reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
żeby ci kupił suszone jagody a nie surowe
wiem ze jest odpowiednik Carbosalu w Anglii bo moja kuzynka dawała synkowi ( 2 latka) tylko nie pamiętam jak to sie nazywa
wiem ze jest odpowiednik Carbosalu w Anglii bo moja kuzynka dawała synkowi ( 2 latka) tylko nie pamiętam jak to sie nazywa
anbas
Mamusia Kubusia
inomama - Tylko czkoladka gorzka I im wiecej % cacao tym lepiej Aha I przypomnialo mi sie jeszcze ze bardzo dobry jest kleik ryzowy z marchewka...wiem nie apetycznie brzmi ale lekko rozgotowany ryz z gotowana marchewka tez daje rade na biegunki.
No I podobno (ale tego ja osobiscie nie probowalam) wygazowana Coca-Cola +slone paluszki...Slyszalam ze dziala ale jak mowie nie probowalam...
Akuku - u mnie to samo z ta glukoza...Chyba ze w wywiadzie rodzinnym idzie cukrzyca z pokolenia na pokoloenie to wtedy robia extra badania ale zamias glukozy pije sie lucozade
No I podobno (ale tego ja osobiscie nie probowalam) wygazowana Coca-Cola +slone paluszki...Slyszalam ze dziala ale jak mowie nie probowalam...
Akuku - u mnie to samo z ta glukoza...Chyba ze w wywiadzie rodzinnym idzie cukrzyca z pokolenia na pokoloenie to wtedy robia extra badania ale zamias glukozy pije sie lucozade
Anisen
kochamy Cię mocno
Ania nie masz za każdym razem badanego cukru tymi paskami ?
vanilii
Zaangażowana w BB
Anisen wiem, że każda ciąża jest inna, ale postanowiłam, wolę co miesiąc badać cukier wraz z morfologią, niż przejść obciążenie. Boję się, bo może to nie miało wpływu, ale w poprzedniej ciąży obciążenie miałam w 24t3d po którym źle się czułam, a w nocy w 24t4d zaczęły mi uciekać wody płodowe, po tygodniu walki synek był na świecie.
magsus cieszę się ogromnie, że nie masz już tej bakterii :-)
inomama dziewczyny już poddały dużo pomysłów, które mogą pomóc, ja dorzuciłabym smecte, są też tab ziołowe, ale nazwy nie pamiętam. Umęczysz się bardzo życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
magsus cieszę się ogromnie, że nie masz już tej bakterii :-)
inomama dziewczyny już poddały dużo pomysłów, które mogą pomóc, ja dorzuciłabym smecte, są też tab ziołowe, ale nazwy nie pamiętam. Umęczysz się bardzo życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
reklama