reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Blue hehe no to gratuluję 6 miesiąca!!! Ja też nie wierzę w przesądy i dopiero mi koleżanka powiedziała co dziś jest za data :-)

ZDRÓWKA DLA NASZYCH CHOROWIEK!!!
:***

Śmigam obiad podgrzać!Młody zaraz wstaje!

Hihi, ja też nie załapałam, że dzisiaj 13-ty i do tego piątek. Ja nie jestem przesądna, za to mój Łukasz tak :-) Hehe, jak go znam, to pewnie tam w Niemczech z domu dzisiaj nie wychodzi :-D
Pamiętam, ze jak jechaliśmy do porodu to drogę nam przebiegł kot (i to w dodatku czarny) a ten wariat chciał zawracać :tak:

zaczynam czuć kręgosłup :( muszę sobie piłkę do ćwiczeń kupić bo mi odpadnie ( miałam ale mi dziecko przebiło) .

Do śjiechu. znalazłam kalendarz gdzie mąz zaznaczył urodziny w rodzinie ;) wyszlo ze w każdym miesiącu mamy jakieś urodziny, min jedne prócz grudnia. I co ? Mój szlony mąz napisał na grudniu : urodziny Jezusa

Hej laseczki

Ja dzisiaj w kiepskim nastroju, bo mój starszy szkrab chory, kochana moja. Siedzę w robocie i cały czas się zamartwiam co u niej:-(. Kaszle i katar, temp nie ma, ale osowiała i zupełnie nic nie je. Zaraz po pracy zabieram ja do lekarza. Oby to nic poważnego nie było.
Mała czarna witamy :-)

Blue gratki 6 m-ca:-)
Salii współczuję bólu , ściskam*
Wszystkim życzę udanego weekendu

Blue a ja razem z tobą wskakuję w ten 23 :D
W sumie to 24 się zaczął :D

czesc ;) fifka ja to zapomnialam ze to piatek-13go nie wieze w przesady :))
czesc malaczarna :)
dziewczynki wszystkie moje chore przeziebione i te z ząbkami chorymi wspolczuje waam z calego serca nic przyjemnego kurujcie sie i nie zalapywac nic wiecej ! :***

moj m wraca na 14 dokancza montowac szufladki w komodzie i poukladam troche zeczy a w przyszlym tyg. chyba popiore i poukladam w komodzie ciuszki juz i pieluszki i kocyki becik yhh rozmazylam sie :)))
bandytko to gdzie na te gołaki :-D:szok:
inomama no nic dziwnego jak tu takiej babki nie podrywac hehe :)!
a ja dzis zaczynam 6 miesiac , 23 tydzien ciazy juhuuuu :) 6 juz brzmi powazniej niz 5 :cool2::-D:-D:-D:-D

No leci ten czas okrutnie :)
Hope - zdrowka dla malej!!!!
A ja tez przesadna nie jestem, ale co?? Zgubilam wlasnie karte z bankomatu ;/ Sierota ze mnie I tyle...taka rozbita laze ze pewnie w jakims sklepie zostawilam...wszedzie poszlam gdzie pamietalam ale niegdzie nie bylo...Zostalo zadzwonic do banku zablokowac co niniejszym czynie :)

Anbas to dzwoń jak najszybciej bo moze ktos ci ukradł

Hope zdrówka dla małej

i dla was dziewczyny równiez

ja tez sie nie kapnelam ze dzisiaj piatek 13, mam nadzieje ze nie bedzie pechowy

reklama
Do góry