reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

dziś w piątek 13 dostałam od brata perfumę...oryginalną -hugo bossa:szok:"żebym ładnie pachniała":szok::-D i to 125ml!!!Szok na allegro taka 147 z przesyłką, to w sklepie pewnie ponad 200...Jak ja lubię piątek 13:-D

reklama
Milusia - czerwonego???? Ja dostałam na Mikołaja w ubiegłym roku i no i od maja patrzeć nie moge hehe i błagam nos zeby mi wrocił ... moj R placil 35€ w promocji no to identycznie cenowo :)

Milusia - to ja mam identyko one przecudne są :)

chyba się Akuku nie doczekam eeeh no nic.. życze wszystkim mamom i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka oraz miłego weekendu, ja juz odgrzewam obiad dla mojego rycerza bo w końcu wraca z pracy i zaczynamy przeprowadzkę :)

a ja właśnie zrobiłam gofry...mmmmmmmmmmmmmmmmmm z bitą śmietaną i kakaem....mmmmm najeść się nie mogę:-D

Pustiszi to życze szybkiej przeprowadzki:tak:nie ciągaj tylko nic!

reklama
milusia gofry uwielbiam mniamusne sa musze kupic gofrownice moj m juz przebiera nogami na gofry :)
ikaia no pewnie puszczaj mu jedna piosenke to pozneij bedzie sie przy neij uspokojal przy urodzeniu ;)
pustiszi to super ja lubie przeprowadzki jak nei trzeba nic dzwigac a my teraz nei musimy bo stan blogoslawiony hihi ;)

Do góry