reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dziś w piątek 13 dostałam od brata perfumę...oryginalną -hugo bossa:szok:"żebym ładnie pachniała":szok::-D i to 125ml!!!Szok na allegro taka 147 z przesyłką, to w sklepie pewnie ponad 200...Jak ja lubię piątek 13:-D

reklama
Milusia - czerwonego???? Ja dostałam na Mikołaja w ubiegłym roku i no i od maja patrzeć nie moge hehe i błagam nos zeby mi wrocił ... moj R placil 35€ w promocji no to identycznie cenowo :)

Milusia - to ja mam identyko one przecudne są :)

chyba się Akuku nie doczekam eeeh no nic.. życze wszystkim mamom i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka oraz miłego weekendu, ja juz odgrzewam obiad dla mojego rycerza bo w końcu wraca z pracy i zaczynamy przeprowadzkę :)

a ja właśnie zrobiłam gofry...mmmmmmmmmmmmmmmmmm z bitą śmietaną i kakaem....mmmmm najeść się nie mogę:-D

Pustiszi to życze szybkiej przeprowadzki:tak:nie ciągaj tylko nic!

reklama
milusia gofry uwielbiam mniamusne sa musze kupic gofrownice moj m juz przebiera nogami na gofry :)
ikaia no pewnie puszczaj mu jedna piosenke to pozneij bedzie sie przy neij uspokojal przy urodzeniu ;)
pustiszi to super ja lubie przeprowadzki jak nei trzeba nic dzwigac a my teraz nei musimy bo stan blogoslawiony hihi ;)

Do góry