy i gorszy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poradźcie mi.
Piłam rano dziś jedną słabiutką kawę z jednej łyżeczki, zalana do połowy i reszta mleko. Teraz też taki mi się chce kawy że szok, do tego głowa leci. Jak myślicie, mogę sobie pozwolić na taką słabiutką czy nie bardzo?

Ja myślę, że słabiutką możesz:-) mi lekarz mówił, że dwie słabe spokojnie można. Ja mam dni, że nie piję wcale, ale jak mam ochotę to sobie robię. Dziś rano zrobiłam sobie zalaną mlekiem, i z miodem pychotka:tak:

reklama
Akuku takie zachowanie niestety z domu wyniesione.
Polacy za granicą strasznie swobodnie się czują. pamiętam jak wychodząc ze sklepu jedna baba słała ostra Ku... itp epitety, oczywiście myślała, że nikt nie rozumie co mówi (działo się to w anglii). dopiero gdy zauważyła moje wymowne spojrzenie to zamilkła... nie wiem czemu ale ja w Anglii w większości z niewychowanymi polakami się spotkałam.
Ania ja też ciągle na kawę mam ochotę :) piję codziennie jedną dużą kawę z mlekiem

mały usnął to może za obiad wreszcie bym się wzięła :szok: tak tak dzień lenia miałam hehe

Do góry