reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Moze w Dunnsie?? dzisiaj tam byla fajna promocjaHej hej
Ja biorę się za małe porządki
Dziś zakupiliśmy zapas chusteczek nawilżających z Johnsona 6 paczek hihihi
P
Pustiszi
Gość
Milusia - czerwonego???? Ja dostałam na Mikołaja w ubiegłym roku i no i od maja patrzeć nie moge hehe i błagam nos zeby mi wrocił ... moj R placil 35€ w promocji no to identycznie cenowo
Moze w Dunnsie?? dzisiaj tam byla fajna promocja
Otóż to hahaha
milusia21
Fanka BB :)
Pustiszi o taka o:Hugo Boss Hugo Woman 125ml - PERFUMERIA (3473337689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ,pachnie pięknie mi się zapach całe szczeście nie zmienił
P
Pustiszi
Gość
Milusia - to ja mam identyko one przecudne są
chyba się Akuku nie doczekam eeeh no nic.. życze wszystkim mamom i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka oraz miłego weekendu, ja juz odgrzewam obiad dla mojego rycerza bo w końcu wraca z pracy i zaczynamy przeprowadzkę
chyba się Akuku nie doczekam eeeh no nic.. życze wszystkim mamom i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka oraz miłego weekendu, ja juz odgrzewam obiad dla mojego rycerza bo w końcu wraca z pracy i zaczynamy przeprowadzkę
reklama
milusia gofry uwielbiam mniamusne sa musze kupic gofrownice moj m juz przebiera nogami na gofry
ikaia no pewnie puszczaj mu jedna piosenke to pozneij bedzie sie przy neij uspokojal przy urodzeniu
pustiszi to super ja lubie przeprowadzki jak nei trzeba nic dzwigac a my teraz nei musimy bo stan blogoslawiony hihi
ikaia no pewnie puszczaj mu jedna piosenke to pozneij bedzie sie przy neij uspokojal przy urodzeniu
pustiszi to super ja lubie przeprowadzki jak nei trzeba nic dzwigac a my teraz nei musimy bo stan blogoslawiony hihi