eM-Ka
Zaangażowana w BB
Cleo, ja brałam taki sam rozmiar, ważne żeby fason był dość luźny, typowych ciążówek nie lubię, lepiej jak posłuży dłużej, ale też raczej szczupła jestem tylko piłeczka rośnie. Najlepiej, jeśli z allegro zamawiasz sprawdzić wymiary, bawełna zwykle rozciąga się nawet o 20 cm. Ja przewiduję poza 110 w obwodzie brzuszka nie wyjechać, teraz jest 93 i rośnie równomiernie.
A, mam też taką do karmienia, mama mi kupiła i faktycznie, fajny fason, dobry na rosnący brzuch, podobna jak ta którą Fifka wkleiła.
Tina, ale świetną niespodziankę miałaś z tymi zaręczynami, chyba jednak troszkę zazdroszczę
Inomama ale masz zdolnego chłopaka, tyle zajęć, no no, podziwiam.
Pustiszi bardzo romantyczny prezent ale fakt, znaczy że myśli o Tobie, żebyś się nie przemęczała, za to plus.
Fifka gratuluję dzielnego synka, musisz być z niego dumna :-)
Dziewczyny, na szykowanie wyprawki chyba trochę za wcześnie, nie przesadzajcie
A, mam też taką do karmienia, mama mi kupiła i faktycznie, fajny fason, dobry na rosnący brzuch, podobna jak ta którą Fifka wkleiła.
Tina, ale świetną niespodziankę miałaś z tymi zaręczynami, chyba jednak troszkę zazdroszczę
Inomama ale masz zdolnego chłopaka, tyle zajęć, no no, podziwiam.
Pustiszi bardzo romantyczny prezent ale fakt, znaczy że myśli o Tobie, żebyś się nie przemęczała, za to plus.
Fifka gratuluję dzielnego synka, musisz być z niego dumna :-)
Dziewczyny, na szykowanie wyprawki chyba trochę za wcześnie, nie przesadzajcie